17:18 - 19/12/2016

Η αφεντικίνα του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ καταδικάστηκε για αμέλεια

Η αφεντικίνα του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ καταδικάστηκε για αμέλεια

Η αφεντικινα του ΔΝΤ, η Κριστίν Λαγκάρντ καταδικάστηκε σήμερα από το γαλλικό δικαστήριο για αμέλεια. Ωστόσο, δεν θα τιμωρηθεί.
Αυτό δήλωσε ένα γαλλικό δικαστήριο σήμερα Δευτέρα 19-12. Η 60χρονη Λαγκάρντ, δεν παραβρέθηκε στην δίκη, αφού ήδη είχε επιστρέψει στην Ουάσιγκτον, όπου βρίσκεται το ΔΝΤ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Λαγκάρντ δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα ασκήσει έφεση.

Η κ. Λαγκάρντ καταδκάστηκε από το δικαστήριο για αμέλεια. Το έτος 2008 όταν υπουργός Οικονομικών δεν παρενέβη στην περίπτωση αποζημίωσης του επιχειρηματία Bernard Tapie.

Ο Ταπι έλαβε € 400 εκατομμύρια από την κρατική τράπεζα Credit Lyonnais μετά από μια διαμάχη για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της στη γερμανική εταιρία αθλητικών ειδών Adidas.

Η Λαγκάρντ αρνήθηκε μεχρι στιγμής ότι είχε κάνει κάποιο λάθος. Την πρώτη ημέρα της δίκης της, στις 12 Δεκεμβρίου, αναφέρθηκε για μια «συνωμοσία» εναντίον της. Η πρόεδρος του ΔΝΤ, στη συνέχεια, ηταν αρκετά «σοκαρισμένη» για τις κατηγορίες. Βέβαια σε αυτόν εδώ τον πολιτισμό τέτοιες φυσιογνωμίες δεν δικάζονται ή δεν τους επιβάλλεται καμία τιμωρία ή πρόστιμο.

Οι τιμωρίες ισχύουν μονο για την πλέμπα!!!

ΚΟΡΑΞ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 11
    0
    Κακό νινί Κριστίν. Την επόμενη φορά που θα δώσεις 400 εκατομμύρια θα κάτσεις όλο το απόγευμα στο δωμάτιό σου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί