Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:11 - 05/09/2015

Οι νεκρόφιλοι πίσω από την ΕΕ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

hitlers-chief-staff
Οι νεκρόφιλοι πίσω από την ΕΕ.
Αυτά που δεν μάθαμε ποτέ στα βιβλία της ιστορίας είναι ότι η ιστορία του ανθρώπινου γένους είναι μια απάτη… μια διαστροφή και μια εκδοχή γραμμένη απο τους ίδιους μεταλλαγμένους Ναζί που έσφαξαν την ανθρωπότητα…
Γνώριζες οτι περισσότερα από 1.000 στελέχη των Ναζί, στο τέλος του πολέμου μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ;

Όλη η μεταφορά τους έγινε επίσημα, «για να τους κρατήσουν μακριά απο τα χέρια των Ρώσων», ή «και να εργαστούν στην αμερικανική μηχανή του κιμά μετα τον ΒΠΠ».

Οι αξιωματικοί του Χιτλερ δεν σταμάτησαν ποτέ να δουλεύουν πισω από τις “δημοκρατικές” φιγούρες της Ναζιστικής εφεύρεσης…την ΕΕ… κανείς από τους ιστορικούς δεν γνωρίζει γιατί τα εγκεφαλικά του κύτταρα είναι τελείως καμένα από την γραμμική τους εκπαίδευση.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 09/05/2015 @ 1:29 ΠΜ

    Παλιο και γνωστό.. . να συμπληρωσω οτι πολλα απο τα σχεδια των αμερικανικων μαχητικων αεροπλάνων ήταν εξέλιξη σχεδίων των Ναζι… το η τεχνολογια στελθ σχεδιαστηκε γι; πρωτη φορα απο τη Λουφτβάφε και το σημερινο ”καμαρι” της Αμερικανικής αεροπορικής πολεμικης μηχανής το B52 ειναι εξέλιξη ναζιστικού σχεδίου.. ..

    • ανώνυμος 09/05/2015 @ 6:33 ΠΜ

      Ναι αυτό αληθεύει αλλά δεν πήραν την γερμανική τεχνολογία μόνο οι αμερικανοί,πήραν και οι Ρώσοι και οι Γάλλοι και οι Άγγλοι ανάλογα ποιοες περιοχές και ποια εργοστάσια καταλάμβαναν οι δυνάμεις τους κατά την εισβολή στην ναζιστική Γερμανία.Οι ρώσοι είχαν την ατυχία να χάσουν μεγάλο μέρος αυτής της τεχνολογίας γιατί επικρατούσε μεγάλος φόβος στην Γερμανία μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων αφού είχαν γίνει γνωστές οι θυριωδιες και οι οντότητες τουωκοκινου στρατού και οιβοερισσοτεροι επιστήμονες και σχεδιαστές έτρεχαν να παραδώσουν στους Αμερικανούς μαζί με τα σχέδια,ήταν και αντικομμουνιστές βέβαια οι Γερμανοί και βοηθουσαν ανοιχτά τους Αμερικανούς και μάλιστα προσπάθησαν να τους στρέψουν και εναντίον των Ρώσων πριν ακόμη ολοκληρωθεί ή εισβολή στη Γερμανία.Το Β52 δεν είναι Γερμανική τεχνολογία είναι το ιπτάμενο βομβαρδιστικό υπέρ φρούριο που έδρασε στην Κορέα και στο Βιετνάμ και είναι γνήσιο Αμερικανικό ίσως εννωεις το Β2 που είναι στελθ αλλά και το F 117 _,που είναι και αυτό στελθ αλλά δεν έχουν και πολύ μεγάλη σχέση με τα πρώτα γερμανικά στελθ αφού και τα ρανταρ έχουν εξελιχθεί αλλά και τα υλικά και ή τεχνολογία.Για την εξέλιξη τους άρχισαν σε διάφορα ερευνητικά κέντρα βάσεις με τα Γερμανικά σχέδια και μηζανηματα οπως πυραυλοκινητηρες και ρουκετες ,αεροσκαφη τζετ με ταζυτητα του ηχου και με Γερμανούς ειδικούς ωστε να κατανοησουν αυτην την τεχνοκοφια και να εξελίξουν δικά τους τέτοια σκάφη αλλά στην πορεία εφαρμόστηκε ιδιαίτερα εξελιγμένη τεχνολογία στα ηλεκτρονικά και στα υλικά έτσι ώστε να τα σημερινά αμερικανικά αεροσκάφη να μην έχουν καμία σχέση με τα Γερμανικά του Β παγκοσμίου πολέμου.

      • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 09/05/2015 @ 10:37 ΠΜ

        Ναι έχεις δίκιο για τον τυπο του αεροσκάφους. Βέβαια θα πρεπει να πούμε πως και οι Γερμανοί ηταν κοντά στη δημιουργία ατομικής βόμβας αλλα ευτυχως δεν πρόλαβαν.. …

        • Ανώνυμος 09/05/2015 @ 6:08 ΜΜ

          Εγώ γιατί νόμιζα πως οι ατομικές βόμβες ήταν Γερμανικές και τις χρησιμοποίησαν οι Αμερικάνοι εναντίον των Ιαπώνων ; Μάλλον άσχετος θα είμαι. Τώρα όμως που σε διάβασα, ξέρω την αλήθεια.

  2. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ!! 09/05/2015 @ 1:39 ΜΜ

    Ωρε πότε θα καταλάβετε ούλοι μας ότι ούτε Γερμανοί, ούτε Ρώσοι ή Αμερικάνοι είναι πίσω από όλες αυτές τις “εφευρέσεις”;;;;;;;
    Δεν πειράζει, πολύ σύντομα θα φανεί η αλήθεια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*