Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:49 - 23/06/2015

Νέος κρυφός κώδικας της Google κατασκοπεύει όλους τους υπολογιστές

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Rick Falkvinge της Private Internet Access, εντόπισε στον υπολγιστή του κάτι που έμοιαζε με ιό, στις 17 Ιουνίου. Το κοίταξε από δω, το κοίταξε από κει και διαπίστωσε πως είναι μία κατασκοπευτική εφαρμογή της Google σε συνεργασία με την DARPA.

Στην συνέχεια, διαπίστωσε, πως αυτός ο κώδικας έγινε download μυστικά και χωρίς να ενημερωθεί κανένας χρήστης που διαθέτει και χρησιμοποιεί το Chrome.

Σύμφωνα με τον Falkvinge, αυτός ο κατασκοπευτικός μηχανισμός ανοίγει τα μικρόφωνα και μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα όσα ακούγονται στο χώρο ολόγυρα.

chrome-voicesearch

Ο Falkvinge επικοινώνησε με την Google η οποία σε μία μακροσκελή επιστολή της παραδέχτηκε πως προέβη σε αυτή την κίνηση η οποία προς παρόν είναι ανενεργή και επιπλέον πως δεν έχει πρόθεση να προβεί σε εκμετάλευση όλων όσων θα ακούγονται (όταν γίνει ενεργή) χωρίς να πάρει την έγγριση από τα εκατομμύρια των χρηστών Chrome. Επιπλέον, υποστήριξε πως η ενέργειά της αυτή δεν ήταν κρυφή, αλλά μέρος της βασικής συμπεριφοράς του Google Chrome.

[sc:Makris]

Είδατε τι μπορεί να πάθει κανείς αν δεν διαβάζει τα ψιλά γράμματα;…

Τώρα, να τους πιστέψουμε ή όχι;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Spyros Makris
Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά του είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Υγεία, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά βιβλία, ενώ έχει εκδόσει και κάποια δικά του.

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 06/24/2015 @ 3:54 ΠΜ

    Χωρίς αστεία,έχω το ίδιο πρόβλημα από προχθες που μπήκα στο σάιτ σου και συγκεκριμένα βλεποντας το βίντεο που αναρτήσες με την γυναίκα ιλλουμινατι,παρατήρησα ένα εικονίδιο με μεγάφωνο σε λειτουργία. Σταμάτησα ότι έκανα και μπήκα στα σεττινγκς αν και δεν το’χω με την τεχνολογία,και βρήκα ότι θεωρούν δικαίωμα τους να ηχογραφούν ότι θέλουν και δεν μπορείς να το σταματήσεις ούτε και να κανείς κάτι. Κατέβασα άλλο πρόγραμμα αλλά έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα όταν βλέπω παρόμοιας φύσης βίντεο παλι ηχογραφει και έχει “ψιλοπαλαβωσει”. Μου καθυστερεί ή με βγάζει από την οποία σελίδα θα μπω..

  2. Παιδια αν και δεν το χω τοσο πολυ με τους υπολογιστες και τη τεχνολογια….εχω παρατηρησει κατι εδω και λιγους μηνες(μαλλον και αλλοι)…..αργη να φωρτωσει σελιδες,κολλανε τα βιντεο κτλ…….παντος βαζοντας chrome://voicesearch στη διευθυνση επανω….βγαζει ενα κατεβατω…και αναμεσα τους ειναι NaCl Enabled….. Microphone……Audio Capture Allowed…….και ειναι και τα 3 στο ναι………Τι να πω….μας παρακολουθουν που μας παρακολουθουν τοσα χρονια μεσω υπολογιστη και εκτος,τωρα θα μας ακουν κιολας!………

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*