22:44 - 20/04/2017

Αίγυπτος: η πολεμική αεροπορία σκοτώνει 19 ισλαμιστές του IS στο Σινά

Αίγυπτος: η πολεμική αεροπορία σκοτώνει 19 ισλαμιστές του IS στο Σινά

Η αιγυπτιακή Πολεμική Αεροπορία σκότωσε στο βόρειο Σινά δεκαεννέα ισλαμιστές του Ισλαμικού κράτους. Μεταξύ αυτών ήταν και τρεις ηγέτες του ΙΚ στη χερσόνησο, ανέφερε ο αιγυπτιακός στρατός στη σελίδα του στο Facebook.

Από το 2014 σκοτώθηκαν στο Σινά εκατοντάδες Αιγύπτιοι στρατιώτες και αστυνομικοί. Τους τελευταίους μήνες, στόχος τους είναι τα μέλη της χριστιανικής μειονότητας στην χώρα. Πρόσφατα, το Ισλαμικό Κράτο ανέλαβε την ευθύνη για δύο βομβιστικές επιθέσεις στις κοπτικές εκκλησίες της Αλεξάνδρειας και της Τάντα.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 3
    1
    Το Σινά είναι στόχος όχι του ISIS βέβαια, αλλά της ΝΤΠ. Πιστεύουν οι ανόητοι ότι, χτυπώντας το Σινά χτυπάνε μαζί τους Εβραίους και τους Ορθόδοξους. Το Σινά είναι όντως το μεγαλύτερο κέντρο της ορθοδοξίας. Το θεοβάδιστο Όρος Σινά. Εκεί που ο Θεός ήλθε σε επαφή με τον άνθρωπο. Λένε αυτοί οι δαιμονισμένοι ότι αποτελεί και μια από τις μεγαλύτερες αστρικές πύλες. Στόχος τους όμως είναι το να χτυπήσουν όλες τις παλαιές θρησκείες και εκεί χτυπάνε δυο. Εκεί βρίσκεται και το Ιερό λείψανο της Αγίας Αικατερίνης, η οποία είχε σπουδάσει όλες τις επιστήμες και μαρτύρησε επί ειδωλολάτρη αυτοκράτορα Μαξιμίνου. Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να χτυπήσουν το Σινά. Όταν θα κατέβουν οι Κινέζοι με τα 200000000 στρατό στην Μ. Ανατολή, θα προσπαθήσουν να διαλύσουν το Σινά, αλλά δεν θα τα καταφέρουν και αυτό θα γίνει ο τάφος τους, όπως και όλη η περιοχή από το Καρμήλιο Όρος των Ιεροσολύμων

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί