12:03 - 02/07/2015

Στις αμέσως επόμενες κρίσιμες ώρες

Η Ευρωπαϊκή Ενωση μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προσήλθαν στις διαπραγματεύσεις θέτοντας κυριολεκτικά τρελά και δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα, τα οποία αποδεικνύουν πως η πρόθεσή τους είναι να βγει η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Τα γεγονότα που ακολούθησαν έχουν ως στόχο να αποκρύψουν αυτό το γεγονός και να δείξουν πως η Ελλάδα μόνη της δημιουργεί την κακή της μοίρα.

Με το δημοψήφισμα θέλουν να μας δώσουν την αιτία για διχασμό έτσι ώστε να μπορούμε να αποδεχθούμε από κάθε ιδεολογικό ή πνευματικό υπόβαθρο την φυσιολογική εξέλιξη της εμφύλιας σύγκρουσης η οποία θα κρύψει στους καπνούς της, τις όποιες ευθύνες των υποκινητών.

Κέρδισαν πολύτιμο χρόνο τα πρώτα χρόνια της κρίσης, ενοποιώντας τις Ελληνικές Τράπεζες με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο της οικονομίας της χώρας στα χέρια τους. Ετσι η Ελλάδα μπορεί, πλέον, να περάσει στην επόμενη φάση των σχεδίων τους η οποία είναι η μετατροπή της σε γκρίζα διεκδικούμενη ζώνη.

– Τα νησιά του Αιγαίου και τη Θράκη θα τα διεκδικήσει η Τουρκία.

– Τη Βόρεια Ελλάδα θα την διεκδικήσουν η Αλβανία, τα Σκόπια και η Βουλγαρία.

Με την κάθοδό τους, αυτή, θα αποκτήσουν πρόσβαση στην Θάλασσα του Αιγαίου αποκτώντας εμπορικά λιμάνια και δικαιώματα ΑΟΖ.

– Η Κρήτη θα καταλήξει στην αγκαλιά της Αμερικής, με τη μορφή της κήρυξης ανεξαρτησίας.

Με αυτόν τον τρόπο το Ισραήλ [όπως συνέβη και στην περίπτωση της Κύπρου] θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αεριού στα Νότια του νησιού που ανέρχονται στο ύψος των 1.7 Τρις δολαρίων λαμβάνοντας για την διάθεση της τεχνογνωσίας επίσημα το 50% αυτού του ποσού.

Οπως μπορούμε να αντιληφθούμε η Ευρώπη κατάλαβε ποιο είναι το σχέδιο της Αμερικής για την Ελλάδα και την αφήνει στη μοίρα της μιας και βλέπει πως δεν μπορεί να την κρατήσει και να εναντιωθεί με αυτόν τον τρόπο στον σύμμαχο και προστάτη της. Σε μια προσπάθεια να κρατηθεί η συνοχή της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα «τιμωρήσουν» καίγοντας την Ελλάδα στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όσες χώρες είχαν την διάθεση να εκμεταλλευτούν το κακό προηγούμενο με την έξοδο της Ελλάδας και να αποχωρήσουν από την Ευρωζώνη.

Παράλληλα με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την κοπή ενός νέου εθνικού νομίσματος, θα δοθεί μια περίοδο ανταλλαγής των ευρώ που έχουμε στην κατοχή μας με το νέο νόμισμα και μετά την παρέλευση αυτής της περιόδου, το ευρώ θα κατάσχεται. Ολο το ποσό των ευρώ που θα συλλεχθεί από την έξοδο της Ελλάδας, θα διοχετευτεί στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσω επιστροφής φόρου στους πολίτες των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σε μια ακόμα προσπάθεια να τονώσουν την αγορά τους, να δείξουν μια πλαστή ευημερία, και να πολώσουν ακόμα περισσότερο τις αντιπαλότητες στην διχασμένη και δοκιμαζόμενη Ελλάδα, αυξάνοντας τις φωνές που θα λένε πως ήταν λάθος η έξοδος, πως υπήρχαν λύσεις για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, και πως στην Ευρώπη μοιράζουν χρήμα και περνάνε καλά ενώ εμείς υποφέρουμε. Αυτά είναι τα σχέδιά τους, σχέδια τα οποία, Πρώτα Ο Θεός, δεν θα πραγματοποιηθούν!

Σε μια προσπάθεια να «κάψω» το σχέδιό τους, θα πω πως, κατά πάσα πιθανότητα, τις αμέσως επόμενες κρίσιμες ώρες ή και ημέρες θα συμβούν τα εξής γεγονότα:

Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία

Υπάρχει πάντοτε το χαρτί της τεχνητής άρσης της υποστήριξης εκ μέρους του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» προς την κυβέρνηση, έτσι ώστε να χαθεί η πλειοψηφία και να οδηγηθούμε σε εκλογές, σε μια προσπάθεια να περάσει η δύσκολη περίοδος σε άλλη ηγεσία. Δεν αποκλείεται όλη αυτή η πλαστή σύγκρουση της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ενωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να έχει ως στόχο την διεξαγωγή εκλογών, με σκοπό την συλλογή ακόμα μεγαλύτερου ποσοστού, έτσι ώστε τα δυσβάσταχτα μέτρα να εφαρμοστούν έχοντας ισχυρή νωπή λαϊκή εντολή, ωθώντας τον λαό στο αίσθημα της πλήρους προδοσίας και της ολοκληρωτικής ντροπής της δικής του επιλογής.

Σε περίπτωση που η κυβέρνηση αποδεχτεί να αποσύρει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος και φανεί πως υπάρχει διάθεση για αποδοχή οποιονδήποτε όρων θέσουν η Ευρωπαϊκή Ενωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, θα υπάρξει υποκινούμενη από την Αμερική, εξέγερση την οποία θα χρεώσουν στους υποστηρικτές του «ΟΧΙ».

Σε περίπτωση που η χώρα κηρύξει πτώχευση και θέσει αίτημα για έξοδο από τη ζώνη του Ευρώ, η Γερμανία θα υποκινήσει εξέγερση, την οποία θα χρεώσουν στους Ελληνες υποστηρικτές της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Το δημοψήφισμα μετακυλίει την ευθύνη της όποιας αποτυχίας από την εκάστοτε κυβέρνηση στον λαό και αφαιρεί από τον λαό την ικανοποίηση να επέμβει εκκαθαριστικά εξαιτίας της συσσωρευμένης αγανάκτησης λόγο των λαθών της μεταπολίτευσης.

Οπως λοιπόν το έκαναν στο παρελθόν έτσι και θα το ξανακάνουν. Οταν ψηφιζόντουσαν με «Ναι σε όλα» κρίσιμα νομοσχέδια μέσα στη Βουλή, απ’ έξω, έκαιγαν την Αθήνα, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους βρίσκονταν μέσα στη Βουλή πως σε περίπτωση αλλαγής γνώμης, διάθεσης ηρωισμού ή αδυναμίας εκτέλεσης των εντολών που είχαν πάρει, δεν θα έμενε πέτρα στην πέτρα. Ετσι κι αλλιώς, επειδή το σύνολο του πολιτικού μας συστήματος είναι διεφθαρμένο και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουν να ζήσουν και να αρχίσουν να μιλάνε. Μια εξέγερση στην οποία …χάθηκε ο έλεγχος βολεύει πολύ τη Μαφία των Βρυξελλών και της Ουάσινγκτον.

Είναι πάγια τακτική κάθε Μαφίας, να χρησιμοποιεί τα πιόνια της, εκμεταλλευόμενη την απληστία τους, και αφού πάρει αυτό που ήθελε, πριν αρχίσουν και κελαηδάνε, τους βγάζει από τη μέση.

Με την πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, κι άλλες χώρες θα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα, μιας και ήδη υπάρχει δυσαρέσκιά για την ηγεμονική στάση της Γερμανίας και την εξώθηση της Γαλλίας σε ρόλο κομπάρσου, και μάλιστα η συχνότητα και η διάθεση θα είναι τόσο μεγάλη και ραγδαία που δεν θα επιτρέψει στη Γερμανία να προβεί σε αντίποινα για τη χαμένη συνοχή και διάλυση ενός ονείρου ελέγχου της Ευρώπης. Η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Ιρλανδία γνωρίζουν πως τελειώνοντας με την Ελλάδα ως μαύρο πρόβατο, μια εξ αυτών θα πάρει τη θέση της αντιμετωπίζοντας την πίεση από εκεί που την άφησε η Ελλάδα. Με την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, το ευρώ θα αποτελεί παρελθόν, με την ευκαιρία της οικονομικής κρίσης και της οικονομικής πολιτικής που επέβαλε η Γερμανία η επόμενη ημέρα θα βρει τις χώρες της πάλαι ποτέ Ευρωπαϊκής Ενωσης να επιστρέφουν στα εθνικά τους νομίσματα στην δυναμική και στον συσχετισμό που είχαν προ Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Αμερική θα είναι η μόνη κερδισμένη από την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ενωσης μιας και κατάφερε να μετακυλίσει μια δική της οικονομική κρίση στην Ευρώπη, καταστρέφοντας το αντίπαλον δέος του ευρώ και αφήνοντας το δολάριο ως το μόνο πλέον ισχυρό νόμισμα στον πλανήτη.

Αρα, είτε έτσι είτε αλλιώς ο πόνος και η υποκινούμενη εξέγερση είναι αναπόφευκτα γεγονότα μιας και έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα με Πολιτική Μαφία και όχι με την Ευρώπη της αλληλεγγύης. Μείνετε μακριά από τέτοιου είδους αρνητικά γεγονότα, κρατήστε την ψυχραιμία σας, σκεφτείτε πως για να χτιστεί το νέο πρέπει το παλιό να έχει ισοπεδωθεί και σφίξτε την καρδιά σας, περιμένοντας να ολοκληρωθούν τα αίσχη, έχοντας πάντοτε ακλόνητη πίστη Στον Θεό, για να συμβάλουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, στην οικοδόμηση μιας νέας Μεγάλης Ελλάδας γεμάτη υγεία!

Δεν νομίζω να γίνει το δημοψήφισμα, το σίγουρο όμως είναι πως, είτε γίνει, είτε δεν γίνει, σύντομα θα έχουμε εθνικές εκλογές και η νέα κυβέρνηση θα έχει μόνο λίγες εβδομάδες Ζωή.

Σημαντικά γεγονότα προσεχώς:

Οι ηγέτες των BRICS θα συναντηθούν στην 7η Σύνοδο Κορυφής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Ιουλίου στην ρωσική πόλη Ούφα… Θα προλάβουν;

Λες;

Κάτι μου λέει πως έχει ήδη επιλεγεί ο αντικαταστάτης του Axel Zipra στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι γένους θηλυκού και το όνομά της αποτελείται από 3 γράμματα αρχίζοντας από …»Ζ».

 

-Στρατής

 

Loading...
Σχετικά με Stratis
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. 0
  0
  ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.
 2. 0
  0
  Γεια σου ρε Στρατη !!! Λες πολλα σοφα ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στο αρθρο σου !!! ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ;; ΔΡΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ εναντια σε οποια ορθολογιστικα σχεδια ….ΚΑΙ ΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
   0
   Προτιμώ μισό βήμα ΜΕ Θεό παρά 10 βήματα χωρίς Θεό! Τα πράγματα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα περιγράφεις! Σε ευχαριστώ θερμά ακκ για το σχόλιό σου καθώς και για τον χρόνο σου.
 3. 0
  0
  EGO GIA NA SAS PO THN ALITHIA EPIDI MOU ARESI POLI I GEOSTRATIGIKI GEOPOLITIKI KAI ALA POLA KATELIKSA STO SIMPERASMA AYTO I ALBANIA ANIKI STHN EYROPI OPOS KAI I TOURKIA KAI ALES BALKANIKES XORES SOSTA?? STOSTA! EMEIS GIA XARI TIS IRINIS KANAME AYTO SAN ELLADA PITE MOU ESEIS META POU APO THN STIGMI POU DINOUME STHN EYROPI TIN ETHNIKI MAS KIRIARXIA POS NA MIN THELEI META O ALBANOS NA PARI TIN IPIRO KAI O TOURKOS MERIKA METRA THALASAS AFOU EIMASTE OLOI EYROPI OLOI APO KATI THELOUN.(EKTOS APO EMAS,EMEIS EXOUME OLA TA KALA) AYTH EINE I GNOMI MOU PAIDIA META APO ARKETO KAIRO PSAKSIMATOS EKEI KATELIKSA. AN KANO LATHOS SAS PARAKALO NA ME DIORTHOSI KAPIOS GIATI APO TA LATHI MATHENIS KAI EMEIS SAN ELLHNES KANAME ARKETA LATHI TA TELEYTEA XRONIA
  • 0
   0
   Αδερφέ μου Κώστα δεν κάνεις λάθος. Η Ευρωπαϊκή Ενωση σε περίπτωση που η Ελλάδα πάψει να είναι μέλος της, δεν θα αφήσει μέρος της βαριάς μας βιομηχανίας που είναι ο Τουρισμός να ανήκει σε χώρα μη μέλος της. Θα δώσει εντολή στην Τουρκία να εισβάλει και να καταλάβει μέρος των νησιών μας με αντάλλαγμα την άμεση προσάρτησή της στην Ευρωπαϊκή Ενωση στη θέση μας. Απλά, οι Τούρκοι θα πάνε για τα πολλά, μιας και θα έχουμε γονατίσει, θα αποφασίσουν να καταλάβουν την Αθήνα, κι όποιος πάει για τα πολλά χωρίς Θεό, χάνει και τα λίγα! Θα πως το εξής: Η Αλβανία ελέγχεται από την Αμερική. Τα Σκόπια ελέγχονται από την Αμερική. Η Βουλγαρία ελέγχεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Η Τουρκία ελέγχεται από την Αμερική. Ολες αυτές οι χώρες χρειάζονται άμεσα ζωτικό χώρο λόγω αύξησης του πληθυσμού τους, ενώ η Ελλάδα πληθυσμιακά είναι στάσιμη και συρρικνώνεται. Η Τουρκία θέλει πρόσβαση στο Αιγαίο και διεκδικεί ΑΟΖ. Από εκεί που σκεφτόταν να πάει το Καστελόριζο και να έχει αξιώσεις, μπορεί να πάρει, Λέσβο, Σάμο, Χίο και και και, και να μπει για τα καλά στη μοιρασιά του ορυκτού πλούτου! Κι όπως ανέφερα στο άρθρο, Σκόπια, Βουλγαρία θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Αιγαίο και λιμάνια για εκμετάλλευση τα οποία θα ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Αν και είμαι ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ενωση να παραμείνει ενωμένη. Πρώτα Ο Θεός θα λάβουν όλοι τις απαντήσεις τους!
 4. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 2 Ιουλίου 2015 @ 14:44
  0
  0
  Μπράβο Στρατή. Συμφωνώ και επαυξάνω με τα λεγόμενα σου. Οι γέροντες της ορθοδοξίας μας θα επαληθευτούν μέχρι κεραίας όπως έχουν ήδη επαληθευτεί μέχρι τώρα. Αυτά όμως για τα κατανοήσουν κάποιοι παπαρες πρέπει να έχουν και γεωπολιτικές γνώσεις …… πράγμα που εμφανέστατα δεν έχουν….. Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο του σχεδιασμού των σιωνιστών για την Ελλάδα που θα είναι όμως η αρχή του τάφου τους Ζήτω οι Έλληνες , ζήτω η ορθοδοξία !
 5. 0
  0
  NAI H AMERIKI KINI TA NIMATA ADERFE MOU STRATI EIMEIS POU ASXOLOUMESTE ME AYTA KSEROUME OTI KATABATHOS I AMERIKI EINE APO PISO KAI OXI I EYROPAIKI ENOSI. EPISIS KSEROUME OTI AN DEN ITAN I AMERIKI DEN THA EIXAME AYTA TA PAGOSMIOPIHMENA SINTAGMATA TA GNOSTA SE OLOUS MAS MNHMONIA.KAI MIN KSEXNAME ME PIANOU LEYTA IDRITHIKAN PASOK KAI NEA DHMOKRATIA. OSO GIA TOUS TOURKOUS GIA NA SAS PO THN ALITHIA DEN TOUS FOBAME KAI TOSO AYTOI EINE TOSO IPOANAPTIKTI EGEFALIKA POU EXOUN XORISTI STA DIO MOUSOULMANOI KAI EYROPAIOI. KAI LEO DEN TOUS FOBAME GIATI AN MATHOUN OTI PSIFISAME EMEIS OXI STHN EYROPI AYTOI THA EXOUN EMFILIO META DIOTI TO 49% PSIFIZOUN OXI STHN EYROPH KAI NAI STH MPOURKA. EDO AN THIMAME KALA PRIN KANA DIO MINES EGINE STH GERMANIA MIA OMILIA APO TOURKOUS GIA TO TI THA GINEI ME THN TOURKIA AN DILADI THA GINI OLOI EYROPAHKI I OXI KAI I TIPOI PEZANE MPOUNIES ANAMETAKSI TOUS. EINE AKOMA MOGOLOI KAI DEN THA EKSELIXTHOUN POTE MOU FENETE.XAXAXAXAXAXAXA
 6. 0
  0
  Έχω αηδιάσει με τους δημοσιογράφους που δεν χάνουν ευκαιρία να προβάλλουν τους λόγους που όλοι πρέπει να ψηφίσουμε ΝΑΙ. Έχω αηδιάσει με τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους για τις αποκαλύψεις που βγήκαν σήμερα στον αέρα ότι παρακολουθούνταν οι συνομιλίες της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Η καημένη η Μέρκελ είναι σε αδιέξοδο και δεν ξέρει τι να κάνει με την Ελλάδα ενώ ο Σόιμπλε που μας αγαπάει υποστήριζε τηλεφωνικά νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους. Έχω αηδιάσει με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που βγήκε να μιλήσει υπέρ του ΝΑΙ με μια τεράστια φωτογραφία του γέρου Καραμανλή από πίσω του. Πέσανε όλοι να φάνε τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη ευρωπαίοι και έλληνες πολιτικοί. Γιατί έτσι και η απάντηση είναι ΟΧΙ οι πρώτοι δεν θέλουν να κάνουν υποχωρήσεις όπως τους καλοέμαθαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ενώ οι δεύτεροι ξέρουν ότι έτσι και πετύχει ο Τσίπρας συμφωνία με καλούς όρους και βγει η ελλάδα από το τούνελ που βρίσκεται δεν πρόκειται να ξαναδουν την καρέκλα της εξουσίας, τελειώσανε. Πρέπει να κοπεί ο γόρδιος δεσμός αλλά δυστυχώς με την τρομολαγνία των ιδιωτικών καναλιών και τον φόβο των συνταξιούχων που πλυθησμιακά είναι περισσότεροι από τους νέους το αποτέλεσμα θα είναι ένα ΝΑΙ και θα βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Οι ξένοι θα πάρουν τα πάνω τους και θα υπογράψει όποια κυβέρνηση βγει ότι θέλουν εκείνοι. Και μόλις μας ισοπεδώσουν και τον τουρισμό θα μας ζητήσουν τα πετρέλαια για ένα κομμάτι ψωμί για να ξεχρεώσουμε και θα καταντήσουμε όπως οι αραβικές χώρες που ενώ έχουν πετρέλαιο ο λαός πεινάει.
  • 0
   0
   Ανθουλα.., περνω αφορμη απο την αηδια που σε πιανει με ολη αυτη την προπαγανδα εναντιον του ΟΧΙ !!! Ειμαι απο τους δυνατους Καραμανλικους ( Κωστα..οχι θειου)… ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ !!!!!!! Στο προσωπο του Καραμανλη σημερα ειδα……ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΗΨΗ ΤΟΥ !!!!! ΚΡΙΜΑ !!!!!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ , ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!! ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ !!!!
   • Ένας ακόμα 2 Ιουλίου 2015 @ 19:52
    0
    0
    @ ακκ Εχω ακριβως την ιδια τοποθετηση -οσον αφορα το κεντρικο κομματι του σχολιου σου. το ΟΧΙ εξυπακουεται
  • 0
   0
   Ανθούλα είσαι πολύ μπροστά!
 7. 0
  0
  ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ; ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ . ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2; ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΕ ΑΝΟΔΟ; ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ. ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ;ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ . ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ; ΕΙΡΗΝΗ ΚΡΗΤΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί