13:12 - 15/02/2017

Κλείνουν νευραλγικούς σταθμούς σταθμούς του ΜΕΤΡΟ το Σ/Κ/Δ – Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Μπουτσουάνα…

Καταλαβαίνω να κλείνουν 2 σταθμοί (ένας σε κάθε γραμμή) αλλά να κλείνουν τους σταθμούς – κόμβους και μάλιστα για τρεις μέρες αυτό είναι δείχνει έλλειψη σχεδιαστικών ικανοτήτων το λιγότερο..

Δεν μιλάμε για έναν σταθμό πάνω σε μια γραμμή, αλλά για ΚΟΜΒΟΥΣ που ενώνουν πολλές γραμμές.

Για την τοποθέτηση λοιπόν του νέου συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου (που σε μερικές μέρες θα το έχουν σπάσει ούτως ή άλλως οι αναρχικοί και θα ξανακλείνουν τους σταθμούς) θα παραμείνουν κλειστοί οι παρακάτω σταθμοί :

«Σύνταγμα» (Γραμμή 2 & Γραμμή 3) (κλειστός μέχρι και Δευτέρα)
«Αργυρούπολη» (Γραμμή 2), (Σαββατοκύριακο)
Νομισματοκοπείο (Γραμμή 3) (Σαββατοκύριακο) και
Δουκίσσης Πλακεντίας (Γραμμή 3) (Σαββατοκύριακο).

Ο Σταθμός Σύνταγμα είναι ο μοναδικός σταθμός που συνδέει την γραμμή με την γραμμή 3. Είναι ανεπίτρεπτο να τον κλείνουν και μάλιστα για τρεις μέρες. Ας έκαναν τις εργασίες τη νύχτα όταν ο σταθμός είναι ούτως ή άλλως κλειστός… Τώρα οι επιβάτες της Γραμμής 2 θα πρέπει να συνεχίζουν μέχρι Ομόνοια και από εκεί να πηγαίνουν με τον ΗΣΑΠ προς Μοναστηράκι για να πάρουν τη Γραμμή 3 (και το αντίθετο).

Ομοίως ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας είναι ο μοναδικός σταθμός που συνδέει τη Γραμμή 3 με τον Προαστιακό. Οι επιβάτες του Προαστιακού πρέπει ή να συνεχίζουν προς το σταθμό της Παλλήνης για να περιμένουν κάθε 30 λεπτά τη γραμμή Αγ. Μαρίνα – Αεροδρόμιο ή θα κατεβαίνουν στη στάση Νερατζιώτισσα για να παίρνουν τον ΗΣΑΠ…

Ειδικά οι επιβάτες του προαστιακού να προετοιμασθούν για πολύ μεγάλη ταλαιπωρία αφού στην καλύτερη περίπτωση στο χρόνο τους πρέπει να προσθέσουν 40 λεπτά…

 

πολεμικός ανταποκριτής 

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 7
    1
    Το πρόβλημα είναι μεγάλο, λόγω ανικανότητας και αναλγησίας της διοίκησης, αλλά το σκάνδαλο λόγω προδοσίας του λαού, από την κυβέρνηση, που ρίχνει στην πιάτσα των εγκληματιών προσωπικά στοιχεία των επιβατών, είναι μεγαλύτερο. Ντροπή μας. Ναι, σ’ εμάς, που απλώς υπομένουμε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί