19:59 - 15/12/2016

Δύο θερμαινόμενοι χώροι στον δήμο Αθηναίων για τους άστεγους

Δύο θερμαινόμενες αίθουσες, από τις οκτώ το βράδυ, και ομάδες επιτόπιας φροντίδας στους δρόμους, διαθέτει απόψε ο δήμος Αθηναίων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν.

Οι θερμαινόμενες αίθουσες είναι: Στη Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου, (οδ. Μαμούρη & Δύμης) και στην αίθουσα της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, (οδ. Λένορμαν και Αλεξανδρείας 35).

Παράλληλα το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή με δύο ομάδες δράσης για επιτόπιες παρεμβάσεις.

Θα εφοδιάζουν τους άστεγους με ρούχα, σκεπάσματα και τρόφιμα καθώς και τους εν λειτουργία θερμαινόμενους χώρους με φαγητό και κουβέρτες.

Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος Αθηναίων ζητά τη συνδρομή των πολιτών ενώ σε λειτουργία είναι οι τηλεφωνικές γραμμές: 210 5246515 – 210 5246516 καθώς και ο τετραψήφιος αριθμός 1595.

newsbeast.gr

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί