17:52 - 06/03/2017

Δεκαοκτώ (18) νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο στον Παναμά

 

Δεκαοκτώ (18) νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο στον Παναμά 


 Τουλάχιστον δεκαοκτώ (18) άτομα σκοτώθηκαν την Κυριακή στον Παναμά, όταν το λεωφορείο που τους μετάφερε ξέφυγε από τον δρόμο κα έπεσε σε μια χαράδρα. Άλλοι 37 επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου τραυματίστηκαν.
Κάποιοι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Συνολικά υπήρχαν περισσότερα από πενήντα άτομα στο λεωφορείο, σύμφωνα με το ABC News.  Το δυστύχημα συνέβη στην επαρχία Κόκλ, περίπου 180 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης του Παναμά. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει δεκάδες μέτρα στην χαράδρα. 
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα σε διάφορα νοσοκομεία στην περιοχή.


koraks

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί