15:42 - 08/01/2017

Και δεύτερο τουρκικό φορτηγό πλοίο προσάραξε στην Κω στην ίδια ακτή (φωτο)

Στην Κω προσάραξε και δεύτερο τουρκικό εμπορικό πλοίο μήκους 110 μέτρων το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πρώτο το protothema.gr.

Το τουρκικό πλοίο «κόλλησε» στην ίδια ακριβώς περιοχή, στην Αμμόγλωσσα, που στις 26 Δεκεμβρίου είχε προσαράξει ακόμη ένα τουρκικό πλοίο, το «Alcatras» το οποίο όπως λέγεται μετέφερε οπλικό σύστημα και αποκολλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Η σημερινή προσάραξη του τουρκικού πλοίου, δεύτερη σε διάστημα δεκατριών ημερών στην ίδια περιοχή της Κω, δημιούργησε εύλογο προβληματισμό στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

Σύμφωνα με το aegeanews.gr πρόκειται για το τουρκικό φ/γ πλοίο A MERΤ Imprahim Sim που βλέπετε και στη φωτογραφία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15.37: Σύμφωνα με το AegeanNews το τουρκικό φορτηγό αποκολλήθηκε μία ώρα αργότερα. Στην περιοχή έφτασε σκάφος του Λιμενικού το οποίο και το προσέγγισε. Όπως φαίνεται μάλλον θα συνεχίσει την πορεία του προς Αλικαρνασσό.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί