00:08 - 19/09/2016

Κίνηση Εθνικής Ομόνοιας. Πρέπει να ενωθούμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες αν θέλουμε να σώσουμε την Πατρίδα μας! Δεν υπάρχει «δεξιά» και «αριστερά», ειναι το μεγάλο παραμύθι για να σας ελέγχουν!

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Αιτία πολέμου τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης και χαρακτήρισε μάλιστα τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο ως «δήμιο των εργασιακών δικαιωμάτων»! Μαζί σου Σύντροφε Κουτσούμπα…πότε ξεκινάμε ?? ΑΛΛΑ όχι με συλλαλητήρια και διαδηλώσεις …πόλεμο ειπες ! Μην σκίσουμε κανα καλσον ή μας φύγει καμιά ζαρτιέρα…

Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση για κοινή στάση με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, «όσο κι αν προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το ευρωπαϊκό κεκτημένο», όπως είπε.

Αναφορικά με το χρέος και τις εξελίξεις που υπήρξαν με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών για το θέμα είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «αποδέχεται να το πληρώσει στο ακέραιο ο ελληνικός λαός» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «προωθεί νέα αφαίμαξη, με φόρους και με περικοπές δαπανών, επιπρόσθετα 2 δισ. ευρώ το 2017 και άλλα 3,5 δισ. ευρώ το 2018».

Για τη ΝΔ
Στο στόχαστρο του γ.γ. του ΚΚΕ βρέθηκε όμως και η Νέα Δημοκρατία, στην οποία καταλόγισε ότι «με λύπη και με πολιτική αμηχανία παρακολουθεί και βλέπει τον ΣΕΒ, τους θεσμούς της Ευρώπης και τους υπερατλαντικούς να επικροτούν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει σήμερα πιο αποτελεσματικά απ’ ό,τι οι προηγούμενες δικές της κυβερνήσεις, για λογαριασμό του συστήματος».

Εκανε λόγο επίσης για κάλπικη πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, που εστιάζεται μόνο σε κάποια θέματα διαφθοράς, αναποτελεσματικότητας της διοίκησης και διαχείρισης.

ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ .

https://keohellas.wordpress.com/2016/09/17/kanena-komma/

 

Loading...
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 10
  1
  Αν και λίγο πολύ η πολιτική και οι πολιτικοί σε όλον τον κόσμο είναι τα ίδια σκατά, περιορίζομαι στα ελληνικά (σκατά). Ο κάθε ένας σε αυτήν την χώρα λέει το μακρύ του και το κοντό του(ή το δεξί καί το αριστερό του). Εχετε παρατηρήσει μερικές φορές που, αν ερωτηθεί κάποιος πολιτικός κάτι που τον φέρνει σε δυσκολη θέση, άμεσα θα ανταποκριθεί στν ερωτών σαν να είναι απο κάποια άλλη παράταξη? Κάποιες φορές θα συμβαίνει κι αυτό, αδυνατούν όμως να δούν οτι μια ερώτηση, κάποιες φορές είναι απλά μια ερώτηση?! Ο ερωτών πρέπει απαραίτητα να ανήκει αλλού και να ρωτήσει κάτι σαν κόντρα και όχι απλά ως μια ερώτηση? Πρέπει ντε και καλά να είναι κάποιου άλλου κόμματος και, ακόμα κι έτσι να είναι, πρέπει η ερώτηση να είναι λόγω παράταξης, και όχι λόγω απλής απορίας, αγανάκτησης, κλπ? Τόση πόρωση λοιπόν. Ολα γύρω απο το -κάθε- κόμμα. Πέραν αυτού το χάος. Αν κάποιος ρωτήσει για να ρωτήσει είναι αδύνατον. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!(ο τρόπος σκέψης τους. Σωστός εν μέροι και μόνο σε στενότατα πλαίσια και σε αποκλειστικά μικροπολιτικές οριοθετήσεις). Υποτελείς αυτών που κυβερνούν ή και άλλων, δεν είναι όλος ο κόσμος, και όμως. Πως λοιπόν βαθιά ριζωμένες διαιρέσεις μπορούν να σταματήσουν? Οπως η κάθε θρησκεία, έτσι και το κάθε κόμμα έχει τους πιστούς του. Πρέπει σώνει και καλά όμως να είσαι σε κάποια παράταξη? Για να λάβεις μέρος στα κοινά, ΝΑΙ!! Στην Ελλάδα πια, ναι. Φοβερό κόλπο έτσι? Και άντε τώρα, τόσο ριζωμένο βαθιά λάθος να διορθωθεί. Αυτό που δείχνει είναι η δουλικότητα ενός λαού, ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ και υποτέλεια. Αλλοι έχουν πρόβλημα αν είναι δούλοι του θεού, ή το αν είναι ποίμνιο κλπ, και δεν βλέπουμε πόσο δούλοι των ανθρώπων έχουμε γίνει και κοπάδι που ανήκει σε κάποιους. Δούλοι πάλιανθρώπων εκμεταλλευτών. Αν είναι οι άλλοι ηλίθιοι και εξαρτημένοι-λέει το κάθε γουρούνι- γιατί να μην είμαι εγώ ο αρχηγός?! Και όσο υπάρχει δουλικότητα, όσο υπάρχουν γίδια, τόσο θα υπάρχουνε γιδοβοσκοί. Είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Ραγιάδες. Εφέντι’μ. Τούρλωμα. Κανιβαλλισμός κ’ Μασκαραδισμός Μασκαρά Γκρέκο μασκαρά Μασκαρά Γκρέκο μασκαράαα Μου αρέσει το άρθρο που λέγανε οι αρχαίοι πρόγονοί μας οτι δεν αρμόζει στους έλληνες να σκύβουν. Ναι αμε.
 2. 6
  5
  Βαλτε και τον Κουτσούμπα και τον Λεβέντη και τους άλλους στην κυβέρνηση να φάνε κι’ αυτοί, αλλά μην βάλετε τίποτα ορθόδοξους ή χρυσαυγίτες τρελούς και τ’ ανατρέψουν όλα και τα κάνουν «μπάχαλο».
  • 1
   0
   Ἐγὼ μαζὶ μὲ τὸν Λεβέντη καὶ τὸν Κουτσύμπα θὰ προσέθετα τὸν Θεοδωράκη καὶ τοὺς Χρυσαυγίτες (τὰ παραμῦθια κάποτε τελειώνουν. Συμφωνῶ ὡς πρὸς τοὺς Ὀρθοδόξους. Ὑπάρχουν ἐξ ἄλλου ἀλλὰ ἐμεῖς προτιμοῦμε τοὺς Λεβέντες, Κουτσούμπες καὶ λοιπούς.
 3. αρουλα βελουχιωταινα 19 Σεπτεμβρίου 2016 @ 10:19
  8
  5
  ολοι οι ελληνες ενωμενοι εναντον των αναρχοκομουνιστων μισελληνων προδοτων και των λαθρο τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 19 Σεπτεμβρίου 2016 @ 11:59
  8
  2
  Η ΣΚΕΨΗ ΤΕΛΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΠΩΣ…. ΚΑΠΟΤΕ. ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ [Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ], ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ, ΗΡΘΕ Ο »ΣΥΜΜΑΧΟΣ» ΑΓΓΛΟΣ…. ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ [ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ-ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΜΕ-ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. ΙΣΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ…. ΙΣΩΣ ΤΟ CITY OF LONDON ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥΣ Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ… ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΠΙΚΡΑ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ, ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ [ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΡΙΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ], ΙΣΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΟΞΥΜΩΡΟ ΣΧΗΜΑ; ΙΣΩΣ… ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΓΜΗ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, Η ΕΤΡΕΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ. ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ »ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ» ΗΤΑΝ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ… ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΒΛΕΠΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ, ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΝΑ ΣΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΣΟΝ. ΝΑ ΕΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΙΣΕΙ. ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ… ΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ- ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, Η ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ, Η ΕΝΑ »ΑΤΥΧΗΜΑ», Η ΚΑΡΚΙΝΟΣ, Η …. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ …. ΤΡΙΚΑΛΩΝ. ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΣΒΕΡΚΟ. ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ΜΙΛΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;; ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΥΦΕΤΑ. ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΠΛΑ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΧΛΟ…. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ »ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟ». ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ »ΣΥΣΤΗΜΑ» ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ. ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ISIS, ΤΙΣ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΕΣ ΜΗ.ΚΥ.Ο. ΤΟΥΣ »ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ»…ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ »ΚΙΧ», ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ… ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ… ΚΑΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ. ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΗ.ΚΥ.Ο, ΣΥΡΙΖΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, »ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»[ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΛΛΟΥΣ Ο SOROS], ISIS, KAI TO KAKO ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙΣ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, Η ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΩΝ. ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟΝ… Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 19 Σεπτεμβρίου 2016 @ 12:19
   6
   2
   ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΖΙΖΑΝΙΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ… ΓΙΑΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΨΥΧΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΥΣ, ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ. ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΑΛΛΙΩΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ.
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 19 Σεπτεμβρίου 2016 @ 12:29
   6
   2
   ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΖΙΖΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΧΡΥΣΩΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ….. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ, ΤΗ ΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΙΑΣ ΨΥΧΗΣ…
 5. 0
  0
  Κινηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με μπροσταρη τον ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ(εθνοαποδομητη) και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟΦΙΛΟ ΚΚΕ? ΩΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί