12:55 - 18/04/2017

Τρεις παραβιάσεις του FIR Αθηνών από τουρκικά μαχητικά

Χωρίς τέλος φαίνονται να είναι οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο οι οποίες συνεχίζονται και την περίοδο του Πάσχα.

Ειδικότερα, ζευγάρι τουρκικών μαχητικών τύπου F-16 παραβίασε τρεις φορές το ελληνικό FIR ενώ ένα τουρκικό δικινητήριο CN-235 προέβη σε ισάριθμες παραβάσεις Κανόνων Εναερίου Κυκλοφορίας σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Να σημειωθεί, ότι τα τουρκικά μαχητικά και το CN-235 αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίσθηκαν όπως προβλέπεται από μαχητικά F-4E AUP που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Σκύρου.

Τέλος, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, δεν υπήρξε εμπλοκή.

 

pentapostagma

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 6
    0
    Οι Τούρκοι ακόμα και αν διαλύσουν εντελώς την πολεμική τους αεροπορία… έστω και αν βάλουν φυλακή όλους τους πιλότους τους… έστω και αν κάψουν όλο τον αεροπορικό πολεμικό τους στόλο… θα ιδρύσουν σμήνη αλεξίπτωτου πλαγιάς (παραπέντε), όπου και με αυτά θα κάνουν παραβιάσεις…. στον εναέριο χώρο ενός κράτους που έχει ήδη απολέσει κάθε γεωπολιτικό ρόλο στην περιοχή, όπως και κάθε ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας! Αυτά.
  2. 0
    0
    Εάν δεν ρίξετε κανένα τουρκικό σκάφος κάτω, θα συνεχίζουν να έρχονται. Αλλά ξέχασα, Ελλάδα και Τουρκία είναι και οι δύο χώρες μέλη του Νάτο και απαγορεύετε από το Νάτο δύο μέλη του να προβούν σε εχθροπραξίες το ένα με το άλλο. Αν είναι και οι δύο χώρες μέλη του Νάτο γιατί τότε η Τουρκία κάνει συνέχεια παραβιάσεις σε μία σύμμαχο χώρα του Νάτο? Αλλά ξέχασα, το Νάτο είναι ένα εβραιο-σιωνιστικό κατασκέυασμα, που έγινε για να προωθεί τα πολεμικά συμφόροντα των εβραίων, και αφού οι εβραίοι προσπαθούν να καταστρέψουν τον ελληνισμό από πολυ καιρό , λογικό είναι να χρησιμοποιούν την Τουρκία, που είναι μέλος του Νάτο να κάνει αυτά που κάνει. Αν το Νάτο ενδιαφερόταν για τις χώρες μέλη του, θα άφηνε την Τουρκία να ενοχλεί μία άλλη χώρα μέλους του? Οχι φυσικά. Φτάνουμε στο συμπέρασμα, ότι το Νάτο αφήνει την Τουρκία να τα κάνει αυτά για τα δικά του συμφέροντα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί