00:10 - 06/03/2017

ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

Ποια είναι αυτή η υπηρεσία με τα 6ρια και τις πυραμίδες η λεγόμενη Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ);;; Γιατί ονομάστηκε ανεξάρτητη αρχή και όχι ελληνική Αρχή εφόσον μαζεύει το ρευστο των Ελλήνων;;; Μήπως δεν είναι τόσο ανεξάρτητη όσο και αν μας δηλώνει η ονομασία της;;;
Η οργανωμένη μαφία που μαζεύει τα λεφτά των Ελλήνων και τα παραδίνει στους ιδιοκτήτες αυτου του πλανήτη… τα οικονομικά βαμπίρ των τραπεζών…. τους εγκληματίες τραπεζίτες της Γουόλ Στριτ που κατάστρεψαν την χώρα μαζί με τους Σημίτες, τους Παπακωνσταντίνου, Σαμαράδες, Βενιζέλους και Τσιπριδες.

Εκτός από την αφαίμαξη των Ελλήνων πολιτών, οδηγώντας μας σε μια τραγική οικονομική κατάσταση σκοπίμως κατασκευασμένη από τον Οικονομικό Χιτμαν τον κύριο Σημίτη…η ΑΑΔΕ έχει σήματα και σύμβολα που θα σας αφήσουν άναυδους.

Δειτε εδώ τα νούμερα και τους συμβολισμούς


Η ΑΑΔΕ μας δίνει 11
ΑΑΔΕ=1145 ή 119=911
Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων=3853=Η ΑΝΗθΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝθΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ=ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΑΝ ΑΒΡΑΚΩΤΗ

Fotis/Koraks

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 14
  9
  Ο,τι να’ναι….
 2. 8
  6
  ΑΛΑ ΝΤΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ………
 3. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 6 Μαρτίου 2017 @ 01:05
 4. 11
  0
  Εγω ξερω ότι είναι μεγάλοι καριοληδες και θέλουνε ξεσκισμα!!!
 5. 6
  0
  Καθρέφτη καθρεφτάκι πόσα 6αρακια έχεις να μου δώσεις και η πυραμίδα κάτω από τους οβολούς τι κάνει Και γιατί δεν με βλέπει το πόπολο Το υπερταμειο είναι καλά κρυμμένο για τα μπε Όταν ξυπνήσει το πόπολο θα είναι αργά μπεεεεεεεε Α=1 Α=1 Δ=4 Ε=5 1145 119=》911 Δύο πυραμίδες Πυρ + Αμις
 6. 5
  1
  …να υποθέσω πως αυτό το θυμικό άρθρο αποσκοπεί στην ενημέρωσή μας;…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί