22:40 - 10/11/2017

Κάτω Αχαΐα: Κατέρρευσε γεφύρι-Πλάκωσε 6 παιδιά

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα από την υποχώρηση γεφυριού στην Κάτω Αχαΐα, παρόλο που πλάκωσε έξι παιδιά τα οποία έπαιζαν σε εκείνο το σημείο. Τα παιδιά παρέμειναν κάτω από τα χαλάσματα όταν ο πατέρας του ενός παιδιού αντιλήφθηκε τις φωνές τους κι έτρεξε να τα απεγκλωβίσει.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, πέρα από κάποιους μικροτραυματισμούς.

Το τσιμεντένιο γεφύρι που βρίσκεται πάνω στο δρόμο, υποχώρησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σημείο και η παραλία κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης για λουόμενους, κατοίκους, παραθεριστές, καθώς μία φορά κάθε καλοκαίρι περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι συγκεντρώνονται εκεί για τη Γιορτή της Σαρδέλας.

Οι κάτοικοι είχαν επισημάνει κατά το παρελθόν το θέμα των προβλημάτων στατικότητας που είχε το γεφύρι, στη Δημοτική Αρχή Δυτικής Αχαίας

pronews

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    bre papares sto defence ti titlos eine aytos, nas sas fotisi giati pia kai panta distixos i eytixos den eine pexnidi

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί