00:16 - 20/10/2016

Καλησπέρα στην παρέα του καφενέ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ!!!

Καλησπέρα στην παρέα του καφενέ
Ήντα μρε κάνεις πως τα περνάς ?

-Άστα να πάνε φτώχεια και καλή καρδιά, ούλα πάνε κατα διαόλου.

Γιάντα μρε ή τα πάθες?

-Μρεσύ έχω ξεμείνει από δουλειά, χρωστώ και στον αέρα που κουνιέται, με κινηγούν οι τραπεζες αλλά και το κράτος δεν γατέχω ήντα θα γενώ.

-Μρεσύ πάρε μολύβι και χαρτί και σβήστα ,μην ξανοίγεις δροσά την οικογένεια σου και τσι συνανθρώπους σου να σέβεσαι, το κράτος και τσι τράπεζες βάλε ντος λιβάνι.

-Μα ήντα μρε λες θα μου τα κατασχέσουν ούλα δεν θα πέρνω επιδότηση θα μου κόψουνε το ταμείο ανεργίας.

-Μανόλη αν δεν δώσεις τροφή και τα πνευματικά εφόδια στα κοπέλια σου, αν δε τα κάμεις ανθρώπου θα τα χάσεις ούλα, τα λίγα που πέρνεις να τα δίνεις στους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και στην διατροφή τσι οικογένειας σου.

-Καλά τα λες μρε μα θα με φησουν στο δρόμο οι κεσταμπίτες για αυτό πλήρωσα τον ΕΝΦΙΑ ,τον φόρο αλληλεγγύης ,αλλά και την δόση εισοδήματος, δεν μπορώ να πληρώσω την ασφάλεια και το κακό είναι πως η οικογένεια δεν έχει ασφάλεια.

-Σύντεκνε ούλοι ντος είναι κεσταμπίτες ότι και αν κάνουμε θα θένε και άλλα όσο τους δίνεις θα θένε και άλλα μα μην ξεχνάς την ψυχή δεν θα μας την πάρουνε.

– καλά τα λες

-Γρύκα Έχουμε μρε δύναμη αρκεί να πάψουμε να τσι ακολουθούμε, να τσι πληρώνουμε ,αλλά και να ψηφούμε κλέφτες προδότες και μπανταξίδες. Έχουμε μρε μεγάλη ευθύνη για ούλα για τα πανωγραψίματα για τσι ψεύτικες επιδοτήσεις, για τα δανεικά και αγιάγερτα για ούλα ,γιατι ψεύτο θεσούλα που μας τάξανε και μεις τη δεχτήκαμε και άλλα πολλά. Αλλά εμείς εκάμαμε πλημμέλημα και επαέ μας έχουν καταδικάσει με βαρύ κακούργημα, γατέχεις γιάντα γιατί είμαστε άξιοι τσι μοίρας μας αφού είμαστε αδιάφοροι και ξανοίγουνε μόνο την πάρτη μας.

– Μρε Γιώργη εδά είναι αργά αφού ούλα τα ελέγχει η ελίτ και οι μασόνοι ούλα με ελέγχονται τα πάντα τα ορίζουν οι Εβραίοι, Εκκλησία ,πολιτική και χρήμα τα πάντα τα ΜΜΕ ούλα.

– Ε όη μρε τον θεό και την πίστη σου δεν την ορίζει κανείς εσύ έχεις την δύναμη να ταράξεις βουνά μα δεν ψάχνεις να βρεις τα όμοια , ,αλλά όσα σε χορίζουν το γατέχουν και με το διέπρεψε και βασίλευε μας κάνουν ότι θένε

– μρεσύ εσύ σαι ρήτορας ούλα τα γατέχεις γη μου λες έπαε κουζουλάδες Χαχαχαχα

– γρύκα εγώ λέω ότι θέλω εσύ πίστεψε ότι θες μα αν όσα γατέχεις ήταν σωστά ή έμεινα που μας κυβερνούνε θένε το καλό μας δεν θα φτάναμε σε τούτονε το χάλι, αν εσύ δεν αλλάξεις το μέλλον του κοπελιού σου και των συνανθρώπων σου μην περιμένεις σωτήρες κιαν ένας δεν θα σε σώσει. Αφρουκού αν δεν δεις τα λάθη σου και εγώ τα δικά μου να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν κιανείς δεν θα μας βοηθίήσει αλλά σαφή θα μας εκμεταλλεύονται. Αν δεν κάμεις πράξη όσα ονειρεύεσαι οραματίζεσαι μην περιμένεις να αλλάξει πράμα.

– ναι εκειά έχεις δίκιο μρε αλλα ο τάδε μρε που εδά αγοράζει χωράφια από τοκογλυφία τα καμε από ναρκωτικά ούλοι μρε κλέβουνε?

– εδά μάλιστα Ε να ψηφίσει η εργα του Γείτωνας μρε δλδ ώπα Σύντεκνε είδες μρε τον Μιχάλη ήντα ώρα ξυπνά για να πάει στη δουλειά ? Πόσες ώρες δουλεύει ? Ήντα κάνει σωστό ήντα κάνει λάθος ? Γατέχεις ήντα στερήσεις έχει περάσει μόνο γατέχεις να τον κρίνεις και να τον κατηγορείς Ε μα Ετσά δεν ξανοίγεις την αυλακιά σου μα την ξένη και με τούτο να το τρόπο σαφη στραβά θα αρμενίζεις για ούλα μετά θα σου φταίνε οι Εβραίοι οι μετανάστες οι Ολυμπιακοί οι Παναθηναϊκοί ούλοι οι άλλοι εκτός από σένα μρεσύ άλλαξε και σάλευε με άξιους ανθρώπους να μαθένεις και να θωρείς τα σωστά να τα δέχεσαι και να απορίπτεις τα στραβά.

-Μρεσύ εβίβα Σκιας και δεν πάνε ούλοι στο διάολο

– όη μρε με το καλό και πάντα σαφή καλα να μαστε με ψηλά την κεφαλή και να σεβόμαστε τσι συν ανθρώπους μας και το τόπο μας ο θεός θωρεί και κρίνει εμείς ας σαλεύουμε στην στράτα ντου να ποστραβώσουμε τον αντίχρηστο. Κάμε τον σταυρό σου να χεις άρμα στο πλευρό σου.

Loading...
Σχετικά με Faros
Eίμαι ένας Έλληνας ορθόδοξος και κουζουλός που αρνούμαι ότι μου ταΐζουν τα ΜΜΕ, το σύστημα. Με παρατήρηση σφαιρική αντίληψη παίρνω κάθε απόφαση σε ότι κάνω. Με όραμα την λευτεριά του έθνους και της ανθρωπότητας από τα δεσμά της ΝΠΤ. Πιστεύω ότι όλα με την βοήθεια του θεού και με θέληση γίνονται αρκεί να προβλέψουμε κάθε κακό και με πίστη να διαβάζουμε κάθε εξέλιξη.

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. Ηντα σύντεκνε 20 Οκτωβρίου 2016 @ 01:29
  24
  8
  Και πούσε σύντεκνε να ψηφίζεις ΣΎΡΙΖΑ. ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΨΉΦΙΖΑ ΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΌΣΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ. ΚΡΗΤΙΚΟΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΥΦΑΣ
  • 22
   2
   Και εσύ μπρε σύντεκνε στι ίδιες εκλογές ήντα ψήφιζες δηλαδή;Πράμα αδιάφθορους; ΥΓ Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά,πέρα απο τη χαριτωμένη διάλεκτο του τόπου μου,το άρθρο περιέχει μερικές επικίνδυνες απλουστεύσεις του τύπου «όλοι μαζί τα φάγαμε».Μην τσιμπάτε σε αυτή τη φτηνή σοφιστεία,καμμία σχέση.Τα έφαγαν συγκεκριμμένοι άνθρωποι με θεσμικές και πολιτικές θέσεις και με ονοματεπώνυμα.Τα έφαγαν και τα χρέωσαν σε εμάς και τους απογόνους μας χωρίς ντροπές και αναστολές.Και η απάντηση προς αυτούς πρέπει να είναι ξεκάθαρη και ισοπεδωτική.Δεν είμαστε συνένοχοι κανενός κλέφτη.Είμαστε απέναντι.
   • 8
    1
    Το πόσο απέναντι είσαστε θα χρειαστεί να το δείξετε στους επόμενους 4 μήνες
   • 5
    1
    είμαστε συνένοχοι όσο δεν ανατρέπουμε την κατάσταση——–Να γράψεις 1500 φορές στο τετράδιό σου….. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ——- ΑΜΕΣΑ….. ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  • 2
   0
   Feremones@gmail.com Ασφαλώς και έχω κάνει λάθος δεν είμαι αλάνθαστος ούτε θεός μα μπουνταλάς όπως και ούλοι μας fere Κλάιν μαιν. Έχω κάμει την αυτοκριτική μου σε προηγούμενα μου άρθρα. Αλλά αν συνεχίσουμε να τσακωνόμαστε μια ζωή θα την πείνουμε την πορτακαλάδα και αυτοί το αίμα μας. Τελειώσανε τα ψώμματα αν δεν αλλάξουμε μυαλά και να κάνουμε πράξεις θα σβήσουμε σαν έθνος κράτος και σα κοινωνία. Αν κάθομαι να Κλέω για το πρόστιμο που έφαγα αφού έχω κάνει λάθος δεν αλλάζει δροσά ούτε και αν θέλω και εδω να το σβήσω με τσι κουμπάρους και τσι γνωστούς. Αλλά θέλει δύναμη και ψυχή για να αντέξουμε ο εχθρός είναι παντού και μέσα σ αυτούς είναι και οι συνήθειες μας τα εγώ μας και οι ψεύτικες αρχές που αναθραφίκαμε. Ως Έλληνες και ως Κρητικοί αξείζωμε πολλά περισσοτερα μα δεν θα μας τα παραχωρήσουν αν δεν τα διεκδηκίσουμε με αγώνα και κόπο.
 2. Ηντα σύντεκνε 20 Οκτωβρίου 2016 @ 01:31
  9
  10
  Και πούσε σύντεκνε να ψηφίζεις ΣΎΡΙΖΑ. ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΨΉΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΌΣΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ. ΚΡΗΤΙΚΟΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΥΦΑΣ
  • 13
   3
   ki esy na katigoreis kai na sperneis dixonoia opos ekanes panta
   • 6
    1
    .Δυστυχως από το 1981 και μέχρι σημερα το βάλατε το χεράκι σας πολλές φορές να ψηφησει για την μάσα και το βόλεμα
  • 20
   2
   Κανείς δεν είπε ότι είμαστε τέλειοι. Σ’αυτό το νησί, θα βρεις απ’όλα : και γενναίους και δειλούς, και ντόμπρους και ψεύτες, και ικανούς και ανίκανους, και εγωιστές και ταπεινούς, και έξυπνους κι αφελείς, και τίμιους κι απατεώνες. . Όπως και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο… Αλλοίμονο όμως..αλλοίμονο στο λαό που αντί να συσπειρώνεται ενάντια στο ζυγό που έχει στο καφά του, αναλώνεται στο να κρίνει και να κατηγορεί τον διπλανό του. Αντί να διορθώσει τα λάθη, κοιτά απλά να ρίξει το φταίξιμο κάπου. Ξεχνώντας, ότι είμαστε όλοι, απ’τη φτιαξιά μας, ΕΝΑ. Ότι δε γίνεται να είμαι εγώ καλά όταν δεν είναι ο διπλανός μου. Ότι όλοι έχουμε την ίδια ευθύνη. Κρητικοί, Αθηναίοι, Μακεδόνες, Πελλοπονήσιοι κλπ…ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! Και στο τέλος-τέλος Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι…Που πάει να πει : θεριά! Θεριά που ξέχασαν τη δύναμή τους…
 3. 1
  14
  ΝΑ ΝΤΙ ΜΠΩ ΓΚΩ ΝΤΙ ΝΑ ΓΚΑΝΕΙΣ ΜΠΛΙΝ. ΝΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΤΙΛΛΑΝΤΑ ΝΤΑ ΓΚΙΝΕΙ ΣΑ ΓΚΙΩΡΓΚΙΑ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΚΑΜΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΣ ΓΚΕΡΜΑΝΙΑ-ΤΟΛΑΝΤΙΑ-ΓΚΑΛΛΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΑΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΛΙΝ.
 4. 14
  1
  Κυριοι,ο ανθρωπος γεννηθηκε για να μεγαλουργει.Καπου στην πορεια προγραματιστηκε να ειναι ατελης για να τον ελεγχουν.Πλην ομως εχει εναν συνατο ασσο.ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ.Αυτογνωσια χρειαζεται,ολοι εχουμε κανει λαθη και θα συνεχισουμε να κανουμε.Θελει αρετην και τολμη η ελευθερια.Μην στρεφομαστε εναντιον των αλλων.Τον κακο εαυτο μας πρεπει να παλαιψουμε για να κερδισουμε τον Ολυμπο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί