01:01 - 21/04/2017

«Το Ισλαμικό κράτος πίσω από την επίθεση στο Παρίσι»

«Το Ισλαμικό κράτος πίσω από την επίθεση στο Παρίσι»

Η τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους ανάφερε στο κανάλι προπαγάνδας Amaq ότι φέρνει την ευθύνη για την επίθεση στα Ηλύσια Πεδία στο Παρίσι.

Κατά τους πυροβολισμούς που έπεσαν απόψε το βράδυ, ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι. Ένας τρομοκράτης σκοτώθηκε από την αστυνομία.

KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 3
  0
  Κουτί ήρθε της Λεπέν πριν τις εκλογές… Ήταν που ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος……
 2. 2
  0
  «Οι άπληστοι κρουπιέρηδες της Νέας Υόρκης πίσω από τη στημένη τρομο-επίθεση στο Παρίσι» θα έπρεπε να είναι ο τίτλος αυτού του άρθρου. Πού τους είδατε μωρέ σεις τους νεκρούς και τους τραυματίες βρε κοιμισμένα ζώα; ακόμα τσιμπάτε την άθλια προπαγάνδα που σας σερβίρουν;
 3. 4
  0
  Γιατί το λέμε Ισλαμικό κράτος, αφού δεν είναι κράτος;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί