16:28 - 14/08/2017

Οχυρώνονται οι κάτοικοι της Πεντέλης! Θέμα χρόνου να φτάσουν εκεί οι φλόγες

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι κάτοικοι της Πεντέλης.

«Εμείς τρέμουμε ολόκληροι, η Πεντέλη έχει μία ιδιομορφία, ότι έχει καεί τρεις φορές. Και τις τρεις φορές έχει καεί από Βαρνάβα, Γραμματικό, Σταμάτα» είπε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Καψάλης Στεργίου στον ΣΚΑΙ.

«Αν γυρίσει ο αέρας θα πάει στο γερμανικό κοιμητήριο από εκεί θα πάει στην περιοχή Πύριζα Πεντέλης και θα χωθεί μέσα στον οικιστικό ιστό της Πεντέλης. Άρα καταλαβαίνετε σε τι ετοιμότητα είμαστε» σημείωσε.

 

Σημείωση Ζαχαρίας Μυτιληνιός : Δείτε στον χάρτη κορυφής πόσο κοντά είναι πλέον οι παρυφές της Πεντέλης…

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 13
    1
    Η Πεντέλη έχει καεί τρεις φορές… και θα καεί και άλλες 13ης…. γιατί δεν έχουν πάρει κανένα σοβαρό μέτρο προφύλαξις για να αποτραπεί κάτι τέτοιο! Αυτά.
  2. 10
    0
    Γιατι να παρουν μετρα για τις πυρκαγιες ?δικια τους πατριδα ειναι ? αυτοι τα μετρα που ονειρευονται ειναι τα μετρα για την κασα μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί