22:07 - 07/11/2017

Εικόνες Αποκάλυψης στη Γερμανία: Δεκάδες νεκρά πουλιά έπεσαν από τον ουρανό

Οι κάτοικοι μέτρησαν τουλάχιστον 46 πουλιά πεθαμένα στον δρόμο – Τρόμος στους θρησκόληπτους – Αντιπαράθεση για τα πιθανά αίτια
Μάρτυρες εικόνων που παραπέμπουν στα κείμενα της Αποκάλυψης του Ιωάννη, έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι μίας μικρής και ήρεμης πόλης στη Γερμανία, καθώς δεκάδες πουλιά έπεσαν νεκρά στο έδαφος από τον ουρανό, προκαλώντας τρόμο στους προπληπτικούς και συζητήσεις επί συζητήσεων για όλα τα πιθανά σενάρια.

Οι κάτοικοι της πόλης Bad Wildungen έμειναν έκπληκτοι, όταν αντίκρισαν τους ήσυχους δρόμους τους γεμάτους από νεκρά πουλιά. Οι περισσότερο θρησκόληπτοι έλεγαν ότι έρχεται η… συντέλεια του κόσμου. Κάποιοι πιο ψύχραιμοι, υπέθεταν διάφορα σενάρια, όπως το χτύπημα από αεροπλάνο στο σμήνος των πουλιών, ή να επλήγησαν από μία αρρώστια, ή να δηλητηριάστηκαν.

Οι εικόνες που «ανέβηκαν» στο διαδίκτυο, πάντως, είναι πραγματικά ανατριχιαστικές. Οι κάτοικοι μέτρησαν τουλάχιστον 46 πουλιά, ενώ σκοπεύουν να μεταβούν και σε γειτονικές περιοχές, προκειμένου να ελέγξουν αν έχει κάνει την εμφάνισή του το ίδιο φαινόμενο, ή κάτι παρόμοι.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησαν οι κάτοικοι…
(ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)

allesgr

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 23
  1
  Ποιός ξέρει τι ψεκάσανε (από τους ψεκασμούς που γίνονται για το καλό μας) και τα κακόμοιρα τα πουλιά δηλητηριάστηκαν και πέθαναν από ασφυξία. Οι περισσότεροι ρύποι που ψεκάζουν είναι βαρέα μέταλλα.
 2. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 8 Νοεμβρίου 2017 @ 14:01
  2
  0
  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΟΦΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
 3. 2
  0
  SIZHTITE TORA KAI EDO GIA TO TRITO FILO!!! MONO POULIA THA PESOUN??? KALO BRADY ADELFIA

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί