14:40 - 26/02/2017

Καρναβάλι στην Νέα Ορλεάνη: Δεύτερη Επίθεση με φορτηγάκι επάνω στο πλήθος…

Καρναβάλι στην Νέα Ορλεάνη: Δεύτερη Επίθεση με αυτοκίνητο επάνω στο πλήθος…

Ένα φορτηγάκι έπεσε το βράδυ του Σαββάτου επάνω στο πλήθος κατά την εορτή του καρναβαλιού στην πόλη της Νέας Ορλεάνης των ΗΠΑ. Τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν, πέντε από τους οποίους είναι σοβαρά τραυματισμένοι. Σύμφωνα με το δήμαρχο της πόλης, Mitch Landrieu, όλοι οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου.

Επτά από τους τραυματίες αρνήθηκαν τη μεταφορά σε τοπικά νοσοκομεία. Αρχικά αναφέρθηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

Ο δήμαρχος Landrieu είπε δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πρόκειται για μια τρομοκρατική επίθεση. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο οδηγός ήταν μεθυσμένος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός χτύπησε τρία άλλα οχήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός απορριμματοφόρου, πριν πέσει επάνω στο πλήθος.

Καλή Αποκριά να έχουμε τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες!!!

KORAKS

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί