20:44 - 31/07/2017

Μάχη με τις φλόγες και τον αέρα δίνει η πυροσβεστική στα Καλύβια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Καλυβίων Θορικού Αττικής. Η πυρκαγιά έχει πλησιάσει κοντά σε κατοικίες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, αλλά σύμφωνα με όσα τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος, αυτή την ώρα τουλάχιστον.

Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος, ενώ ο κύριος στόχος αυτή τη στιγμή είναι να περιοριστεί όσο το δυνατόν η πυρκαγιά μέχρι να νυχτώσει, γιατί μετά δεν θα υπάρχει η αρωγή των εναέριων μέσων. Σημειώνεται επίσης, ότι η κατεύθυνση της φωτιάς είναι τώρα προς τη Σαρωνίδα.

Μάχη με τις φλόγες και τον αέρα δίνει η πυροσβεστική στα Καλύβια - ΕικόναΜάχη με τις φλόγες και τον αέρα δίνει η πυροσβεστική στα Καλύβια - Εικόνα1

Παράλληλα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν και αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 65 πυροσβέστες με 20 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 20 ατόμων, 9 οχήματα εθελοντών, 12 υδροφόρες, 5 ελικόπτερα, καθώς και 1 συντονιστικό.

Η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής κ. Σταυρούλα Μαλίκη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ανέφερε πως έχουν δημιουργηθεί ζώνες προστασίας γύρω από τις κατοικημένες περιοχές ώστε να μην αντιμετωπίσουν κανέναν κίνδυνο, ενώ τόνισε πως τα εναέρια μέσα θα συνεχίσουν τις ρίψεις μέχρι να πέσει το φως της μέρας.

Μάχη με τις φλόγες και τον αέρα δίνει η πυροσβεστική στα Καλύβια - Εικόνα2Μάχη με τις φλόγες και τον αέρα δίνει η πυροσβεστική στα Καλύβια - Εικόνα3Μάχη με τις φλόγες και τον αέρα δίνει η πυροσβεστική στα Καλύβια - Εικόνα4Μάχη με τις φλόγες και τον αέρα δίνει η πυροσβεστική στα Καλύβια - Εικόνα5

Πηγή

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί