12:53 - 26/09/2016

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΑΣ !

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΑΣ !

Καλημέρα σας στέλνω ένα καινούριο βίντεο που δείχνει πως μπορούμε να επιδιορθώσουμε σε κατάσταση επιβίωσης το μαχαίρι μας, ώστε να μας επιτρέψει να μην χάσουμε το κουράγιο μας και να μην διακόψουμε τις δραστηριότητές μας.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 2
  0
  ωραια ολα αυτα αλλα αν ειμαι στο δασος, η στο βουνο η στην ερημο που θα βρω την καυτη σιλικονη???????????????????????????????????????????
  • 1
   0
   ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΡΕΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί