09:35 - 08/10/2016

ΠΡΟΣΟΧΗ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ 4 ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ 6 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝΕΣ… ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ…!!


ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ…

ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ… ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ…

Αυτή είναι μια λίστα με τα απαραίτητα για την διαβίωση 4 ατόμων για 6 μήνες χωρίς να χρειαστείτε να ψωνίσετε το παραμικρό. Οι ποσότητες είναι υποκειμενικές και αφορούν την επιβίωση σας και όχι να τρώτε και να πίνετε λες και δεν συμβαίνει τίποτα… Τα περισσότερα από αυτά θα τα καταναλώνετε έτσι κι αλλιώς και θα τα αναπληρώνετε… Χαμένα δεν πρόκειται να πάνε έτσι κι αλλιώς….

Έχουμε προσπαθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα να είναι Ελληνικά! Όποιος δεν έχει ας τα δώσει σε ξένα. Άλλωστε κοιτάμε να ζήσουμε τώρα…

Αυτά που μας νοιάζουν σε μια δύσκολη κατάσταση είναι το νερό ,η θέρμανση, ο φωτισμός η διατροφή, πρόληψη ασθενιών, πρώτες….
βοήθειες,

Νερό.

Σε μια δύσκολη περίοδο αυτό που θα σας νοιάζει θα είναι να πιείτε νερό. 1 λίτρο νερού ανά άτομο την ημέρα είναι μια ποσότητα που χρειάζεται ο οργανισμός. (Ποικίλουν οι ανάγκες του καθενός)

Δεξαμενή νερού χωρητικότητας 800 λίτρων. Η ανανέωση του νερού με καθαρό πρέπει να γίνεται κάθε 6 μήνες
τιμή: 215 ευρώ(μαζί με το ΦΠΑ)

Αγοράστε εμφιαλωμένα νερά ή μεγαλύτερη δεξαμενή για να χρησιμοποιείτε και για το φαγητό. Το πόσο νερό χρειάζεστε στο κάθε φαΐ το ξέρει ο μάγειρας κάθε σπιτιού.

Καλό θα ήταν να αγοράσετε κουβάδες για να μαζεύετε βρόχινο νερό. Για να καθαρίσετε το νερό μπορείτε να ρίξετε 1 σταγόνα χλωρίνη ανά λίτρο νερού ή ιώδιο. (Αυτοί που έχουν θυροειδή δεν κάνει το ιώδιο)

Θέρμανση.

Με ξύλα.
Για να περάσετε 1 χειμώνα χρειάζεστε περίπου 4 τόνους ξύλα. ο ένας τόνος κοστίζει 170-190 ευρώ ο τίνος.
Με σόμπες υγραερίου.
1 σόμπα υγραερίου κοστίζει 100 ευρώ.
Η πρώτη μπουκάλα κοστίζει 35 ευρώ και μετά η κάθε ανταλλαγή 20 ευρώ. Καλό θα ήταν να πάρετε 5-6 μπουκάλες να έχετε από την αρχή.
Η μπουκάλα υγραερίου για ένα μικρό δωμάτιο 10 τετραγωνικών με καθημερινό ανάμα (στην 1η με 2η σκάλα) κρατάει για 3-4 ώρες και διαρκεί περίπου 2-3 βδομάδες.

Φωτισμός

Σε περίπτωση που δεν έχετε ρεύμα ή δεν έχετε να πληρώσετε για να έχετε καλό θα ήταν να έχετε φροντίσει να αγοράσετε κεριά. Καλύτερα κεριά και όχι λάμπες με καύσιμο καθώς θέλουμε να ανεξαρτητοποιηθούμε όσο περισσότερο από καύσιμα και οτιδήποτε αναθυμιάσεις
Έχουμε υπολογίσει την ποσότητα των κεριών με βάση ότι κάθε νύχτα διαρκεί 12 ώρες.
Για 6 μήνες λοιπόν θα χρειαστείτε 2000 κεριά ρεσό των 4-5 ωρών με κόστος περίπου 50 ευρώ

Σπίρτα, 10 πακέτα κοστίζουν περίπου 0,50 λεπτά(στο σκλαβενίτη) καλό θα ήταν να πάρετε 100 πακέτα. συνολικό κόστος 5 ευρώ

Ρεύμα και ηλεκτρικές συσκευές
Σε μια δύσκολη κατάσταση σίγουρα θα χρειαστείτε φακό, ραδιόφωνο, τηλέφωνο(κινητό και σταθερό ενσύρματο καθώς τα ασύρματα χωρίς ρεύμα δεν λειτουργών)

Ένα ενσύρματο τηλέφωνο κοστίζει από 8 ευρώ μέχρι 20. φυσικά όσο πιο φθηνό βρείτε τόσο το καλύτερο
Φακοί που έχουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο υπάρχουν με διναμό και ηλιακοί. κοστίζουν περίπου 30 ευρώ

Mπαταρίες επαναφορτιζόμενες κοστίζουν από 5-15 ευρώ(η 4άδα) (μπορείτε να βρείτε σε μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών)

(δεν ξέρουμε τι ανάγκη έχετε για μπαταρίες καλό θα ήταν να πάρετε να έχετε 4 τετράδες. με κόστος γύρω στα 40 ευρώ.

Ένας ηλιακός φορτιστής μπαταριών επαναφορτιζόμενων κοστίζει περίπου 15-30 ευρώ

Ένας ηλιακός φορτιστής και παροχή ρεύματος για καμια μικρή τηλεόραση κανένα λάπτοπ (μέχρι 100 watt) κοστίζει περίπου 170 ευρώ

Mαγείρεμα

Ηλιακός φούρνος.
Ένας ηλιακός φούρνος για να μαγειρέψει ένα φαγητό χρειάζεται περίπου 4 ώρες. Και σε κρύο μαγειρεύεται το φαγητό και με συννεφιά αλλά αργεί περισσότερο. Κοστίζει περίπου 200 ευρώ

Υγραέριο. Μάτια υγραερίου κοστίζουν περίπου 60 ευρώ (σε καταστήματα με ηλεκτρικά είδη)
Η μπουκάλα όπως είπαμε επάνω η 1η κοστίζει 35, μετά η κάθε ανταλλαγή 20. Καλό θα ήταν να πάρετε να έχετε μπουκάλες μιας και θα τις έχετε και για θέρμανση.

Τρόφιμα. (ότι πάρουμε να έχει μεγάλη ημερομηνία λήξεως)

Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο εκτός από την κατανάλωση τροφής για επιβίωση παίζει και μεγάλο ρόλο στην φυσική κατάσταση. Μια καλή διατροφή θα σας κρατήσει και μακριά από ασθένιες.

Ποσότητες φαγητού για 4 άτομα (2 άντρες 2 γυναίκες)
Μακαρόνια Combino (ελληνικό προϊόν από lidl)
η ποσότητα έχει υπολογιστή για 1 κιλό μακαρόνια την ημέρα για 4 άτομα
Πακέτο των 500gr έχει 0,45 ευρώ, και του 1kg έχει 0,75
120 κιλά μακαρόνια χρειάζεστε περίπου 100 ευρώ

Φασόλια (agrino)
26 πακέτα των 500gr κόστος 67 ευρώ

Ρύζι καρολίνα Σερρών (agrino)
(με λίγο νεράκι ελάχιστο τα αφήνετε να μουλιάσουν 3-4 ώρες και είναι έτοιμο για φάγωμα)
30 κιλά ρίζι σε πακέτα των 500gr και 1kg κόστος περίπου 40 ευρώ.

Λάδι Εξαιρετικά παρθένο Χωρίο
Συνήθως χρειάζεται ένα 5κιλό λάδι τον μήνα με κόστος περίπου 21 ευρώ. Για 6 λάδια χρειάζεστε 126 ευρώ. (Έχετε την προσοχή σας σε careffour και lidl κάνουν προσφορές με -3 ευρώ το τεμάχιο δλδ 17-18 ευρώ)

Αλεύρια.
1 σακί αλεύρι χυμα των 25 κιλών κοστίζει 25 ευρώ. Θα χρειαστείτε 2 σακιά αλεύρι για να κάνετε 1 κιλό ψωμί την ημέρα για 4-5 μήνες. Κόστος 50 ευρώ.

Λαντσιον Μιτ
Κοτόπουλο και μοσχάρι 48 κονσέρβες περίπου 48 ευρώ
Τόνος
Κονσέρβα τόνος , 60 κονσέρβες 55 ευρώ

Κορν φλεικς μάρκας Carefour έχει το πακέτο 2.55 ευρώ. Καλό θα ήταν να πάρετε 10 από αυτά.

Καθαριότητα.

Την περίοδο αυτή δεν θα σας νοιάζει να πλένετε τα πιάτα και τα μαχαιροπύρουνα. Γι αυτό πρέπει να εφοδιαστείτε με πλαστικά πιρούνια πιάτα και κουτάλια(μαχαίρια δεν χρειαζόμαστε έχουμε και τα χέρια μας) Οπότε με το που τρώτε πέταμα στα σκουπίδια.

Για 4 άτομα (καλύτερα να πάρετε carefour discount προϊόν)
800 πιρούνια(το πακέτο έχει 50) κόστος 24 ευρώ
800 κουτάλια (το πακέτο έχει 50) κόστος 24 ευρώ.
800 Πιάτα (θα το προσθέσουμε τις επόμενες ημέρες)
800 Ποτηράκια (θα το προσθέσουμε τις επόμενες ημέρες)

Νερό δεν θα το χρησιμοποιούμε για να κάνουμε μπάνιο. Αν έχουμε κανένα ρέμα δίπλα μας με καθαρό νερό έχει καλώς αλλιώς υγρά απολυμαντικά μαντιλάκια.

Το πόσα θα χρειαστείτε θα το προσθέσουμε τις επόμενες μέρες

Ρολά χαρτί
Μια 8άδα ρολά από το carefour έχει 1,45 ευρώ. Μια 4μελής οικογένεια χρειάζεται περίπου 24 ρολά τον μήνα. Κόστος συνολικό 35 ευρώ για 6 μήνες.

Σερβιέτες.
Οι γυναίκες πρέπει να εφοδιαστούν με όσες τους χρειάζονται για 6 μήνες.

Μαύρες σακούλες σκουπιδιών.
Αγοράστε τόσες όσες χρειάζεστε για 6 μήνες..

Πρώτες βοήθειες

Φάρμακα που χρειαζόμαστε
Παυσίπονα
Ηρεμιστικά όπως βαλσαμόχορτο
Απολυμαντικά τραυμάτων
Γάζες
Αντιπυρετικά
Βιταμίνες
Οινόπνευμα για τριβές
Αλόη
Ιώδιο
Μπατονέτες

Για προσωπική ασφάλεια ο καθένας ξέρει τι πρέπει να αγοράσει.

Μπορείτε να αγοράσετε σακιά τσιμέντου και χαλίκια και τούβλα για να θωρακίσετε τον χώρο που μένετε αν είναι ισόγειο.Το κόστος είναι πολύ χαμηλό γι αυτά.
Το τσιμέντο κλπ είναι για το πλιάτσικο που θα γίνει.! να προστατευθείτε! Γιατί άμα εξεγερθούν λαθρομετανάστες πρέπει να προστατευτείτε.

ΠΗΓΗ 

Για περισσότερα θέματα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣΔΙΑΒΙΩΣΗΣ δείτε στο αρχείo του The Secret Real Truth
ΕΔΩ …http://thesecretrealtruth.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%92%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97

αλλά και ΕΔΩ …http://thesecretrealtruth.blogspot.com/search/label/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%92%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97
thesecretrealtruth

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. 15
  2
  γινεται και διαφημηση παραλληλα. αν δεν ειναι αγκρινο η απο λιντλ τα τροφιμα δεν κανουν?
 2. 5
  1
  Afto einai kenourio nikokirio
 3. 6
  1
  Dutrion διοξειδιο χλωριου. Δοκιμασμενο στην ινδια για ολη την οικογενεια για μηνες χωρις προβλημα.και φθηνο κ χωρις τοξικοτητα της χκωρινης σουπερ μαρκετ που εχει κ αλλα μεσα. Τα εμφιαλωμενα ειναι απατη. Και για ανταλλαγη……
 4. 4
  1
  Sawyer mini 10000lt απο οπου να ναι πινεις.
 5. 6
  1
  ξεχασες να βαλεις ξηρούς καρπους δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί απλα να πουμε οτι υπαρχουν πολλά δεντρα στα βουνα με καστανα ενα δεντρο μπορει να βγαλει μεχρι και 100 με 500 κιλα καστανα τον χρονο που τρως 10 και χορταίνεις το πιο σημαντικό ειναι εκει που θα πας να εχει τέτοια δέντρα
 6. 22
  1
  Εδω ΣΗΜΕΡΑ δεν εχουμε να περασουμε..να δω το ΠΩΣ θα μαζευαμε εστω και τα ΜΙΣΑ απο αυτα…
  • 4
   1
   ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ; ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ. ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
  • 3
   0
   Κι εμείς στις παράπλευρες απώλειες συγκαταλεγόμαστε, όπως γράφει ο σχολιαστής από κάτω. Μέσα στην οικογένεια, άντρας ανάπηρος από εγκεφαλικό, πατέρας 85χρονος, ζούμε από συσσίτιο της εκκλησίας, έχουμε κόψει σταθερό και ίντερνετ, μας δίνει ένας γείτονας για να χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή, έχουμε παραδώσει πινακίδες των Ι.Χ., πού να βρεθούν χρήματα για προμήθειες, επίσης πώς να μετακινηθούν στην ύπαιθρο τα προβληματικά άτομα της οικογένειας; Θα τους αφήσουμε πίσω να ψοφήσουν; Μαζί θα πεθάνουμε!!! Άντε παιδιά, καλούς αγώνες!!! Θα τα ξαναπούμε μετά θάνατον.
 7. 7
  1
  κακως κανετε διαφημιση τις εταιρειες!ελληνικες η οχι… μηπως υπαρχουν και χορηγοι πισω απο τον αρθρογραφο?? (ρητορικο το ερωτημα-οκ αναπαραγωγη ειναι,αλλα προστυχη και ανουσια…..) μ’αυτα τα μυαλα θα επιβιωσεις ρε ελληνα?με προμηθειες απο το λιντλ???κριμα να μην ζουμε στην αμερικη!ετοιμα τα εχουν τα στρατοπεδα(FEMA)να μπουνε μεσα τα θυματα σαν τον ανεκδιηγητο αρθρογραφο που θελει 800 πηρουνακια πλαστικα στο καταφυγιο και μετα θελει και ενα ποταμι να κανει μπανιο!!….. η μικροαστικη επανασταση συνεχιζεται…..και αναπαραγετε συμβουλες επιβιωσης απο ανθρωπους που αν μεινουν δυο μερες μεσα στο δασος θα χρειαστουνε ψυχολογο! Ο πολιτισμος της χεστρας,που λεει ο φιλος μας,στα καλυτερα του!……παρτε κι ενα σταθερο τηλεφωνο να το εχετε στο σακιδιο!!!ειναι βαρυ και μπορει να κοπανησετε καναν εχθρο! χεχεχεχε!!!! Γεια σας παιδια!ειχα πολυ καιρο να γραψω….αλλα μου ‘φτιαξε το κεφι ο μπαγασας……!
 8. 5
  0
  Αγαπητε φίλε, Παραθέτεις ένα άρθρο, βάζεις Κ μια φοτώ Κ στη συνέχεια μιλάς για σταθερό τηλέφωνο . Ως βετεράνος πολέμου , σου μιλώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !
 9. 2
  0
  Αυτά είναι για το σπίτι και όχι για επιβίωση. Ο αρθρογράφος είναι κουτουρού… Τα σκουπίδια που θα τα πετάει.. Ό,τι να ναι!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί