00:35 - 10/11/2017

Τροφική δηλητηρίαση στη Σχολή Ευελπίδων! 60 σπουδαστές στα ιατρεία

Τροφική δηλητηρίαση “χτύπησε” τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων! Χθες 60 σπουδαστές παραουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και επισκέφθηκαν τα ιατρεία της ΣΣΕ.
Το γεγονός έρχεται να προστεθεί στα παράπονα για μείωση της ποιότητας και της ποσότητας του φαγητού η οποία είναι αισθητή τους τελευταίους μήνες.

Να σημειωθεί ότι η κλίμακα τροφής για τους σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών είναι αυξημένη λόγω της καθημερινής καταπόνησης που υφίστανται.

Επιπλέον έχει απαγορευτεί στους σπουδαστές να φέρουν μαζί τους κάποια ήδη διατροφής -μπάρες δημητριακών, ξηρούς καρπούς κ.α- προκειμένου να συμπληρώνουν τα γεύματά τους.

Το ΓΕΣ αν και η μαζική τροφική δηλητηρίαση παρουσιάστηκε χθες στη ΣΣΕ δεν έχει ανακοινώσει -κατά την προσφιλή του τακτική για τα “άσχημα τους τελευταίους μήνες- τίποτα για το γεγονός.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 11
  1
  Το ίδιο έχει συμβεί το 2014 στο Στρατόπεδο Αυλώνας. Ευτυχώς εγώ εκείνη την ημέρα δεν έφαγα το κρέας και την γλίτωσα. Μερικοί πήγαν και στο ιατρείο τότε!!!
 2. 13
  0
  ακομα δεν το καταλαβατε; τα παντα ολα για τους ισλαμολαθροεποικους τις μελλοντικες γενιες δηλαδη. σταρχιδγια του χοντροπανουλι του αντινεοταξιτη για τον Ελλην στρατιωτη.
 3. Μαντης Καλχας 10 Νοεμβρίου 2017 @ 02:38
  10
  0
  μαλλον η σαπιλα απο το Μαξιμου εφυασε στην σχολη Ευελπιδων

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί