12:53 - 04/03/2017

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ

Το άρθρο αυτό, αφορά το μέλλον των γενεών μας. Καταρχάς είναι κανόνας πως:

Δεν μπορείς να δώσεις ημερομηνίες, ότι κάτι θα γίνει την τάδε περίοδο, μόνο να κάνεις εκτίμηση των κινήσεων, η των πιθανών κινήσεων, του αντιπάλου, ως σκακιστής, σ έναν αγώνα σκάκι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Δεν θα σας πω πράγματα που έχετε ακούσει χιλιάδες φορές, θα σας πω κάτι που δεν σκεφτήκατε, καθώς σας βλέπω, να λιγουρεύεστε εκείνη »την νόστιμη γραβιέρα» δίχως να προσέχετε την »φάκα» γύρω της…

Μετά αν κάπως, επιβιώσετε από την »φάκα» και επιχειρήσετε να διαφύγετε, όταν θα σας τελειώσει »η γραβιέρα» να ξέρετε πως θα σας κυνηγάει η »γάτα» που παραμονεύει απ’ έξω και θα σας φάει…

Γρίφος;

Τώρα που σας κίνησα το ενδιαφέρον, δώστε προσοχή και θα σας τον λύσω:

1 Η Δελεάστική γραβιέρα:

α) Είναι πράγματι δελεαστικό, να βλέπεις τον Τούρκο, που από τότε που εμφανίστηκε σαν »ο θεός να τους κάνει έθνος» να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα, με αποτέλεσμα, να σου τρέχουν τα σάλια να ορμίξεις να πας να τους φας!!!

Ξέρω, σας νιώθω… Εγώ να δείτε πόσο δελεάζομαι. Καταδρομείς είμαστε, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θέλω να παω να τους πολεμίσω και πόσο με ενθουσιάζει η ιδέα, να τους νικήσουμε »κατα γην και κατά θάλασσαν» και να γευτούμε »όλη την δόξα της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης και της Μ.Ασίας» Πω πω πω, πορωτικό εεε;

Αλλά…

β) Είναι επίσης, δελεαστικό, το να γίνουμε μετά »ένα ισχυρό κράτος, ρυθμιστής της περιοχής» που θα »λάμψει σ’ όλη την υφήλιο» και το όνομα του »Μέγα Βασιλέα αυτού, θα αντιχήσει στην ιστορία για πάντα» Ψψψψψ, γουστάρω…

Αλλά…

γ) Είναι επίσης ενθουσιώδες, το γεγονός ότι ένας άνθρωπος, τα ήξερε και τα λεγε. Ναι. »Άγιος» Ο Παίσιος και η »αναλαμπή της ορθοδοξίας» και »θα φοβηθούν όλα τα έθνη» και »η Ρωσία θα τα πάρει όλα παραμάζωμα» και »θα τελειώσει η νέα τάξη πραγμάτων» »Κόκκινος στρατός» »S300» »Χιλιάδες πύραυλοι» κλπ. κλπ.

Αλλά…

(Κι αυτό ήταν το τελευταίο »αλλά» Τώρα θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή, με καθαρό μυαλό)

2 Η φάκα που δεν την βλέπεις:

α) Τα γνωστά που έχεις ακούσει χιλιάδες φορές… Καμμένος – υπουργός εθνικής άμυνας, Γράψας, οι Τούρκοι και θερμά επεισόδια, ο πόλεμος που πιάνεται από κάτω, πολιτειακή ανωμαλία, μη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, άρα υπηρεσιακή, η κοινή αντίδραση της Χ.Α και Κ.Κ.Ε, οι θεσμοί φεύγουν, ζήτημα της πόλης, προφητευόμενος μαρμαρωμένος βασιλιάς, που ξεμαρμαρώθηκε και θα γίνει ο ρυθμιστής της περιοχής κ.π.α του Παίσιου.

(Όλ αυτά, θέλω να τα συνδυάσεις, όπως τα ξέρεις, με τα παρακάτω »γεωπολιτικά, τώρα δρώμενα» που λαμβάνουν χώρο και θα σε βοηθήσω εγώ να βγάλεις άκρη και να εντοπίσεις την »φάκα»).

β) Οι Ρώσοι, έχουν κάποια συμφέροντα, ενώνουν τώρα περιοχές των Βαλκανίων, βλ. Σχέδιο Πανσλαβισμού, αποβλέπουν στον αγωγό ΤΑP, στον έλεγχο των στενών του Ελλισπόντου, στον έλεγχο μέσω των μυστικών υπηρεσιών, της πολιτείας του Άθωνος (Συμβαίνει εδώ και καιρό).

Επίσης, επιθυμούν την γεωπολιτική κυριαρχία στην περιοχή, η έστω επιροή, καθ όλο το μήκος των βορείων συνόρων μας.

Σε μια αποσταθεροποίηση, οι Σέρβοι είναι εχθροί της UCK και της Αλβανίας και θέλουν τα εδάφη τους. Οι Σκοπιανοί την Μακεδονία, οι Βούλγαροι, ή την Θράκη, ή τα Σκόπια, ότι θα είναι ποιο αποσταθεροποιημένο, άρα ότι παίρνεται εύκολα, το παίρνουν.

Σε συνδυασμό με την Ρουμανία, την Ουγγαρία και την Ρωσική κατάληψη της υπόλοιπης Ουκρανίας, όλα τα Βαλκάνια, η Ρωσία, μέχρι και τα στενά θα γίνουν δικά τους…

Αυτό φέρνει δυτικές αντιδράσεις, γι αυτό χρειάζονται έναν ρυθμιστή στην περιοχή, που να εγγυηθεί ισορροπία, ένα γεωπολιτικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο, πολιτιστικό ίσως… μια πολιτιστική και διπλωματική πρωτεύουσα…

Τι καλύτερο, (οι Ρώσσοι) απ το να φτιάξουμε έναν θρύλο/ προφητεία και εκμεταλλευόμενοι το θρήσκευμα, να κάνουμε τον κόσμο ν’ αποδεχθεί, πως στο μέλλον, η Κων/Πόλη θα ναι δικιά μας και εκεί θα έχουμε και έναν »δικό μας» ηγέτη, που εμείς θα προωθήσουμε, που θα κερδίσει τις καρδιές του λαού του και θα χει παγκόσμια πολιτική απήχηση;

Φυσικά μετά, θα πλησιάσουμε και λίγο προς την ανεξιθρησκεία, (καθώς το Πατριαρχείο της Μόσχας συμφώνησε σε συνένωση με το Βατικανό και σε μια ενιαία θρησκεία), για να φτιάξουμε τις σχέσεις μας με τους υπόλοιπους, προκειμένου να γίνει η δικιά μας πολιτιστική πρωτεύουσα, ρυθμιστής της Μεσογείου και να υπάρχει μια ενιαία θρησκεία και ομοδοξία!

Επίσης, δεν χρειάζεται να ορμήξει πρώτα η Ρωσία στην Μ.Ανατολή, για να φτάσουμε στον επόμενο γύρο, με τον πόλεμο στα στενά… Το χει ήδη κάνει αν δεν το χεις πάρει χαμπάρι, σε απόσταση αναπνοής είναι με το Ισραήλ.

(Συνέχισε να συνδυάζεις αυτά που διαβάζεις και τα γεωπολιτικά δρώμενα που ακολουθούν στην συνέχεια.)

γ) Οι δυτικοί, έχουν και αυτοί συμφέροντα, θέλουν τον αγωγό να περνάει από Ισραήλ, Κύπρο μετά Θεσσαλονίκη και να φεύγει Αλβανία και από κει Ευρώπη και φυσικά να στριμώξουν/ περικυκλώσουν γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά την Ρωσία.

Αυτό φέρνει Ρωσικές αντιδράσεις, χρειάζονται (οι δυτικοί) έναν φιλοδυτικό ρυθμιστή στην περιοχή, που να εγγυηθεί, τον έλεγχο του Αιγαίου και τα στενά του Ελλισπόντου και της Ουκρανίας, για να γίνει το δικό τους τρίγωνο, Ιερουσαλήμ, Ρώμη, Κωνσταντινούπολη, το τριπλό σύμφωνο, »TRIUMVIRAT», ρυθμιστής της Μεσογείου, το οποίο με την σειρά του, με την ανεξιθρησκεία του, θα ενώσει τους υπόλοιπους και θα κάνουν μια ενιαία θρησκεία!

Μιας και συμφωνεί και το πατριαρχείο της Μόσχας (το τρίτο μέλος του »TRIUMVIRAT» που εμφανίζεται ως δηθεν εχθρός των άλλων δυο, ενώ »κρυφά» συμφωνεί στην ίδια κοσμοθεωρία μ’ αυτά).

(Όλα γίνονται για τον έλεγχο των στενών του Ελλισπόντου, δεν είναι ενεργειακός πόλεμος, με ενεργειακά κίνητρα, είναι κυριαρχικός πόλεμος, με γεωπολιτικά κίνητρα! Όπως ήταν κάθε πόλεμος, απλά δεν γνωρίζεις »στρατηγική» γι αυτό και δεν το καταλαβαίνεις. Γι αυτό στο εξηγώ.)

δ) Αποσταθεροποίηση, αναρχία με πτώχευση και πόλεμο, πάνε πάντα μαζί. Η Ελλάδα, δεν το γλιτώνει αυτό, που να χτυπιώμαστε σαν μισοπεθαμένες σαρδέλες! Η ιστορία διδάσκει – Οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν;

Και σαν δεν φτάνει όλο αυτό, πέφτουν οι άνθρωποι και στην παγίδα, του κάθε ξένου, γεωπολιτικού κύκλου, με αποτέλεσμα, εν μέσω αποσταθεροποίησης, να εμφανίζονται »βαλτοί» σωτήρες, που θα μαγέψουν και ενθουσιάσουν τον απελπισμένο, εκμεταλλευόμενοι το φρόνιμά τους. Μα όσο καλές προθέσεις και να χει αυτός που θα επιλέξουν, θα ναι πιόνι και θα δρα υπερ τους, είτε θέλει, είτε όχι, ειδάλλως δεν θα τον επιλέξουν… Συγνώμη, μαριονέτα θα χουμε πάλι; Και θα νομίζουμε κιώλας ότι για πρώτη φορά δεν έχουμε;

Φυσικά οι γεωπολιτικοί κύκλοι, το χουν προσχεδιάσει χρόνια πριν και έχουν καλλιεργήσει πάρα πολύ, με τις μυστικές υπηρεσίες τους, »στα δικά μας χωράφια» σπέρνοντας τον δικό τους, »υβριδικό σπόρο» και άντε να το πάρει πρέφα αυτό ο κόσμος.

Και δεν είναι λίγοι, οι υποψήφιοι, συνεργάτες αυτών των γεωπολιτικών κύκλων, υπάρχουν πολλοί επίδοξοι, που θέλουν να το παίξουν »ξεμαρμαρωμένοι σωτήρες» σε πολλά λαικά κινήματα.

(Είπαμε είναι δελεαστική η γραβιέρα. Όμως κάποια ποντίκια, δεν θα ζήσουν να την γεφτούν, διότι πριν φτάσουν στην φάκα, θα σκοτωθούν. Τα χει αυτά, η »στημμένη» διεκδίκηση, της όποιας πόλεως και εδάφους, όπως και η αποσταθεροποίηση, ιδίως όταν ζεις στις πόλεις).

3 Η γάτα που παραμονεύει έξω απ’ την φάκα:

α) Ωπ, ζεις ακόμα; Ωραίο το τυράκι; Καλό ε; Φάτο, φάτο, όλο! Αφού γεύεσαι και σ΄αρέσει η γραβιέρα και έχεις μαγευτεί απ αυτήν, είναι προφανές ότι μέχρι να σου τελειώσει, στην φάκα θα μείνεις.

Ανεξαρτήτως το ποιος γεωπολιτικός κύκλος θα κυριαρχήσει, θα τα βρουν όλοι μεταξύ τους, για την σταθερότητα ρε παιδί μου, αυτό είναι το σχέδιο εξ άλλου, όλα τα προαναφερόμενα ήταν απλώς, η κλασσική μέθοδος της υπονομεύσεως και μετά της σταθεροποιήσεως, »ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΑΟΣ» λέγεται και φυσικά, μέσω του ρυθμιστή τους, του εμπορικού, διπλωματικού, πολιτιστικού, γενικότερα γεωπολιτικού κέντρου της Κων/ πόλεως και των υπολοίπων, Ρώμης, Μόσχας, Ιερουσαλήμ, θα δημιουργηθεί, μια νεα »ομόδοξη» ένωση/ πανθρησκεία…

β) Χαμπάρι δεν θα πάρεις, απλά λίγη ανεξιθρησκειούλα, λίγο γεωπολιτικά παιχνίδια, λίγο αντικατάσταση του πολιτισμού και του έθνους με τις θρησκείες, θα το φέρουν σιγά σιγά…

Φυσικά αυτός ο εκλεκτός που θ’ αναλάβει, έχει σχέδια, όπως μας αποκαλύπτει ο Παίσιος:

»Θα ταπεινώσει του Αγαρινούς» Θα στραφεί κατά του Ισλάμ, με τις ευλογίες Τράμπ – Πούτιν.

»Θα εξημερώσει τα ξανθά γένη» Θα γίνουν όλοι μαζί φίλοι, αυτός θα μεσολαβήσει.

»Θα εφαρμόσει την σιδηρά ράβδο, έναντι των απίστων» Οι πόλεμοι δεν θα σταματήσουν ποτέ.

»Θα καταργήσει τα όπλα και θα τα κάνει αγροτικά εργαλεία» Όταν το ακούω τσατίζομαι!

Την ώρα που ο Κοσμάς ο Αιτωλός, λέει πως πρέπει να χουμε δυο τουφέκια, γιατί θα τα χρειαστούμε! Και πως το ένα 100 ψυχές θα σώσει! Ενώ όλο το σύστημα θέλει αφοπλισμό ακόμα και τώρα!

Την ώρα που ο Κοσμάς ο Αιτωλός, μιλάει για ψευδοπροφήτη που θα πλανήσει πολύ κόσμο! Και που λέει πως πρέπει να πάρουμε τα βουνά, γιατί εκεί θα σωθούμε! Και όχι να πάμε στην πόλη!

Και πως μετά τον περίφημο »εκλέκτο» λέει ο Κοσμάς ο Αιτωλός, πως θα ρθει στην πόλη, ο λεγόμενος »Αντί» και το ολικό σφράγισμα και θα πρέπει ήδη να χετε και το τουφέκι σας και να χετε πάρει τα βουνά!

Είπε επίσης πως τότε έρχονται οι λεγόμενοι έσχατοι καιροί, που θα σας κυνηγάνε και που όσοι σφραγιστείτε/ τσιπαριστείτε, δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε πια…

»Όπως γευτήκατε, την δελεαστική σας γραβιέρα και την καλοφάγατε και την ευχαριστηθήκατε, μπήκατε μέσα σε μια φάκα, απ’ την οποία και να βγείτε, έξω παραμονεύει η γάτα»

Καταλάβατε τώρα;

4 Ο σκύλος που θα φάει την γάτα:

α) Ο σκύλος όμως, (μετα συγχωρήσεως), χέστηκε για την γραβιέρα, θέλει κόκκαλο και κρέας.

Η γάτα, όταν στριμώχνεται (για όσους δεν το ξέρουν) είναι επικίνδυνη, για έναν σκύλο, όσο δυνατός και να ναι αλλά σαν αγέλη, που κυνηγά έξυπνα και χτυπά ακαριαία, την κατάλληλη στιγμή, η γάτα γίνεται μεζεδάκι!

Έχεις λοιπόν τρεις επιλογές:

Μπορείς να σαι ποντίκι και να φαγωθείς απ την γάτα.

Μπορείς να σαι και γάτα και να τρως τα ποντίκια που δεν κάθονται στην φάκα τους.

Μπορείς όμως να σαι και σκύλος και να την ξεσκίσεις την γάτα!

Εσύ διαλέγεις…

Η ποντίκι και σε τρώει η γάτα, η γάτα και σε τρώμε εμείς, ή, καλωσόρισες στην αγέλη μας!

β) Αυτόνομες κοινότητες, χωριά, μικροί χώροι κατοικήσιμοι, τροχόσπιτα, οχήματα, διάφορα, αρκεί να χετε και πηγές παροχής ενέργειας, όπως υδραντλίες παραγωγής ρεύματος, όπως ηλιακά πάνελ, αν δεν έχετε τροχόσπιτο, βαρέλι νερού 50 λίτρων, ψυγείο 50 λίτρων, που μπαίνουν σε οχήματα, η σε κατοικία τα μεταφέρετε, κάντε καμιά γεώτρηση νερού, σπόρους, ή καθαρούς ή τίποτα (ούτε να διανοηθείτε υβριδικούς), είδη φυτεύσιμα για παραγωγή βοτάνων/ φαρμάκων, είδη κατασκευαστικά, εργαλεία, μέχρι και κομπρεσέρ και μπουλντόζα ακόμα δεν θα παει χαμένη που λέει ο λόγος,(χιουμορ), τα πάντα, ότι μεταφέρεται με ότι μέσο έχετε διαθέσιμο και χρησιμεύει στην παραγωγή των πάντων, όπως χαρτικών, μετάλλων, διάφορων υλών… ακόμα και πυρομαχικών.

Συν γνώσεις, πολλές γνώσεις, εγχειρίδια, πληροφορίες, σημειώσεις, όλα εκτυπώσιμα και όλα για την παραγωγή του κάθε είδους πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα (δηλ. μεταποίησης/ επεξεργασίας) και ο τριτογενής τομέας, είναι εύκολος, όπως ανταλλαγή ειδών κπα. Όλ αυτά, το ξαναλέω, στα ορεινά! (Και όπλα!)

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ
Ζούμε έναν πόλεμο. Δεν είναι οικονομικός, η οικονομία είναι απλά ένα μέσο. Οι πόλεμοι ήταν, είναι και πάντα θα είναι κυριαρχικοί! Δεν ανήκω σε κανένα δόγμα/ θρήσκευμα/ ιδεολογία, διότι αυτά πάντα θα είναι αμφισβητήσημα και συζητήσημα θέματα μεταξύ των ανθρώπων, διότι ουδείς γνωρίζει τα πάντα και ούτε πρόκειται να τα μάθει ποτέ! Ζω για να επιβιώσω, να είμαι ελεύθερος, ώστε να μπορώ να προετοιμαστώ, για να νικήσω έναν πόλεμο, του Ελληνισμού, έναντι του συστήματος, όταν το σύστημα, φανερώσει το πραγματικό του πρόσωπο. Τίποτ' άλλο δεν μ' απασχολεί. Έχουμε τον ίδιο στόχο; Τότε όπως και να ερμηνεύεις τα πράγματα, όποιο και να ναι το δόγμα/ ιδεολογία σου, είμαστε συνέλληνες - σύμμαχοι, έναντι ενός κοινού εχθρού του έθνους μας. ''Το αίμα νερό δεν γίνεται'' Αν δεν το δέχεσαι αυτό, τότε εσύ προκαλλείς τον διχασμό... Εγώ είμαι απλά ένας αδογμάτιστος, εθνικόφρων αυτονομιστής και όραμά μου, είναι η ελεύθερη επιβίωσή μου, διατηρώντας τον Ελληνισμό ώστε να μην πεθάνει ποτέ και ούτε πρόκειται!

Σχόλια Αναγνωστών (24)

 1. 23
  14
  Τα είπες όλα, προσεκτικό και εμπειρεστατομενο άρθρο, μπράβο σου
 2. Δημητρης Σ 4 Μαρτίου 2017 @ 14:54
  4
  8
  Εχεις Οραμα .Αν εκανα μια τρελα ακομη στη ζωη μου θα επελεγα το οραμα σου.Μου βγαζει λογικη μετρο και ετσι πως βλεπω το μελλον.Προς το παρον καλο Σκυριακο σε ολους εκει εξω.
 3. 8
  7
  Να εισαι καλα φιλε για τα πολυ ωραια γραφομενα σου . Και εγω αυτης της αποψης ειμαι οτι ολα ειναι στημενα και παλι . Παλι θα χαθουν μυρια πολλα για εναν αγωνα που ειναι ιδη προδιαγεγραμμενος . Κιόμως ο κοσμος απελπισμενος θα ξαναπιστεψει και θα παει στην <> . Προετοιμασια χρειαζεται και πιστη οτι θα τα καταφερουμε . Τωρα οσο για τα βουνα , εγω ζω στο βουνο , πες μου ποσοι θα ξεβολευτουν ακομα και τις δυσκολες ωρες που ερχονται για να πανε στο βουνο . Ειναι λυπηρο φιλε μου , να καθεσαι να εξηγεις για να παρεξηγηθεις . Οτι και να λες εσυ και εγω αυτια να τα ακουσουν δεν υπαρχουν . Ευχομαι να ξυπνησει ο ανθρωπος και να δει την παγιδα που του εχουν στησει .
 4. 16
  3
  ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ?ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΑΝ?ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝ?ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 15ΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ.
  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 4 Μαρτίου 2017 @ 18:09
   10
   15
   Ήξερε πως να τις πιάσει τότε, είχε ένστικτο και ειδικότερα αν είναι μαχητικός ο σκύλος γίνεται, απλά ο μέσος σκύλος θα δυσκολευτεί πολύ. Κοίτα, ο Παίσιος, δεν είναι ουσιαστικά ψευδοπροφήτης, ούτε κακός άνθρωπος, απλά μέσα στις εξελίξεις, χωρίς να το θέλει, προωθεί αυτά που του παν οι Ρώσοι. Αυτό το γνωρίζω και από ανθρώπους κοντινούς μου, που τον γνωρίζαν και μιλούσαν μαζί του. Ήταν καλός άνθρωπος, για όσα έλεγε, ο ίδιος, δεν ήταν προφήτης, ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι είναι προφήτης, άλλοι τον προωθήσαν σαν προφήτη. Αυτό που έλεγε όταν τον ρωτούσαν που τα ξέρει, ήταν: Πέρασε ένα πουλάκι και μου τα πε, τι σημασία έχει; Αυτό έλεγε χαμογελώντας και καλοπροαίρετα. Απλά σε κάποιον γεωπολιτικό κύκλο βόλεψε και τον απομυθοποιήσαν τον άνθρωπο, χρησιμοποιώντας τον, ως σύμβολο, υπέρ των συμφερόντων τους. Όπως ακριβώς κάναν και οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες με τον Ιησού, που πάνω στο έργο του, φτιάξαν ένα δόγμα εξουσιαστικό, ενώ ο ίδιος ο Ιησούς, δεν υπήρχε περίπτωση να το ήθελε αυτό… Άσε που υπάρχουν πολλοί κύκλοι, που παραποιούν τα λεγόμενα του καθενός και που λένε ότι είπε ο τάδε έτσι, ενώ δεν συναίβει ποτέ. Στην εποχή μας, ο ψευδοπροφήτης, δεν είναι ο Παίσιος, είναι όμως όλη αυτή η ροή που στήθηκε, εκμεταλλευόμενοι κάποιοι, τον Παίσιο, προς όφελός τους. Το λεγόμενο ψευτοβυζάντιο, δεν είναι απαραίτητα, αυτός που θα χει το όραμα να το κάνει πράξη αλλά όλη αυτή ροή, που θα στηθεί, προκειμένου αυτός ο οραματιστής, να καταλήξει να συντηρεί, του συστήματος τα συμφέροντα δίχως να το θέλει, ανοίγοντας δρόμο, στα σχέδια του συστήματος. Εξ άλλου αν δεν καταρρεύσουν οι μεγάλες παγκόσμιες ομοσπονδίες και χρηματοπιστωτικά συστήματα, δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει ανεξάρτητο έθνος.
   • 10
    2
    ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ?ΚΑΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ.ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ.
    • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 4 Μαρτίου 2017 @ 21:30
     4
     10
     Σωστός. Στην ουσία δεν τον βγάζω άκυρο, δεν είπε κάτι που δεν ισχύει, απλά πολλά απ αυτά που είπε, τυχαίνει μερικά να έχουν υποκινηθεί απ τους Ρώσους. Αυτό είναι όλο. Ούτως η άλλως, δεν βασίζομαι σε »προοράσεις» γιατί δεν κατανοώ αν υπάρχουν. Γνωρίζω ας πούμε ότι ο Αιτωλός, είπε κάποια πράγματα πολύ μπροστά, εκ των οποίων κάποια βγήκαν κάποια αναμένονται, γνωρίζω όμως επίσης, πως υπάρχει πιθανότητα κάποιος πολύ ποιο ύστερα: Να είπε, ότι ο Αιτωλός τα πρόβλεψε για να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, διότι το θρήσκευμα έχει πέραση, ειδάλλως δεν θα δινε κανείς σημασία. Μπορεί να ναι έτσι, μπορεί να υπάρχει και το χάρισμα της πρόβλεψης και να μην το κατανοώ, γι αυτό το αμφισβητώ…(Εξ άλλου, δεν νομίζω να το κατανοεί κανείς μας.) Δεν μπορώ να πάρω θέση για κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω.
 5. 14
  1
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.Ο Γ.ΙΩΣΗΦ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ,Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ…ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Γ.ΠΑΙΣΙΟΣ.ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ,ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΣΙ ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΘΑ ΣΩΖΕΙ 100 ΖΩΕΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ.ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ 10-15 ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΕΙΠΗΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΓΧΙΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕΙΝΗΣ ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΣΚΟΤΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΦΟΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙΤΗΡΙΟ ΔΑΙΜΟΝΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΟΜΟΔΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΣ ΤΙΣ ΠΕΙ.
  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 4 Μαρτίου 2017 @ 18:49
   5
   6
   Οι Τζιχαντιστές και οι Ουτσεκάδες, είναι απειλή μόνο για έναν φοβισμένο όχλο, όχι για τακτικά επιχειρισιακά τμήματα. Όχι πως ένα αντάρτικο δεν μπορεί να δημιουργήσει ακαριαίες και αιφνιδιαστικές καταστροφές αλλά τέλοσπάντων… Αναμεσά μας, υπάρχουν πολλοί έφεδροι που μελετούνε και εκπαιδεύονται, μεταξύ τους, προσωπική έρευνα, ασκήσεις διάφορες και μπορούν να εκπαιδεύσουν/ οργανώσουν προσωπικό. Υπάρχουν και άνθρωποι που γνωρίζουν πολλά ζητήματα »ασφαλείας/πληροφοριών/διπλωματίας» απλά ο κάθε κύκλος, πρέπει να τύχει να τους βρει. Ο καθένας όμως, γνωρίζει κάτι, που δεν γνωρίζουν οι διπλανοί του, έτσι συμπληρώνονται οι γνώσεις σε ένα »συμβούλιο» που καθορίζει την δράση, έτσι επιλέγεται π.χ. ο υπέυθυνος ασφαλείας/πληροφοριών/διπλωματίας, ο υπέυθυνος τακτικών επιχειρίσεων, ο υπέυθυνος των ζητημάτων υγείας, ο υπέυθυνος για καλλιέργειες κλπ. κλπ. από κει και έπειτα, ο καθένας τους, περιορίζεται στον λόγο για τον οποίον τον επέλεξαν και δεν κάνει κάτι που δεν θα πρεπε να κάνει, αν κάνει τον ανακαλλούνε κι αν υπάρχουν κυρώσεις, τις δέχεται. Οι ανθρώπινες σχέσεις, είναι λίγο δύσκολες σε τέτοιες περιπτώσεις, μέχρι να δημιουργηθεί μια σταθερή πορεία και να ξέρουν όλοι τον ρόλο τους και που βαδίζουν. Το να βρεις άτομα, δεν είναι εύκολο. Γνωρίζω π.χ. για τον δικό μου τομέα, τον δικό μου ρόλο, αρκετούς αλλά από αυτούς, εμπιστέυομαι μόνο έναν. Γνωρίζω και άλλους αλλά δεν είναι Θεσσαλονίκη που ζω εγώ π.χ. Είναι δύσκολα. Η καλύτερη ομάδα πιστεύω είναι η οικογένεια για αρχή και η ένωση οικογενειών συνιστά έναν οικισμό, μετά γίνεται κοινότητα κλπ. κλπ. οπότε συγκροτείται τομέας παραγωγής, τομέας αμύνης, τομέας υγείας κ.π.α. Η δικτύωση πράγματι είναι δύσκολη μετά. Θέλει οχήματα, όπλα και τμήματα που θα ενεργούν ως ανιχνευτές και χάρτες. Θέλει φυσικά και διακριτικούς που δεν μοιάζουν με ένοπλο τμήμα και με τον καιρό να κάνουν επαφές ας πούμε με άλλα χωριά και οικισμούς. Θέλει στρατηγική και πολύ προσοχή, εν μέσω αποσταθεροποίησης όμως, θα ναι εφικτά. Βέβαια, πολλά θέλουν και λεφτά.
 6. 4
  6
  Το εβαλες κυρια φωτο το σκακι τελικα δν αντεξες! χαχαχα! Πολυ σωστο αρθρο αδερφε! Επικροτω!
  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 5 Μαρτίου 2017 @ 00:06
   5
   5
   Να σαι καλά… Είναι ωραία εικόνα, επιλέγεις τι διαμέτρημα θα στείλεις στον αντίπαλο χαχαχα
 7. 3
  8
  Μαρκο, ας ψαχτουν καποιοι που κανουν dislike για τα λογια των αγιων τους για το Σουλτανο κ ποσο τον εκθειαζαν…….
 8. 10
  3
  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι «πατριωτες» και δήθεν ανοιχτομυαλοι όταν προτείνουν κάτι βγάζουν πάντα την ορθοδοξια από παράθυρο. Με ξεπερνά αυτή η «σύμπτωση» !
  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 5 Μαρτίου 2017 @ 00:47
   7
   9
   Θα σου πω: Γιατί ο Ελληνισμός, είναι αρχαιότερος της ορθοδοξίας και η σημερινή ορθοδοξία, είναι ότι ήταν για τον Σωκράτη, το δωδεκάθεο. Αυτό πιστεύουμε κάποιοι. Ότι και το δωδεκάθεο και ο χριστιανισμός, είναι θρησκέυματα, που δημιουργηθήκαν, από διάφορα κέντρα, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τα έργα κάποιων. 1. Τα έργα του Ιησού τα εκμεταλλεύτηκαν οι Ρωμαίοι και τα κάναν δόγμα και τον απομυθοποιήσαν/ θεοποιήσαν. 2. Τα έργα ανθρώπων, με κάποιον ρόλο, στην αρχαιότητα, τα έκαναν επίσης δόγμα και τους απομυθοποιήσαν/ θεοποιήσαν. (Αυτό θεωρούμε πως έχει γίνει). Είναι παράξενο το ξέρω. Διότι είναι κάτι που υπάρχει αιώνες τώρα και όταν ξαφνικά προκύπτουν κάποιοι που αμφισβητούν μερικά πράγματα, λες γιατί; Τι γίνεται εδώ; Λογικό είναι. Διότι είναι ασυνήθιστο. Πάντα θεωρώ πως υπήρχε η αμφισβήτηση όμως, απλά στην εποχή μας φαίνεται περισσότερο λόγω των μέσων επικοινωνίας των ανθρώπων και την ύπαρξη άλλων πληροφοριών. Είμαστε απλά ερευνητές. Τίποτα παραπάνω. Και ο λόγος επίσης που δεν φοβόμαστε, μη τυχόν και χαθούν τα ιδανικά μας, είναι επειδή, από τη στιγμή που εμείς έχουμε τα ιδανικά μας, τον πολιτισμό μας, τον Ελληνισμό και τον διατηρούμε, δεν πρόκειται να χαθούν/ αλλοιωθούν.
  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 5 Μαρτίου 2017 @ 00:52
   4
   7
   Θα μου πεις: Ναι αλλά έτσι δεν ενισχύεται το σύστημα; Καθόλου! Από την στιγμή που διατηρούμε τον Ελληνισμό σε όλο του το μεγαλείο, περισσότερο μη αντιμετωπίσιμοι θα μαστε από το σύστημα. Απο κει και περα, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει όπως νομίζει. Ακόμα και για τον θεό, έχουμε διαφορετική αντίληψη, η οποία είναι στην ουσία αυτά που αναρρωτιόντουσαν και αναζητούσαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι. Δεν είμαστε δόγμα, δεν υπάρχει ταμπέλα, όλα είναι συζητήσημα και αμφισβητήσημα ταυτοχρόνως και προς έρευνα. Το μόνο που έχει σημασία τώρα, είναι να μη μας διαλύσει το σύστημα ως έθνος.
   • 6
    3
    Ένα από τα βασικά συστατικά του έθνους είναι και η θρησκεία που εσύ φαίνεται ότι πολεμας. Πολύ αντιφατικο αυτό για κάποιον που κοπτεται για την ενότητα του έθνους.
    • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 5 Μαρτίου 2017 @ 02:23
     6
     4
     Θα σου απαντήσω με ειλικρίνια. Δεν ασχολούμαι καν με την θρησκεία, αν θέλει να υπάρχει ας υπάρχει, απλά εμένα δεν με καλύπτει, αυτό είναι όλο. Το ότι εκφέρω τα όσα γνωρίζω, είναι απλά άποψη, με την οποία μπορεί να διαφωνείς προφανώς… εντάξι φυσιολογικό είναι. Δεν είναι όμως εχθροί μου οι χριστιανοί, ούτε οι δωδεκαθειστές, απλά διαφωνώ σε πάρα πολλά μαζί τους. Αυτό που μετράει όμως για μένα, είναι πως είμαστε το ίδιο γένος, τίποτ άλλο δεν με απασχολεί.
 9. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 5 Μαρτίου 2017 @ 03:28
  10
  4
  Αν νιώθετε θιγμένοι, επειδή έθιξα κάτι το οποίο δεν σας άρεσε, είναι δικαίωμά σας, εγώ απλά μέσω του άρθρου, σας μετέφερα την πληροφορία: 1. Ότι εκμεταλλευόμενο το σύστημα, τα πιστεύω σου, θα σε σπρώξει εκεί που θέλει και πως μοναδική άμυνα σ αυτό, είναι να πιστεύεις αυτό που θες μεν αλλά να μην είσαι δογματικός, διότι τότε είσαι ευάλλωτος, στο να τσιμπήσεις σε παγίδες. 2. Αν ένας συνάνθρωπος, έχει διαφορετική άποψη από σας, σ ότι αφορά την κοσμοθεωρία του, δεν είναι εχθρός σας, είναι απλά ένας συνομιλητής, δεν είναι απειλή για σας, είναι απειλή μόνο για τα κέντρα ελέγχου/ ιερατεία/ κόμματα, ιδεολογίες/ δόγματα. 3. Έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς σε κάτι για το οποίο δεν έχει βλέψεις η δεν τον απασχολεί, δεν έχει κλίση προς αυτό αλλά όλο και κάπου θα μπορείς, όλο και κάπου θα ναι χρήσιμος για το κοινό καλό. (Αυτό ισχύει και για μένα, δεν μπορείτε π.χ. να με εμπιστευτείτε σε κάτι που δεν με απασχολεί καν, διότι δεν πρόκειται ν’ ασχοληθώ μ αυτό). 4. Δεν δύναται να υπάρχει, η ίδια αντίληψη, κοσμοθεωρία, νοοτροπία, σε όλους τους ανθρώπους, εκτός κι αν είναι όλοι ρομποτοποιημένοι και ελεγχόμενοι, νοητικά, αυτό το επιχειρεί μόνο το σύστημα, βάζοντας πρώτα τα δόγματα να συγκρουστούν μεταξύ τους και εμφανιζόμενο μετά, ως ψευτοσωτήρας, τα καταργεί και τα αντικαθιστά παραπλανώντας τους ανθρώπους. Τους ανθρώπους, τους ενώνουν μόνο οι κοινοί στόχοι, απειροελάχιστα άλλα πράγματα το κάνουν. 5. Κυριότερος λόγος που πιάνεσαι από κάποια ιδέα, είναι επειδή έτσι αισθάνεσαι δυνατός, μπορείς όμως να είσαι δυνατός στηριζόμενος στον εαυτό σου, διότι όποιος θεός στον οποίον πιστεύεις, σου δωσε την δύναμη. Διότι δημιουργός επί της ουσίας είναι ένας, όπως και να τον ερμηνεύσουν οι άνθρωποι. 6. Το να κλίνεις σε διάφορες ιδέες, φανατιζόμενος τόσο πολύ, σε σημείο που ότι δεν έχει να κάνει μ αυτές, το θεωρείς εχθρικό, σε αποπροσανατολίζει από την ουσία των πραγμάτων. Αυτό θέλει και η νέα τάξη πραγμάτων. 7. Ο Έλληνας έχει πολλά που τον ενώνουν: Την ανάγκη για ελευθερία και επιβίωση όπως και το ίδιο αίμα, που νερό δεν γίνεται. Ανούσιο να κοιτάμε αυτά που μας χωρίζουν και όχι ότι μας ενώνει. Γιατί αυτοτιμωρούμαστε; Αφού ξέρουμε πως αυτό μας διαλύει; Έχουμε μεγάλο εγωισμό, αν αντί μεταξύ μας, τον στρέψουμε στον κοινό εχθρό μας, θα τον τσακίσουμε! 8. Δεν με απασχολεί, αν είσαι Δωδεκαθειστής, αν είσαι Χριστιανός, αν είσαι Ερμητικός, αν είσαι οπαδός του Κουκουλκάν των Μάγιας. Ένα μ ενδιαφέρει: Είσαι ελεύθερος απ το σύστημα; Το νιώθεις; Το πιστεύεις; Όπλο μπορείς να κρατήσεις; Έχεις την βούληση να πολεμήσεις; Τότε όταν έρθει η ώρα θα ματώσουμε και θα νικήσουμε μαζί! Τέλος. Καλή κυριακή.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί