00:54 - 07/11/2017

Φυσικές καταστροφές;;; Δείτε την επίθεση με Χάρπ από βάση στον Ατλαντικό ωκεανό….

…σε νέο βίντεο που λάβαμε εχθές βλέπετε την επίθεση με το σατανικό όπλο Χάρπ από την βασιλική στρατιωτική βάση στο νησί Georgetown δίπλα στην Αφρική. Στο νησί αυτό έχει το βασίλειο της Αγγλίας μια στρατιωτική βάση που «ψήνει» τις καιρικές συνθήκες στον Κόλπο του Μεξικού και καταστρέφει τις ζωές και τις περιουσίες των πιο φτωχών κατοίκων στην περιοχή…

Όταν λοιπόν μιλάνε για Φυσικές καταστροφές από καιρικά φαινόμενα να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι τα δημιουργούνε. Η Παγκόσμια Εφορία του Μεγάλου Αδελφού θα είναι η συνέπεια των ακραίων καιρικών συνθηκών.
Σε αυτό το έκτρωμα που το ονομάζουν κοινοβουλευτική δημοκρατία με μια υπνωτισμένη πλέμπα να την υποστηρίζει με την ζωή της να ξέρετε ότι η εφαρμογή της επιστήμης τους θα είναι πάντα εναντίον σας!!!

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 6
  1
  Ιταλία: Σε πλήρη ισχύ μετά το blackout τα ξημερώματα της Κυριακής 5/11 σε εθνικό επίπεδο επηρεάζοντας σχεδόν όλους τους κατοίκους της χώρας, σε κλίμακα παρόμοια με την κατάρρευση του περασμένου μήνα στις Β.Α. ΗΠΑ και τον Καναδά. Οι αρχές αποδίδουν τη διακοπή στις ισχυρές καταιγίδες σε Γαλλία & Ελβετία – που προμηθεύουν την Ιταλία με 17% περίπου της Ηλ. Ενέργειας. Διαφώνησαν για το ποιος φταίει. — dailymail.co.uk/news/article-197749/Power-restored-Italy-blackout.html — https://youtu.be/Vm
  • 5
   1
   Το παραπάνω βίντεο που παραθέτω αφορά αρκετά ασυνήθιστη σειρά γεγονότων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε 3 μεγάλα δίκτυα επικοινωνιών όπου εκδηλώθηκαν διακοπές.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί