14:09 - 01/03/2017

Χαμηλή πτήση μαχητικών F-16 πάνω από το λιμάνι της Ρόδου

Με μόλις 6 ημέρες να απομένουν από τον εορτασμό της ενσωμάτωσης της Ρόδου ένα ζεύγος μαχητικών F16 της πολεμικής αεροπορίας, πέταξε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλό σχετικά ύψος, πάνω από την πόλη της Ρόδου προκειμένου να καταγραφεί το ακριβές δρομολόγιο που θα ακολουθήσει ο πιλότος του αντίστοιχου αεροσκάφους που θα πετάξει την ημέρα της παρέλασης στο τέλος των προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr στο έδαφος υπήρχαν μέλη της ομάδας  Rhodes Αviation lovers οι οποίοι άναψαν ειδικά καπνογόνα, προκειμένου να μπορέσουν οι πιλότοι των F 16 να χαράξουν με τον καλύτερο τρόπο τη πτήση τους και να είναι ορατό το αεροσκάφος από τους χιλιάδες Ροδίτες και Ροδίτισσες που θα παρακολουθήσουν εκείνη τη μέρα την παρέλαση.

Πηγή

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί