15:27 - 17/02/2017

Είχαν Άγγελο: Αεροπλάνο χτυπάει ελάφι κατά την απογείωση

Είχαν Άγγελο: Αεροπλάνο χτυπάει ελάφι κατά την απογείωση

Ένα αεροπλάνο χτύπησε την Τετάρτη ένα ελάφι στην πόλη Σάρλοτ (Βόρεια Καρολίνα) των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της απογείωσης το αεροσκάφος χτύπησε το ελάφι που βρέθηκε στον διάδρομο απογείωσης του αεροδρομίου.

Την Τετάρτη το απόγευμα τοπική ώρα το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να πετάξει προς την πόλη Gulfport (Μισισίπι). Παρά το γεγονός ότι το αεροσκάφος κατάφερε να απογειωθεί, έπρεπε να επιστρέψει αμέσως πίσω. Το αεροσκάφος διαρρεύσε καύσιμα και υπέστη αρκετές ζημιές ώστε δεν ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει την πτήση.

Οι 44 επιβάτες και τέσσερα μέλη του πληρώματος δεν τραυματίστηκαν την στιγμή του γεγονότος. Οι αρχές δεν έχουν κάνει ακόμη καμία δήλωση για το πως βρέθηκε το ελάφι στον διάδρομο.

koraks

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί