14:38 - 14/12/2016

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΑΔΕΖΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ…ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΝΕ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ….

ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΜΠΑΡΤΕΛΤ, ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ

KORAKS

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ! 14 Δεκεμβρίου 2016 @ 18:40
  12
  0
  ΟΧΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ…
 2. 3
  0
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί