Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:02 - 01/08/2015

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ¨ΕΨΙΛΟΝ¨ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗΣ ΔΥΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ¨ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ¨ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΘΕΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ (ΛΟΓΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΘΕ ΨΥΧΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ (ΛΗΘΗ).

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΦΩΤΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ. ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ – ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΘΕΪΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΚΑΘΕ  ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΜΑΝΤΡΙ¨ ΤΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

Ο ΑΠΩΤΑΤΟΣ ΘΕΪΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ, ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟΥΣ (ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ), ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΥΕΡΗ ΓΗ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝΤΗΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΑΣ.

ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΥΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΙΕΡΕΙΣ – ΙΕΡΕΙΕΣ, ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ, ΜΥΣΤΕΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΚΤΛ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ¨, ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΥΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ¨ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ¨ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ. ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ¨ΚΟΙΝΩΝΟΣ¨ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΝ. ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΜΕΓΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ¨ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ¨. 

               ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ… ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΩΝ 26.000 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΪΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ… ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ…ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ… “ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΜΩΜΩΝ”.
                                                                           ЭЄ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΑΤΕ, ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΑΤΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ, ΝΑ ΣΒΗΣΑΤΕ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΦΩΣ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΣΙΓΗΣΕ, ΔΕΝ ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ, ΔΕΝ ΛΥΓΗΣΕ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ ΙΚΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΤΟ ΙΧΩΡ!

l

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ. ΜΑΣ ΘΑΨΑΤΕ, ΜΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΡΟΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΦΥΤΡΩΣΑΜΕ, ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝ-ΓΑΙΑ, ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΕΤΕ.ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!
ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!
ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ…… ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ!

imagesCAZDHAW9

Πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Spartan7
«Η υπομονή δεν είναι παθητική, αντιθέτως είναι συμπυκνωμένη δύναμη.» "Patience is not passive to evaluate, on the contrary, it is concentrated strength." ~ «Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη.» “The supreme art of war is to subdue the enemy without fighting.”

Σχόλια Αναγνωστών (52)

  1. Ανώνυμος 08/01/2015 @ 9:17 ΜΜ

    Μιλάμε για κάψιμο….

    • Κανενας δεν σου ειπε να πιστεψεις αυτο που διαβασες, ωστοσο καλο θα ηταν να παραθεσεις καποια επιχειρηματα. Αν δε, ακομα, θεωρεις οτι δεν εχεις τα επιχειρηματα ετοιμα ή θεωρεις οτι δεν χρειαζεται να απαντησεις με αυτα μπορεις καλλιστα να αγνοησεις το αρθρο και να ασχοληθεις με αποψεις λιγοτερο “καμμενες”

  2. Ανώνυμος 08/01/2015 @ 9:18 ΜΜ

    Γγγγγ

  3. Ιωαννης 08/01/2015 @ 9:23 ΜΜ

    Αυτο που θα συμβεί σύντομα είναι η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ – ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…Θα κάνουν το παν ωστε να ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΨΥΧΕΣ στην υλη και να τους προσκυνήσουν….αλλα εχουν μια αχίλλειο πτέρνα…..ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ που τον τρέμουν μαζι και με οσους ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ και έχουν την Ελπίδα τους σε ΑΥΤΟΝ….οπότε ΠΙΣΤΗ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ είναι η μονη ΑΤΡΩΤΗ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΛΙΑ απέναντι στις επιθέσεις του ΔΙΑΒΟΛΟΥ…

    • Φιλε ολα θα πανε καλα, πιστη, ελπιδα, δυναμη προτιστως ψυχικη και αφοβια. Να ‘σαι καλα

    • ΑΓΓΕΛΙΚΗ 08/01/2015 @ 10:12 ΜΜ

      ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

      • Ιωαννης 08/01/2015 @ 10:26 ΜΜ

        αγαπητη μου Αγγελική,

        ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…..ακουσε το παρακάτω για να μάθεις την ΑΛΗΘΕΙΑ….!!!!!!

        π.Αθανασιος μυτιληναιος 2-1-94 ‘Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ’

        • makari na akougan oloi ton p.mitilinaio.

        • Ανώνυμος 08/02/2015 @ 2:21 ΠΜ

          Σταμάτα να μας δείχνεις αυτό το βίντεο σαν δήθεν αποδεικτικό. Ο άνθρωπος είναι αιρετικός

        • Ιωαννης 08/02/2015 @ 8:26 ΠΜ

          αγαπητε μου (02.21),

          Γιατί είναι αιρετικός ο π.Αθανάσιος επειδή μας λέει αλήθειες και ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ??Ο Διάβολος έχει προκαλέσει την ΣΥΓΧΥΣΗ στην εποχή μας ωστε απο τους 100 Ορθόδοξους οι 95 να πιστεύουν σε αναλαμπές και βασιλιάδες οπως ακριβως περίμεναν και οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΙΓΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ και αντι αυτού ηρθε ο ΜΕΣΣΙΑΣ αλλα δεν τον κατάλαβαν…..

        • ΑΓΓΕΛΙΚΗ 08/02/2015 @ 1:31 ΜΜ

          ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ, ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ? ΣΕΒΑΣΤΟΣ Ο Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ.
          ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ.

        • ΑΓΓΕΛΙΚΗ 08/02/2015 @ 1:53 ΜΜ

          ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ – ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ.

        • Ο Κύριος δεν θα έρθει ως άνθρωπος όπως λέει ο Θανάσης .. Ο Κύριος θα έρθει ως Θεός Κριτής με μεγαλείο και Δόξα , για να μας κρίνει όλους , ζωντανούς και νεκρούς κατά την Δευτέρα Παρουσία Του ..

        • Ιωαννης 08/02/2015 @ 8:12 ΜΜ

          Αγαπητή μου Αγγελική,

          ακουσε εδω τον γεροντα Ιωσηφ τον Βατοπεδινό να λέει “δεν εχουμε μέρες ..είμαστε στον δρόμο της συντελείας..” απο το 2008…

          Αυτο που έχει γινει είναι ΑΛΛΟΙΩΣΗ απο τα όργανα του ΔΙΑΒΟΛΟΥ των όσων έχουν πει οι γέροντες ωστε να φτιαξουν τον ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ που για τους Χιλιαστές είναι κατι παρόμοιο…
          ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη!!!!

          αγαπητε μου Dion,

          O Κυριος θα μας ΚΡΙΝΕΙ ως άνθρωπος γιατί κανένας ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ δεν μπορεί να κρίνει το ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ του απο την σκοπιά του δημιουργήματος αν δεν εχει την εμπειρία του να είσαι δημιούργημα!!!

  4. ΕΎΓΕ!!!!!!!!
    Μόνο μια μικρή παρενθεση: Όσοι ήρθαν πριν από τον Ιησού Χριστό ήταν όλοι κλέφτες. Και ήρθαν και πολλοί άλλοι λύκοι στο όνομα του. Συνήθως στο όνομα Του αναστηθούν τους νεκρούς με “σάρκα και οστά”, πάνω στα συντρίμια που άφησε τραντάζοντας το σύμπαν την πρώτη φορά που ήρθε με τον τρόπο που δύσκολα να το κατανόηση κανείς, κτησαν καινούργια “σώματα”, βάζοντας πολλούς να λατρεύουν τον τόπο αυτό, παρά να προσέξουν εκείνο που είναι μέσα. Λες και εκείνος που ζει μέσα σε ένα “τόπο” είναι μικρότερης σημασίας από το κτίσμα. Δείτε μέσα σας και θα καταλάβετε. Θυμηθήτε, όταν θα έρθει, δεν θα έρθει να σταυρωθή ξανά, αλλά να βασιλεύη. Μην αγχωθήτε όμως, έχουμε ακόμα πολλά μπροστά. Hebdomad of tribulation. Υπο-μονή και δύναμη εύχομαι σε όλους.

  5. Ιωαννη.

    Και μονο που βαζεις το ιησους [εβραικο ονομα αρα σιγουρα εβραιος για την εβραικη εκκλησια], σιγουρα δεν μιλας για ελλαδα.

    Μαθε επισης πως. Αντιχριστος [παντα με τα λεγομενα των οβριων] στην καμπαλα ταλμουδ τοραχ και λοιπα σκοταδυστικες μπουρδοεβραιολογιες ειναι ο ελληνας.

    Αντι του χριστου αυτου της εκκλησιας του εβραιο-οβριου δηλαδη.

    Δεν εχω κανενα πτοβλημα με το τι πιστευεις γιατι πολι απλα αυτο ειναι δικο σου προβλημα.

    Και να σε σιγουρος πως εαν εστω και ενας Φωτεινος Ελλην εβγαινε σημερα στην φορα φωναζοντας ΑΕΡΑΑΑ, Και τα εβαζε με καθε τι εβραικο να σε σιγουρος πως μετα την ηττα τους οι οβριοι θα θελανε πολυ μα παρα πολυ να νομιζει ο “παγκισμιος λαος” πως αυτος ο Ελλην ειναι εβραιος.

    Τετοια σκουπιδια ηταν ειναι και θα ειναι ολοι αυτοι. Κερδοσκοπουν σε παραλλαγμενες ιστοριες με την ελπιδα πως θα κοιμησουνε οσους πιο πολλους γινετε.

    Οποτε κατ’εμου εαν εισαι απο αυτους που λατρευουν τους παμπλουτους ρασοφορους της ψευτικης αγαπης ανταλλαγης με το χρημα πανε και πες τους.

    “Τελικα δεν καταφεραται να κοιμησεται ολους τους Ελλην. Οι “λιγοι” αλλα κρισημοι για την καταστροφη της υπνοσης που μας κανετε, δεν τρωνε κουτοχορτο. Και τωρα που αρχιζεται να διχνεται τα πραγματικα ερπετικα κακοπροαιρετα μουτρακια σας, Τωρα προσοχη γιατι ουτε νυχτα θα μπορεσεται να φυγετε. ”

    Αντε γιατι το αθλιο αυτο εβραικο παιχνιδι της ορθοδοξιας η θανατος αρχιζει να κατανταει ντεμοντε 😉

    Σε ολες τις χωρες οι οβριοι [ερπετα], ειναι ανετοι σε εμφανηση τροπο εκφρασης γλωσσα ναους κτλ. Εδω στην Ελλας Των Ελλην τα μπουρδελακια κρυβονται κατω απο την ταμπελα της εταιρας γωνιας μαγαζι εκκλησιας α.ε.

    Και σαν να μην εφτανε μονο αυτο, νομιζουν πως δεν γινετε να τους αναγνωριζει ο “λαος” τους.

    Και πες τους επισης πως μια λαθος στιγμη ειναι αρκετη για να μην γινει κανενα απο τα ατελειοτα σκοτινα σχεδια τους πραγματικοτητα. Αντε γιατι αν νομιζουν πως με υπογραφες και παρακαλητα θα τους διωξουμε απο εδω κανουν μεγαλο λαθος.

    Αντε γιατι με τοση υπνοση, στο τελος θα βγαλουν τα στρατα τους εξω τα ερπετα [εβταιοι-οβριοι] και αντι να αντισταθητε, να υπερασπιστητε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την οικογενεια σας. Θα πεσετε στα γονατα με το κομποσκινακη και θα σας παρουν σαν γουρουνι στο σακι. Και πιστεψε με. Δεν θα ειναι εκει καποιος οβριως για να μας σωσει απο αυτον που εστειλε για να μας θανατοσει.

    Τοσο απλα.

    • Ιωαννης 08/02/2015 @ 8:47 ΠΜ

      αγαπητέ -]+[- [+] (αλήθεια όνομα δεν έχεις??),

      ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο ΥΙΟΣ και ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ αγαπητέ μου και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ σε εθνη – φυλές αυτο που εξετάζει είναι η ΠΙΣΤΗ σε αυτόν…..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ του και δεν εξετάζει αν είσαι Ελληνας-Εβραιος-Κινέζος κτλ κτλ…Να ξέρεις οτι τα ερπετά που νομίζεις οτι ειναι οι Εβραίοι , είναι δυστυχώς κατι πολυ χειρότερο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΗ αλλα ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και τρέμουν ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και τον ΣΤΑΥΡΟ….Τωρα για τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ονομάζεται SNOWDEN είναι δημιούργημα του ΔΙΑΒΟΛΟΥ σε συνεργασία με τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ και σε λίγο καιρό θα τον δεις να ζητάει ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ και ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ολων μας ωστε να ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΨΥΧΕΣ, αυτος ειναι ο ΜΕΣΣΙΑΣ που περιμένουν οι Εβραίοι καθως ποτε τους δεν πίστεψαν οτι ο ΜΕΣΣΙΑΣ ηρθε και ηταν ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ…
      ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ σημαίνει ΖΩΗ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ οπότε ΘΑΝΑΤΟΣ είναι ακριβώς το αντίθετο άρα πολυ σωστό το δίλημμα…..

      με πολλή αγάπη εν ΚΥΡΙΩ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ
      Ιωαννης

      • Θες να μου πεις πως το να είσαι έλληνας είναι το ίδιο με το να είσαι Εβραίος;

        Θες να μου πεις πως οι εβραιοι είναι καλοί κάνοντας θυσίες παιδάκια;

        Θες να μου πεις πως ο θεος των εβραίων και των Ελλην είναι ίδιος;

        Θες να μου πεις ότι οι εβραιοι δεν το σταυρωσαν με τις πλάτες των Ρωμαίων;

        Θες να μου πεις ότι ο θεος γουστάρει να κερδοσκοπουν στο όνομα του;

        Θες να μου πεις πως ο Ιησούς [εβραικο ονομα] για θεο του έχει των γιαχβε;

        Θες βασικά να μου πεις ένα καθαριο ελληνικο όνομα απο τα “θεο πνευστά” βιβλία μπέστ σελερ [κορυφαια σε πολησεις] που δεν το άλλαξαν απο εβραικο σε ελληνικο;

        Θες να μου πεις πόσες και ποιες πολης δημιουργήθηκαν αφου οι εβραιοι, σαουλ κτλ κάνανε λάθος στην γραφή τους μεταφράζοντας τον Ελληνικο Λόγο Του Ιασων σε εβραϊκή γραφη;

        Θες να μου πεις γιατι στο γαμημενο Βυζάντιο οι εβραιοι με τον στρατό τους σφαζαν βιασαν και βασανιζαν Έλλην στο όνομα του εβραιου Ιησού για να αλλάξωπιστησουν;

        Τριάδα ρε μεγαλε προσκυνα κανενανε εβραιο στην εκκλησία σου και ασε τα βαθιά ΓΙ αυτούς που μπορούνε.

      • Μάλλον σου βάζω δύσκολα πράγματα, να παραδεχτεις την αλήθεια.

        Μια αλήθεια που ελπιζεται πως Οι Ελλην ξέχασαν.

  6. Το παραμυθι με τους δηθεν ”ΕΨΙΛΟΝ” υπερασπιστες της Ελλαδος αναφερεται σε θεοσοφιστες μασωνους κυριως απο τη χρυση αυγη και το ΛΑ.ΟΣ ως τα δυο μεγαλα κομματα στην Ελλαδα τα οποια κατευθυνοντε απο τις μαυρες μασωνικες θεοσοφικες στοες ΑΟΑ και ΟΤΟ Λονδινου, με απωτερο σκοπο να πουλησουν στους Ελληνες το παραμυθι για δηθεν αυτοκρατορια Κων/λης με τον κωδικο 666 (δειτε γιατι εχουν λυσσαξει να παρουμε ολοι το τσιπακι), με ηγετη τη Χ.Α ωστε να επιτεθουν βαθμιδον οι ελληνες προς την Ασια (βλεπε κινα) ,ωστε αντεπιτιθεμενη η κινα να σαρρωσει ολη τη δυση κια ολη τη λευκη πελασγικη και μαυρη αυτοχθονη φυλη του πλανητη ωστε να μειενι μονη σοτν πλανητη η κιτρινη φυλη των δρακονιανων κινεζων/κορεατων (888 με λεξαριθμο: ΙΗΣΟΥΣ), στον τριτο παγκοσμιο πολεμο η αλλιως ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝ οπως κωδικα ονομαζεται.

    • Προσωπικα δεν με νοιαζει αν τους λενε εψιλον, αλφα ωμεγα κτλ, το μονο που ξερω ειναι οτι υπαρχει κατι ανωτερο απο εμας, πανω απο εμας και οτι και αν ειναι αυτο δινει μαχη για εμας και το ιδιο θα πρεπει να κανουμε και εμεις.

  7. Βρασίδας 08/02/2015 @ 12:09 ΠΜ

    Μη μιλάτε γιά τους ανύπαρκτους “Έψιλον”. Λίγο σεβασμό στους Έλληνες που αυτοκτόνησαν, καί στους ζωντανούς που ψάχνουν τα σκουπίδια γιά φαγητό.

    • φιλε θα μπορουσα να συμμεριστω το παραπονο σου αλλα δεν βλεπω καποια ελλειψη σεβασμου, παραθεση γνωμεων για συζητηση κανουμε.Και ισα ισα υπαρχουν πολλα περισσοτερα γεγονοτα και προσωπα τα οποια αμαυρωνουν την μνημη των αδικοχαμενων και περιγελουν και εξευτελιζουν τους συνανθρωπους μας αλλα εκει δεν βλεπω να θιγεται κανενας…

  8. ΣΗΜΑ;ΤΩΡΟΣ 08/02/2015 @ 12:36 ΠΜ

    φιλε σπαρταν οπως παντα ωραια δουλεια,,,,,,,,οσοι ξερουν ειναι στην σωστη θεση,,,,,,,,οι αλλοι μαλον θα περιμενουν σε αλλη σταση,,,,,,,,,,,,

    • Να εισαι καλα Σηματορε, αν και χαθηκαμε ελπιζω να δινεις το στιγμα σου οποτε μπορεις.

  9. ορθοδοξος ελληνας 08/02/2015 @ 12:40 ΠΜ

    Δοξα τη Αγια Ομουσια Αδιαιρετω και Ζωοποιω Τριαδι.Δοξα το δειξαντι το φως.Δοξα Πατρι και Υιω και Αγιω Πνευματι.Δοξα στον Κυριο Ιησου Χριστο.Αμην!!!!!!!!

  10. εμμανουηλ 08/02/2015 @ 12:59 ΠΜ

    Κύριε Ιησού Χριστέ , ελέησον με.

  11. Το σκοτάδι είναι ουσιαστικά ο ορισμός της έλλειψης του φωτός. Ένας «πε-φωτισμένος» χώρος δεν είναι σε καμία περίπτωση η πηγή. Είναι ο χώρος που φωτίζεται, ημι-φωτίζεται και σκοτεινιάζει κατά βούληση με την χρήση ενός διακόπτη. Ή αν θέλετε κτιστό φως του ήλιου.
    Η πηγή όμως είναι ένα άλλο θέμα. Δεν επιδέχεται παρεμβολές και δεν παύει να διαχέει ΦΩΣ. ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ. «ΑΡΧΑΙΑΝ ΦΩΝΗΝ». ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΣΕΙ !!!!!!!!!
    ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ….
    Η επίκληση λοιπόν στο ΦΩΣ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι αρνητική. Μάλλον το αντίθετο. Αρκεί να ξέρεις…..
    Δεν το υπέδειξε ο Σωκράτης που θανατώθηκε τελικά !
    Δεν το μαρτύρησε ο Πλάτων;
    «γυμνωτέος δη πάντων πλην δικαιοσύνης… μηδέ γαρ αδικών, δόξαν εχέτω την μεγίστην αδικίας, ίνα η βεβασανισμένος εις δικαιοσύνην… αλλ’ ίτω αμετάστατος μέχρι θανάτου, δοκών μεν είναι άδικος δια βίου, ων δε δίκαιος… Ούτω διακείμενος ο δίκαιος μαστιγώσεται, στρεβλώσεται, δεδήσεται, εκκαυθήσεται τωφθαλμώ, τελευτών πάντα κακά παθών ανασχινδυλευθήσεται». [Πλάτωνος, Πολιτεία Β΄, IV-V (361 C-361 D)].
    «Καίτοι ο προσδοκώμενος θεόπεμπτος ούτος, όστις θα εγκαινίση εις τον κόσμον περίοδον αφυπνίσεως και εγρηγόρσεως, θα είναι δικαιότατος και άχρι θανάτου αμετάστατος εν τη δικαιοσύνη, όμως θα θεωρηθή υπό των ανθρώπων άδικος και θα υποστή ταπεινώσεις, εξευτελισμούς και μαρτυρικόν θάνατον δι’ ανασκαλοπισμού, ήτοι δια καθηλώσεως επί σκόλοπος, επί υψηλού ξύλου»!..
    Δεν το υπέδειξαν οι Πυθαγόρειοι που εκδιώχθηκαν !
    Το δημιουργικό, τέλος, αίτιο δηλώνεται με την τριάδα. Γιατί ο νους ταιριάζει στην τριάδα, καθώς είναι τρίτος από το όντως ΟΝ με ενδιάμεση την ζωή, ή τρίτος από τον πατέρα με ενδιάμεση την δύναμη, ή τρίτος από το νοητό με ενδιάμεση την νόηση
    Κραύγασαν την ΑΛΗΘΕΙΑ !
    ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ΄ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς. (Ἰωάνν. κεφ. η΄ στίχ. 12).
    Γι’αυτό και τον Σταύρωσαν!
    Σε τέτοιους καιρούς και σημεία, ας αφήσουμε κατά μέρους έριδες και αρνητικές διαφωνίες και ας επικεντρωθούμε στην ουσία που είναι και η σωτηρία του ανθρώπου. Η απαλλαγή από τα δεσμά. Το επόμενο στάδιο ύπαρξης.
    Ο καθένας το δρόμο του και όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό. Πάντα όμως μέσα στην ΠΗΓΗ. Με θωράκιση και όπλα πνευματικά. Οτιδήποτε άλλο είναι ημί-μετρο και πεπτωκό, καταδικασμένο να αποτύχει γιατί βρίσκεται στην υλική διάσταση.
    Άλλο το πίστευε και μή ερεύνα….. και άλλο πίστευε και μη, ερεύνα. Ερευνάτε τας γραφάς. Άλλο Ισραηλίτες και άλλο Χαζάροι – Σιονιστές. Ένας τόνος μία τελεία (ψάξε Κατα ΜατθαιονΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 23))
    Εχθρός δεν είναι ο συνάνθρωπός σου. Εχθρός δεν είναι αυτός του οποίου το αίμα κυλάει κόκκινο ασχέτου γένους ή ράτσας (Ψάξε καλύτερα του «Γαλαζοαίματους….») Εχθρός δεν είναι αυτός που προσεύχεται για επικράτηση του καλού επί τη Γης. Εχθρός δεν είναι τελικά αυτός που ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι ΝΑΙ είναι ΠΝΕΥΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ και ΝΑΙ είναι “καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν”του ΘΕΟΥ.
    ΕΧΘΡΟΙ είναι όλοι αυτοί που προσπαθούν να τον ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ. Να τον πείσουν για το αντίθετο.
    ΕΧΘΡΟΙ είναι όλοι εκείνοι που παίρνουν τον ΑΛΗΘΗΝΟ ΛΟΓΟ και τον διαστρεβλώνουν.
    …………………ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ!
    ΕΥΓΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ

    • Ευχαριστω filarianna για το πολυ ομορφο σχολιο σου, εδωσες τροφη για σκεψη.

    • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

      ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Α-ΛΗΘΕΙΑ… ΧΩΡΙΣ ΛΗΘΗ

      ΙΩ

      • Να ‘σαι καλα ΙΩ. Ετσι ειναι, οσοι αισθανονται ξερουν προς τα που να κοιταξουν

  12. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ 08/02/2015 @ 1:21 ΠΜ

    ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ! ΕΤΟΙΜΑΣΘΗΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ. Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

  13. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ 08/02/2015 @ 1:45 ΠΜ

    ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ, ΜΠΙΕΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΛΕΜΑΝ. 4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

  14. Γκαλζου 08/02/2015 @ 2:05 ΠΜ

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ…
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ, ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ…ΕΧΘΕΣ!
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΔΙΟΣ.
    – ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΙ.
    – ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΜΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ.
    – ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΟΣ, ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΥΠΟΚΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΜΕΝΑ…

    • Ετσι ακριβώς.

      ΓΙ ΑΥΤΟ και το όνομα της για Τους Αρχαίους Ελλην Πελασγους σήμαινε ΔΊΚΑΙΟ+Ε Ι.

  15. Ελένη Καβα-Καυγακου 08/02/2015 @ 2:54 ΠΜ

    Εύγε! Εύγε! Εύγε!
    Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις, αλλα εγώ δεν το βλέπω ούτε Ελληνικά ούτε με κανέναν άλλο χαρακτηρισμό, νιώθω μια ψυχή που ενθυμειται μια άλλη ΥΠΕΡΟΧΗ πατρίδα και από τότε που ήμουν πολύ μικρό παιδί, μια φωνή μέσα μου μού έδινε κουράγιο ψυθιριζοντας μου….” Μην αγωνιας, υπάρχει ένας λόγος που γεννήθηκες σ´αυτον τον κόσμο, τώρα δεν τον βλέπεις, μια μέρα όμως θα τον θυμηθείς, και η ώρα του θανάτου θα ειναι η πιο ευτυχισμένη σου στιγμή γιατι θα κανεις το πιο συναρπαστικό ταξίδι…..”

  16. Ανώνυμος 08/02/2015 @ 6:45 ΠΜ

    ti e re paidia.auta einai enas ethikomystijistijos mythos ou dimiourgithike stis arhes tis dekaetias tou 90 kai meta apo to 2000 siga siga xeftise.i ellada hathike tora einai aega.kai otan leo hathike to eno,eidi apo to 90. fyles apo pantou,apoktinosi tou kosmou.mia volta se peithei tora ta xepoulan ola.opote entaxi.opos povleftike oute fyllo den tha kounithei ola ta pane kata diaolou stin kyriolexia.

    • Και τι κανεις εσύ για όλα αυτά που λες;; Γραφεις greeklish;; Και αν θέλεις να είσαι μίζερος θα ήταν πολύ προτιμότερο να μην το δείχνεις εδώ…

  17. Η Γλώσσα δεν είναι διάλεκτος. Μην σπάσεις τον καθρεφτη, για να μπορείς να δεις τον εαυτό σου. “και ποιήσας φραγγέλιον εκ σχοινίων” (ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ Β΄) είναι μεγάλης σημασίας και είναι το χαρμόσυνο νέο που θα λάβει κάποιος αν ξέρει τον συμβολισμό επειδή πρόκειται για Μια Άνωθεν Δύναμη, έτσι μπορεί να καταλάβη κάποιος το “ξύλο” και “εκ σχοινιών”. Ο ερχομός του Ιησού Χριστού σαν Σωτήρας σημαδεύει την αρχή και τον ερχομό των Πνευματικών. Πιο πάνω από το Πνευματικό στοιχειο δεν υφίσταται κάποιο άλλο στοιχείο η κάποια άλλη γεννιά. Τα λέω αυτά, μην ξεγελάς κάποιος τον εαυτό του με κάποιο όνειρο, πως η σωτηρία έρχεται με τον τρόπο που έχουμε μάθει εδώ, με καμία επανάσταση, με κάποια μεγάλη συρραξη η κάποια επάνοδο παλιάς αυτοκρατορίας. Δείτε πως είναι τα πράγματα, όπως 2000 χρόνια πριν, η Ρώμη είναι ακόμα, το κράτος τις συκιάς ζωντάνεψε “με σάρκα και οστά”, παλιές φατρίες, θρησκιες, παγανισμός, διδασκαλίες δήθεν αρχαίες κτλπ έχουν ντυθεί και πάλι με τα κουρέλια της σάρκας επομένως η έκφραση “απάρνηση του σύμπαν τούτου” δεν είναι μια τρελή έκφραση αλλά μια λειτουργεία, απλά επειδή σιχάθηκε η γενιά των Πνευματικών όλη αυτή την πλάνη εδώ, και έχει θέλημα να γυρίσει και πάλι στην πρωταρχική κατάσταση στο Πλήρωμα. Επομένως ξεχάστε (με αγάπη μιλάω) όλο αυτό το σύμπαν και αυτήν την γη, επειδή δεν είναι μακριά η μέρα τις χρονιάς εκείνης που θα γίνουν σαν να μην υπήρχαν ποτέ. Οι Άγιοι εξυπηρετούνται από τις καταπιεστικές δυνάμεις, γιατί οι δεύτερες τυφλώνονται από την Ιερή Πνεύμη, ώστε να νομίζουν πως βοηθούν έναν άνθρωπο όταν εξυπηρετούν τους Αγίους (και με Αγίους εννοούμε εκείνους τους καθαρούς που δεν θα φοράνε άλλο το φθαρτό)

  18. Εύγε! Εύγε! Εύγε!

  19. Ανώνυμος 08/02/2015 @ 9:56 ΠΜ

    γαμω το φελεκι μου πως γινατε τοσο βλακες ελληνες

  20. Για την υγιή πτέρυγα και κρίσιμο όγκο των ελληνοκεντρικών άνω του μετρίου πνευματικού επιπέδου το κεφάλαιο ο.ε.α. εψιλον καλογεράκηδες έχει τελειώσει. Όσο και να το προσπαθούν πλέον στην δεξαμενή της πληροφορίας έχουν εισέλθει και άλλες πληροφορίες και γνώσεις που δεν τις είχαν αναφέρει αυτές οι ομάδες. Μάλιστα λειτουργούσαν ως κυματοθραύστης να μη περάσουν αυτές οι πληροφορίες. Γι την ο.ε.α. τελείωσε το 2012 -13 Αυτή η χιλιαστική “αντιχιλιαστική” ομάδα ή προσωπείο των έψιλον έγραψε με απόλυτη σαφήνεια πως αν δεν γίνει τρίτος παγκόσμιος πόλεμος εως τα τέλη του 2012-13 άντε και 14, θα επενέβαινε κάποιος αστρόστολος. Δεν έγινε, bye αντε γ@μηθείται και τσιμουδιά, και να γίνει πλέον δεν αφορά αντικείμενο σας. Για τον καλογεράκη αφήστε το καλύτερα, είναι γραφικό, οι ημερομηνίες που έδινε για επέμβαση των “Ελλανίων” συνέπιπταν με την άνοδο του παπανδρέου και της είσοδο στο διεθνές νομισματικό ταμείο.

    • Γκαλζου 08/02/2015 @ 6:13 ΜΜ

      Για τον καλογεράκη αφήστε το καλύτερα, είναι γραφικό, οι ημερομηνίες που έδινε για επέμβαση των «Ελλανίων» συνέπιπταν με την άνοδο του παπανδρέου και της είσοδο στο διεθνές νομισματικό ταμείο.

      ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΤΙΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ (σωστη ειναι η λεξη) ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.
      ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΛΙΑ ΛΙΓΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ…
      ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΜΑΤΑ…
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ‘Η ΟΧΙ, ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΧΩΜΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΚΑΛΑΜΙ ‘Η ΑΛΛΙΩΣ “ΣΤΟ ΠΑΡΑ “5 ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ”…
      ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ (ενας κοντος σχετικα με χαρακτηριστικο μουστακι που ειχε βγει και στον χαρδαγελια και μιλαγε μονο με αληθειες και παντα τον διεκοπτε ο γελοιος) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΗΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΟΥ.
      ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Τ’ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

      ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΘΕ Η ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ…

  21. Προσοχη εσεις που αγαπατε πολυ..Οι λεξεις εκφρασεις κλειδια δε γραφονται αλλα δειχνονται με εργα και πραξεις..

    Προσοχη γιατι το μισος παραμονευει οσοι αγαπατε επιλεκτικα εχωντας αλλους στο περιθωριο και διοχνωντας τους δεν αγαπατε μισιται αλλα δε το ξερεται..

    Η αγαπη ειναι ενα απο τα κλειδια.

    Κανεις δεν αγαπαει κανεις ομως και δε το ξερει..

    Οι οντοτητες ειναι εδω ηρθαν μαζι με το φως ..Αυτο που ακομα ψαχνεται να βρειται..

    Αγαπη ειλικρινια φιλοτιμο μια λεξη κλειδι και τα παραγωγα της.

    Πρεπει να μπορεις να ξερεις ποιος ειναι ο εχθρος και ποιος φιλος πρεπει να μπορεις να ξεχωρισεις το καλο απο το κακο

    πρεπει να μπορεις να ξεχωρισεις σε ποιον θα ριξεις πετρα ποτε θα τη ριξεις κι αν πρεπει να την ριξεις.

    Τα παιδια του φωτος και οι χαρισματικοι και οι εκλεκτοι κηνιγιονται και μαλιστα ασχημα απαγορευεται ν αγαπανε γιατι η αγαπη ειναι κλειδι

    Και για να σιγουρευτει το συστημα οτι δε θα φτασουνε ποτε ως εκει φθειρει ολους τους ανθρωπους για σιγουρια

    Τα παιδια του φωτος ειναι αυτοι που θα βρουν εχουν ηδη βρει το φως οι χαρισματικοι αυτοι που θα δουν και οι εκλεκτοι αυτοι που θα κανουνε ολα τα υπολοιπα συν του οτι θα εκπληρωσουν κι ενα σκοπο..

    Ποσοι κουκοι ομως θα χρειαστουν για να φερουν την ανοιξη στο κοπαδι?

    προσοχη αυτους που υποτιθεται σας βοηθανε αλλα τρωνε απο εσας αν δε μπορειται να τους δειται μη ψαξεται να βρειται ποτε το φως.

    Ειναι παντου..

    θα τα αναλυσω και αλλου γιατι εδω δε θα μεινουν..

    Μη κανετε ερωτησεις δ θ απαντησω

    • Πρόσωπα απο αστέρια-Αμετρητα αστέρια-πρώτα φωτια μετα μισός πλανήτης 08/02/2015 @ 4:16 ΜΜ

      Η πόρτα του φωτός έκλεισε με των τελευταίο να την κλείνει με σουτ.

      Είναι αργα για αλήθειες. Όσοι πρόλαβαν το Φως είδαν.

      Οι υπόλοιποι, ακολουθούν [εαν θελουν] και λύνονται οι απορίες με τις πράξεις.

      Ο εγωισμός τους δεν χωράει σε ΑΥΤΟ το μαγικό ταξίδι.

      Αφου δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να καταλάβουν τι είναι η κάθε “σφαίρα” που μαζεύει η πηγη.

      Τότε σίγουρα κάτι λάθος έχουν κάνει.

      Η προσπάθεια ΟΜΩΣ μετράει.

  22. Είναι πολλοι αυτοι που μίλησαν στο παρελθόν ακόμη και στο μέλλον στο όνομα των Ε.

    Ανάλογα την πρόθεση τους ολοι το πλήρωσαν με κάποιον τροπο.

    Ρωτήστε τους

    Παλμος
    Κακογεωργιου
    Φουρακη
    Λευκοφριδη
    Καρταλη
    Χαρδαβελα-χαρδαγελια

    Και άλλους πολλους μασονους που το πιέζουν επιστήμονες και έλληνες.

  23. Αιγόκερως 08/02/2015 @ 9:18 ΜΜ

    filarianna Τα σέβη μου…….. τα έγραψες όπως έπρεπε
    Spartan7 Ας……. έστω και λίγο να στον κόπο να ερευνήσουν όλα αυτά που γράφεις θα είχαμε ενεργούς Έλληνες και όχι σε βαθιά ύπνωση όπως θέλουν τα ιερατεία. Η αφύπνιση έρχεται και έρχεται με τους νέους που διαβάζουν την αρχαία Ελληνική γραμματεία ανά τον κόσμο.
    Χαιρετισμούς από ένα ανήσυχο Έλληνα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*