20:06 - 06/03/2017

ΟΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Πριν 6 χρόνια δεν πιστεύω ότι θα έγραφα τα παρακάτω με βεβαιότητα,ούτε προσπαθώ να το παίξω ειδήμονας!

Ο πόλεμος υπάρχει και είναι αληθινός για τον καθένας μας,τελικά είναι αυτό που μου έλεγε ένας φίλος μου » Το σύστημα πολεμιέται μόνο από μέσα από το ίδιο το σύστημα»,φυσικά και ξέρω ότι δεν σου λέω κάτι καινούργιο! Το αναφέρω όμως γιατί αυτόν τον πόλεμο τον βιώνω καθημερινά σε προσωπικό επίπεδο.Όχι ότι με ενδιαφέρει αλλά για να ασχολούνται μαζί μου κάτι θα προσφέρω και εγώ..φυσικά και με χαλάει πολλές φορές γιατί αισθάνομαι μόνος αλλά αυτό είναι και το τίμημα πιστεύω να πορεύεσαι μόνος σου.

Προτιμώ να ζήσω 1 ημέρα σαν λιοντάρι παρά 100 ημέρες σαν πρόβατο.

Όσο για εσάς σκατόψυχοι,μαυρόψυχοι δημοσιογραφάκια του κώλου που μέσα σε όλα είσθε και δικαστές έρχεται η ώρα σας.

Loading...
Σχετικά με alkiviadis
Γεννημένος στην Αθήνα, είναι από τους ανθρώπους που δεν το βάζει εύκολα κάτω και διψά συνεχώς για έρευνα ενώ έχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές έρευνες και ποτέ δεν τον ενδιέφερε η δημοσιότητα ή τα like σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μεγάλη του αγάπη και η ειδικότητά του είναι το μεταφυσικό αλλά δεν έχει παραλείψει να κάνει έρευνα και για θέματα όπως την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους Illuminati, Μυστικούς Οπλισμούς, Κοίλη Γή κ.α.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Υπαμε πως θα καταργισουμε το συστημα μα διατηρουμε την εσσωτερη μιζερια μας με επαναστατικη φρασεολογια.ΣΑΛΟΚΙΝ ΣΟΜΙΣΑ ο προφητης του παρελθοντος.Αν πολεμησεις το συστημα μολυνεσε απο την διαταραχη του και γινεσε μοναχικος τρελος γραφικος η θανατονεσε οπως οι μεσιες και οι φιλοσοφοι.Καλυτερα ειναι να δραπετευσεις απο αυτο και τον κοσμο (matrix) που το περιβαλει.Αυτο ετσι και αλιως θα αυτοκαταστραφει μεσα απο την χαοτικη φυση του και θα παψει να υφισταται ως οντοτιτα πραγματικη απο το ατομικο και συλογικο ασυνειδητο.Θα υπαρχει μονο ως σκεπτομορφη που την επεβαλε η αναγκη του δυαδισμου σε μια χωροχρονικη ανωμαλια αλα ευτιχως φροντισε να την διαγραψει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί