20:58 - 10/01/2017

Σοβαρευτείτε επιτέλους στον δήμο Καλλιθέας – Πέφτει ο κόσμος και σκοτώνεται έξω από τον οίκο Τυφλών

Χρειάσθηκε να βγάλει ζωντανή σύνδεση ο ΣΚΑΪ από το σημείο για να κινητοποιηθούν στον δήμο Καλλιθέας.

Οι εικόνες είναι πριν από λίγη ώρα στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Θησέως στην Καλλιθέα. Από εχθές το βράδυ στην διασταύρωση έχει πιάσει πάγο στο οδόστρωμα.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης

Οι πολίτες απο εχθές το βράδυ αντιμετωπίζουν την κατάσταση μόνοι τους. Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν ρίχνουν αλάτι μόνοι τους…

Σε μια από τις εικόνες φαίνεται μια κυρία η οποία γλίστρυσε και έπεσε, ενώ η διέλευση των ηλικιωμένων από το σημείο γίνεται ιδιαίτερα δύσκολα.

Δείτε στη μέση περίπου της εικόνες την κυρία με το κόκκινο μπουφάν. Ανυποψίαστη, ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα σωριάζεται στο έδαφος…

Το συνεργείο του τηλέοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ βρισκόταν λίγο νωρίτερα στην Εφορία της Καλλιθέας προκειμένου να καταγράψει ρεπορτάζ μιας και λήγει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Όταν οι πολίτες είδαν τους δημοσιογράφους ζήτησαν να καταγράψουν και την κατάσταση στο σημείο. Μάλιστα, οι συνάδελφοι έβγαλαν ζωντανό ρεπορτάζ στην εκπομπή «Πρώτη γραμμή».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ σε ζωντανή σύνδεση με την Καλλιθέα

Η μοναδική πινακίδα που ειδοποιούσε τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί κατά την διέλευση τους από το σημείο ήταν μια αυτοσχέδια πινακίδα σε ένα τελάρο. Μέχρι τις 8.30 το πρωί στο σημείο λόγω ολισθηρότητας έπεσαν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, 6 οδηγοί δικύκλων.

Λίγο μετά την ζωντανή σύνδεση του ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο ένα «υπερσύγχρονο» όχημα του δήμου Καλλιθέας με δύο εργαζομένους και εφοδιασμένο με μια σακκούλα αλάτι.

Το αλάτι δεν έφτασε… κι έτσι ο δήμος Καλλιθέας αποφάσισε να κλείσει την Σπάρτης λίγα μέτρα πριν την οδό Θησέως… ενώ για να αποτρέψουν την κατεύθυνση προς την Περικλέους επιστράτευσαν ένα κάδο ανακύκλωσης…

Όλα αυτά συμβαίνουν στην κεντρική Καλλιθέα και μάλιστα λίγα μέτρα από τον Οίκο Τυφλών…

Παρακολουθήστε το βίντεο

kallitheaonline

 

Διαβάστε περισσότερα

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί