22:30 - 03/10/2016

ΠΑΓΙΔΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕ ΘΗΛΙΑ !!!

Μια πολύ εύκολη παγίδα με θηλιά που δεν απαιτεί πολλές γνώσεις και που μπορεί σε μία δύσκολη κατάσταση επιβίωσης να μας φανεί χρήσιμη.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 6
    1
    ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ… ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ….ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ…ΕΝΩ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ…Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ … ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ…ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ…ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΤΕΛΕΣ…ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΤΥΛΙΓΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΟΥ…ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί