20:02 - 02/01/2017

25 νεκροί στην Ταϊλάνδη σε τροχαίο, σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – Τουλάχιστον 25 άτομα σκοτώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (τοπική ώρα) όταν στην ανατολική Ταϊλάνδη συγκρούστηκαν δυο οχήματα και μετά έπιασαν φωτιά. Μόνο δύο επιβάτες επέζησαν από το θανατηφόρο δυστύχημα, αναφέρει η Bangkok Post.

Τα οχήματα, ένα μικρό λεωφορείο και ένα φορτηγό, συγκρούστηκαν σε αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Chonburi. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια να περάσει στην αντίθετη πλευρά του δρόμου.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν αργά για τους περισσότερους επιβάτες που καικαν. Στο δυστύχημα σκοτώθηκε ένα αγοράκι τριών χρονών.

Μετάφραση
ΚΟΡΑΞ

Λύσε μια για πάντα το θέμα με τη στυτική σου δυσλειτουργία ή την πρόωρη εκσπερμάτωση με Φυσικά μέσα!!!

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρα μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Η Μοιρα με συμβούλεψε να αρπάξω την πένα και να μπλεχτώ με τους Κατοχικούς...ο Ερμής με ταξίδεψε δείχνοντας μου την λαμπρότητα της χώρας μου ΕΛ-ΛΑΣ... πετώντας μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και μου εξήγησε ότι η ελευθερία μας είναι πολύ κοντά! Σαν χόμπι μου αρέσει να εργάζομαι σαν Οικογενειακός θεραπευτής.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί