23:20 - 29/08/2017

Εκκενώθηκε σταθμός τρένου στο Λονδίνο λόγω ύποπτου αντικειμένου

Εκκενώθηκε σταθμός τρένου στο Λονδίνο λόγω ύποπτου αντικειμένου

Στην εκκένωση του σταθμού Euston προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία του Λονδίνου, μετά από αναφορές για ύποπτο πακέτο, το οποίο «έβγαζε καπνούς».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της ειδικής ομάδας απενεργοποίησης εκρηκτικών μηχανισμών, η οποία βρίσκεται στο σημείο και εκτιμά αν πρόκειται για βόμβα, η για κάτι άλλο.

Η περιοχή γύρω από τον σταθμό έχει αποκλειστεί και έχει οριοθετηθεί από πάνοπλους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το BBC, ένα ηλεκτρικό στοιχείο προκάλεσε μία μικρή έκρηξη και καπνό εντός των εγκαταστάσεων, δίχως, ωστόσο, να τραυματιστεί κανένας.
topontiki

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Τρομοκρατία μέχρι να ζητήσουν οι Λονδρέζοι με την θέλησή τους να αναλάβει ο «Αντίχριστος»… για να βάλει τάξη …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί