Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:13 - 30/03/2017

Μόσχα: «Προ των πυλών ελληνοτουρκική σύγκρουση – Θα προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητήσει η Ελλάδα αλλά θέλουμε πληροφορίες για την άσκηση Ηνίοχος 2017…»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 

Αποφασισμένη να βοηθήσει την Ελλάδα είναι η Ρωσία ζητώντας παράλληλα από την χώρα μας πληροφορίες για την Διεθνή Άσκηση «Ηνίοχος 2017» καθώς η Μόσχα έχει πληροφορίες για κάτι που λαμβάνει χώρα και είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών…

Πηγές του Κρεμλίνου σημείωσαν ότι η Ρωσία είναι διατεθειμένη να προσφέρει κάθε μορφής βοήθεια ειδικά σε επίπεδο πληροφοριών καθώς η FSB έχει «απλωθεί» σε ολόκληρη την τουρκική επικράτεια.

Ταυτόχρονα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι Τούρκοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για «τετελεσμένα γεγονότα» στο Αιγαίο Πέλαγος στο οποίο ρίχνουν ολοκληρωτικά πλέον την προσοχή τους, μετά την πανωλεθρία στην Συρία.

Το χθεσινό συμβούλιο εθνικής ασφαλείας  στην Άγκυρα είχε σχεδόν αποκλειστικά κύριο θέμα το Αιγαίο και την Κύπρο, δύο περιοχές στις οποίες θα απλωθεί ο τουρκικός στόλος και θα κάνει έντονη την εμφάνιση της η τουρκική αεροπορία το επόμενο διάστημα.

Το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα θέτοντας ανοιχτά θέμα Αιγαίου, με τη διατύπωση ότι δεν δέχεται «τετελεσμένα»…

Μόσχα: «Προ των πυλών ελληνοτουρκική σύγκρουση – Θα προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητήσει η Ελλάδα αλλά θέλουμε πληροφορίες για την άσκηση Ηνίοχος 2017…» - Εικόνα0

Η τουρκική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε 37 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου τις δύο τελευταίες τρεις ημέρες, αναφέρουν ρωσικές πηγές.

Στις πτήσεις αυτές συμμετείχαν μεταξύ άλλων και τουρκικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη F-4 και πολλαπλών χρήσεων  μαχητικά F-16.

Τουλάχιστον δύο αεροσκάφη πέταξαν χθες σε χαμηλό υψόμετρο πάνω από δύο μικρά νησιά στο βόρειο τμήμα του  Αγαθονησίου  στο νότιο-ανατολικό Αιγαίο.

Την Δευτέρα ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος  CN-235 μαζί με άλλα μαχητικά αεροσκάφη F-16 παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο  16 φορές , πριν αναχαιτισθούν  από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, αναφέρουν οι Ρώσοι.

Σύμφωνα με στρατιωτικό αναλυτή, οι επιδρομές των τουρκικών αεροσκαφών όχι μόνο συμβαίνουν πιο συχνά, αλλά είναι επίσης όλο και πιο πολύ  προκλητικές .

«Είναι πολύ πιο εχθρικές συνεχώς, διεισδύουν βαθύτερα στο εναέριο χώρο της Ελλάδας και πετούν πάνω από  πληθυσμό της περιοχής,»  είπε ο εμπειρογνώμονας.

Αυτό αφήνει να εννοηθεί ότι οι Τούρκοι προετοιμάζουν τους πιλότους τους για κάποια ενδεχόμενη «κίνηση τους» στο Αιγαίο, ειδικά τώρα που τερματίστηκε η επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη»  από τουρκικής πλευράς και όλο το τουρκικό ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον αποκλειστικά στα 17 «διεκδικούμενα» σύμφωνα με την Άγκυρα .

Σε άρθρο μας με τίτλο ( Προετοιμάζει πολεμικό επεισόδιο η Τουρκία: «Οι Έλληνες παραβιάζουν τη Συνθήκη της Λωζάννης» – «Πρόκληση Καμμένου η επίσκεψη στη Θάσο» – Τύμπανα πολέμου στο Αιγαίο), αναφέραμε ότι  η Τουρκία προετοιμάζει επισταμένα πολεμικό επεισόδιο .

 Τα «κατευθυνόμενα»  τουρκικά μέσα έχουν εστιάσει εδώ και μεγάλο διάστημα στην συζήτηση της  «παράνομης κατοχής από την Ελλάδα 18 νησιών του Αιγαίου», ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και η Θάσος.

«Η Ελλάδα προβαίνει σε κινήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πολεμική σύγκρουση στο Αιγαίο», αναφέρουν συχνά πυκνά ανώνυμοι Τούρκοι αξιωματούχοι.

Μόσχα: «Προ των πυλών ελληνοτουρκική σύγκρουση – Θα προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητήσει η Ελλάδα αλλά θέλουμε πληροφορίες για την άσκηση Ηνίοχος 2017…» - Εικόνα1

« Η Ελλάδα συνεχίζει να κατέχει 18 μεγάλα νησιά τα οποία ανήκουν στην Τουρκία, ενώ κατέχει και 152 βραχονησίδες και υφάλους  που είναι δικά μας. Τα Ιμια είναι ένα από αυτά. Βάσει της Συνθήκης της Λωζάννης η Ελλάδα ήταν υποχρεωμένη να έχει τα νησιά του Αιγαίο «αποστρατικοποιημένα» και να μην «προβαίνει σε προκλητικές ενέργειες», αυτό είναι πάνω κάτω  το «στόρι» της Άγκυρας με το οποίο θα έχουμε πολύ σύντομα πολεμική αντιπαράθεση στα δικά μας ύδατα.

 

 

 
pentapostagma



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 03/30/2017 @ 9:32 ΜΜ

    Τα βίντεο είναι απλά για γέλια….
    Αν διαβάσετε τα σχόλια από κάτω στο YouTube θα καταλάβετε….

    Στο μεταξύ αραχτε, δείτε survivor, πιείτε φραπεδουμπα και βγείτε για κάνα μ@νι το βράδυ, ο Βλαδίμηρος θα καθαρίσει για μας με τις κοσμοσφαιρες του!!!

    Ας έρθει και το Ισραήλ να βάλλει ένα χεράκι μιας και είμαστε προτεκτοράτο του….

  2. Ψυχιατρε γαμω τον Πειραιά 03/30/2017 @ 10:34 ΜΜ

    Περιμένετε μαλακες να σας βοηθήσουν τα λαμόγια οι ρωσσοι …

    • ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΣ 03/30/2017 @ 11:51 ΜΜ

      ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΕ, ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ,,ΣΥΓΚΑΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ,, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΩΣΚΥΝΑΣ !!! ΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??? ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΤΟΥΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΖΑΤΑΝΟ-ΜΑΣΟΝΩΝ !!!

      • The sun always shine, σε δικαιους και αδικους αδιακριτος. 03/31/2017 @ 12:26 ΠΜ

        Με ολο το σεβασμο το σχολιο απλως τσιγκλαει αχαχχα. Ελλην εκ του Ποντου .Τι παει να πει αυτος ο νεολογισμος – ελληνοποντιος- Αληθεια αγαπητοι Φιλολογοι φιλοι του λογου μια ερωτησουλα.Ποιο το αντικειμενο σας χωρις διδασκαλια Αρχαιας ελληνικης γραματειας.Που ειναι τα πνευματα : πηγαν περιπατο.Οπως τοσα και τοσα .Φιλε Ελληνα εκ Ποντου οι ρουσοι ειναι σλαβοι ακι εχουν καποιο θεμα με τη σλαβικη ομορφια.Οχι ο απλος ρωσος καποιοι που εχουν εξουσιες.Οπως και ναχει το πραμα αν αγαπαν ζωη ας βοηθησουν .Κανεις δεν περισευει.

        • Δημητρης Λευκιμμιωτης 03/31/2017 @ 9:20 ΜΜ

          ξαναδιαβασε το κειμενο σου και μετα μηλα για οξυες και περισπομενες.

  3. Οταν λεω για το πενταπόσταγμα,απορω σε ποιους δεν αρέσει.”Πηγές του Κρεμλίνου” πληροφόρησαν το πενταπόσταγμα.και μετα ξυπνησαν.βαθύ λαρύγγι στο Κρεμλίνο και ο πουτιν κοιμάται!Και μετά ξυπνησατε!

  4. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 03/31/2017 @ 12:07 ΠΜ
  5. Απαντα ρε 03/31/2017 @ 4:20 ΠΜ

    ρε καρπαζοεισπραχτορες ντροπη δεν υπαρχει πλεον ;Τους Ρωσους περιμενετε;Εχετε νυχια να ξηστειτε;Η οχθ; Αλλιως ετοιμαδτε σβερκο για φαπες Τουρκικες

    • ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 03/31/2017 @ 10:38 ΠΜ

      Τους περιμενουμε ας ερθουν αν ειναι να πεθανω για την πατριδα θα το κανω με μεγαλη μου χαρα

      • ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΕΔΩ 03/31/2017 @ 3:00 ΜΜ

        καιρος ειναι να μετρηθουμε νε Τους Τουρκακαδες και τα εγχωρια γιουσουφακισ

  6. E αφου το λέει το πενταπόσταγμα δεν έχω καμια αμφιβολία…. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αυτοί οι γελοίοι έχουν απεριόριστη πρόσβαση στα κατοχικά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*