22:31 - 22/10/2017

ΤΟ 8ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΙΚΕΑ

ΤΟ 8ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΙΚΕΑ

Από τον διεθνή τύπο πήραμε αυτή εδώ την είδηση για ένα αγοράκι δύο ετών που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο δωμάτιό του, όταν καταπλακώθηκε από τη συρταριέρα MALM του ΙΚΕΑ. Εδώ το άρθρο.

Ο μικρός Jozef Dudek από την Καλιφόρνια σκοτώθηκε από τη συρταριέρα τριών ραφιών, σε ώρα που δεν βρισκόταν υπό την επίβλεψη των γονέων του.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η IKEA είχε αποσύρει το 2016 την συρταριέρα λόγω επικινδυνότητας, αλλά είχαν ήδη πωληθεί 29 εκατομμύρια κομμάτια.

Jozef Dudek: 107=8
Malm : 81
Jozef: 1161
Jozef: 62 (στην απλή αριθμοσοφία) 29 εκατομμύρια κομμάτια έχουν πωληθεί

Αν έχετε στο σπίτι σας ένα παρόμοιο δολοφονικό όπλο να το γυρίσετε άμεσα στην ΙΚΕΑ.

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ

Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής…ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω… Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο…εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά…τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ’ έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική… Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά!
Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπερφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 22
  9
  Κρίμα το παιδάκι, άγγελος, τόσο όμορφο..Πάνε και αγοράζουν τα σκουπίδια των πολυεθνικών και δεν στηρίζουν τους τεχνίτες και επαγγελματίες της γειτονιάς τους λες κι έπεσε βάζο από ράφι, συρταριέρα που γίνεται με μισθό πείνας πώς είναι δυνατόν να γίνει υπεύθυνα; τί να πεις…δεν υπάρχουν λόγια
  • 19
   3
   Υπεύθυνος δεν ήταν ο γονέας, που τι και αν το έλεγε στις οδηγίες τι και αν είδε τα σχετικά εξαρτήματα που περίσσεψαν, βαρέθηκε να την βιδώσει στον τοίχο νομίζοντας ότι αυτός ξέρει καλύτερα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί