19:40 - 30/01/2016

Η Επιστολή των Αγιοριτών Μοναχών είναι σαφής : Πετάξτε τους προδότες πολιτικούς από τους Ναούς – ΌΧΙ στην Κάρτα του Πολίτη

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Με μία επιστολή γεμάτη παρρησία, βγαλμένη μέσα από τον φλογερό πυρήνα της Ορθοδοξίας και γεμάτη με τις ευωδίες από το Περιβόλι της Παναγίας, οι Αγιορείτες πατέρες και οι μοναχοί δεν χαρίζονται σε κανέναν και υπενθυμίζουν σε όλους όσους καταπατούν τους Θείους νόμους, πως: “Θεός ου μυκτηρίζεται”.
Με μία παρέμβαση ΦΩΤΙΑ προς τους ασεβείς πολιτικούς, εξηγούν και τους λόγους για την μέχρι τώρα σιωπή τους και με το πνεύμα του Ευαγγελίου και τις Ορθόδοξες αλήθειες της αγίας Εκκλησίας μας, ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα, λέγοντας: “ως εδώ και μη παρέκει”.

Ειδικά στους πολιτικούς μας, το Κάστρο της Ορθοδοξίας δεν χαρίζεται και μεταξύ πολλών άλλων αναφέρει: “Μέ σατανική πονηρία καί υποκρισία παραπλανάτε τόν Ορθόδοξο χριστιανικό λαό, με στόχο να τον αποχριστιανοποιήσετε , νά τον ᾶφελληνίσετε, νά τον εφκφυλίσετε καί νά τον διαφθείρετε ηθικά, πνευματικά καί εθνικά . Ο λαός, μήπως γι’ αυτό σας ψήφισε; Μας δείχνετε ξεκάθαρα ότι στόχος σας είναι, όχι νά οικοδομήσετε καί νά δουλέψετε γία τό καλό της πατρίδος μας, αλλά νάδιαλύσετε τήν ελληνική κοινωνία, τήν ελληνική οικογένεια, τήν ελληνική παιδεία, τόν ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας. Με λίγα λόγια, πολεμάτε με λύσσα, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ καί ΕΛΛΑΔΑ.

Είναι η πρώτη φορά που απευθύνονται με τόσο σκληρά λόγια προς την Ελληνική Κυβέρνηση οι Αγιορείτες Πατέρες, κατηγορώντας την ευθέως ότι ενεργεί με σατανικές μεθόδους και δόλο κατά της χώρας.

Παράλληλα απευθυνόμενοι οι Αγιορείτες Πατέρες, προς τήν ποιμένουσα Εκκλησία και τήν Ιερά Σύνοδο, αναφέρουν τα εξής: “ ἐκφράζουμε τήν κατάπληξίν μας καί τήν απορία μας γιά τήν όλη την στάσιν σας απέναντι σέ ὅλους αυτούς τούς αντιχριστιανικούς νόμους. Προσδοκούσαμε καί ευελπιστούσαμε, επί τόσα χρόνια, ότι κάποια στιγμή θά Ἑγκαταλείπατε αυτήν τήν στάσιν της “διακριτικής’’ ανοχής καί δέν θά πιτρέπατε ποτέ νά φθάσει η ελληνική Κυβέρνηση, νά ψηφίσει αυτόν τόν κατάπτυστον νόμον διά τήν ελευθέραν καί νόμιμην συμβίωσιν των σοδομιτών. Εσείς, έχετε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη από τούς πολιτικούς.
Και προς το τέλος της επιστολής, οι Αγιορείτες Πατέρες δεν διστάζουν να ζητήσουν τον αφορισμό των πολιτικών και γράφουν: “ ζητούμε, γιά όσους πολιτικούς – βουλευτές παραμείνουν αμετάπειστοι καί αμετανόητοι, η ιεραρχία της διάρκούς Ιεράς Συνόδου, νά ενεργοποιήσει τά δραστικά θεραπευτικά της φάρμακα, όπως είναι ο εκκλησιαστικός αφορισμός και νά τούς απαγορευθεί η είσοδος στούς Ιερούς ναούς, καί η συμμετοχή τους στά Μυστήρια. Ἐξάλλου οι ίδιοι από μόνοι τους, διάτων πράξεων τους, έχουν αρνηθεί τήν χριστιανική τους πίστη καί χουν αυτοαφορισθεί.
Είναι πραγματικά μία επιστολή κόλαφος που θα συνταράξει τους πάντες. Σίγουρα δεν περιμένουμε να αλλάξουν οι άθεοι ανθέλληνες και να γίνουν χριστιανοί πατριώτες, αλλά το σκληρό μήνυμα από το “περιβόλι της Παναγίας” προς την ανθελληνική Κυβέρνηση, είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
«Σας είδαμε, σας ξέρουμε, σας καταλάβαμε. Σταματήστε να πολεμάτε την πίστη μας και την πατρίδα μας. Και μην διανοηθείτε να φέρετε την υποχρεωτική κάρτα με το σφράγισμα του αντίχριστου.»

Ολόκληρη η επιστολή των αγιορειτών πατέρων, όπως δόθηκε προς δημοσίευση.

7/20-1-2016
ΑΓΙΟΡΕΙΤΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
• ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
• ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΝ
• ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΣΥΝΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
• ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

«…και ο σκοπός, εάν ίδη την ρομφαίαν ερχομένην και μη σημάνη τη σάλπιγγι, και ο λαός μη φυλάξηται, και ελθούσα η ρομφαία λάβη εξ αυτών ψυχήν, αύτη διά την αυτής ανομίαν ελήφθη, και το αίμα εκ χειρός του σκοπού εκζητήσω».
Ιεζεκιήλ 33,6
Ως Αγιορείτες Μοναχοί και Έλληνες πολίτες, εκφράζουμε την ανέκφραστη θλίψι μας και τον πόνον της ψυχής μας δι᾿ όσα διενεργούνται στην πατρίδα μας κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Ως μοναχοί τόσα χρόνια αγωνιούσαμε και ελπίζαμε σε μια μετάνοια και μεταστροφή. Τώρα είναι «καιρός του λαλείν», καιρός ομολογίας, ομολογίας Χριστού με την χάριν και την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας μας.
Εκφράζουμε, δηλώνουμε και διατρανώνουμε την διαμαρτυρία μας και την ριζική αντίθεση μας προς κάθε αντιχριστιανικό, ανθελληνικό και ανήθικο νόμο της πολιτείας των εκάστοτε κυβερνήσεων όλων των πολιτικών κομμάτων, όλων των αποχρώσεων. Με σατανική πονηρία και υποκρισία παραπλανάτε τον ορθόδοξο χριστιανικό λαό, έχοντας σαν τελικό σας στόχο, η εκάστοτε πολιτική κυβέρνησι, να αποχριστιανοποιήση, να αφελληνίση, να εκφυλίση και να διαφθείρη ηθικά, πνευματικά και εθνικά την πατρίδα μας.῾Ο λαός, μήπως σας εψήφισε για να εκτελέσετε αυτό το έργο;
Κατά τις τελευταίες δεκαετίες έχουν ψηφισθεί από την Ελληνική Βουλή αρκετοί νόμοι οι οποίοι είναι αντιχριστιανικοί, αντιευαγγελικοί και ανθελληνικοί όπως: α) Αποποινικοποίησι της μοιχείας, β) Πολιτικός γάμος, αυτόματο διαζύγιο, γ) Εκτρώσεις, δ) Επιβολή της μονοτονικής γραφής, πλημμελής διδασκαλία της αρχαίας και χριστιανικής γραμματολογίας στα σχολεία, κατευθυνόμενη διαστρέλωσι της εθνικής μας ιστορίας κ. α. ε) Ανεξέλεγκτη εισρροή μωαμεθανών λαθρομεταναστών με απώτερο σκοπό την μετατροπή της πατρίδος μας σε μια ισλαμική χώρα ή μια άθεη υλιστική πολυθρησκευτική χοάνη, στ) Τον αντιρατσιστικό νόμο, για να μην έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε την χριστιανική πίστι μας και την πατρίδα μας, αντίθετα με τους λαθρομετανάστες, που έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωσι, ζ) Την μη εκπλήρωση για το τάμα του έθνους, κ.α.
Όσοι από τους βουλευτές έχετε ψηφίσει όλους αυτούς τους νόμους, μας δείχνετε ξεκάθαρα ότι στόχος σας είναι, όχι να οικοδομήσετε και να δουλέψετε γία το καλό της πατρίδος μας, αλλά να διαλύσετε την ελληνική κοινωνία, την ελληνική οικογένεια, την ελληνική παιδεία, τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας από τον οποίον αντλεί ιδανικά και πνευματικές αξίες ολόκληρη η ανθρωπότης και με λίγα λόγια πολεμάτε με λύσσα, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ.
Ως επιστέγασμα και αποκορύφωμα ψηφίσατε, μάλιστα παραμονές των Χριστουγέννων (22 Δεκεμβρίου), τον κατάπτυστον νόμον για την ελεύθερη συμβίωσι των αρσενοκοιτών, σοδομιτών, ανωμάλων, όπως τους χαρακτηρίζει η Αγία Γραφή, η αρχαιοελληνική, χριστιανική και παγκόσμια γραμματολογία και ανθρωπολογία, ενώ εσείς έχετε επιβάλλει στην κοινωνία να τους ονομάζη «ομοφυλόφιλους».Με αυτόν τον νόμο διενεργείτε την πλήρη διαστροφή της ανθρωπίνης φύσεως, η οποία αποτελεί την υψίστην ύβριν κατά του Δημιουργού Θεού. Διαφθείρετε τους νέους από την κούνια τους. Με αυτόν τον νόμον δικαίως θα σας αποδώση η ιστορία τον πρέποντα χαρακτηρισμόν, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΟΔΟΜΩΝ.
Όπως προφητικά είπε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός : « Θα δούμε και θα ζήσουμε τα Σόδομα και τα Γόμορα στον τόπο μας».
Κατόπιν τούτων, όπως καταλαβαίνετε εσείς οι βουλευτές, που ψηφίσατε αυτόν τον νόμον, για εμάς τους Αγιορείτες μοναχούς και για όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς και Έλληνες, αλλά και για κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο, στην συνειδησί μας, απεμπολίσατε την ανθρώπινη φύσι διότι τολμήσατε διά κρατικού νόμου την νομιμοποίησι της διαστροφής που ούτε και τα άλογα ζώα δεν κάνουν. Για εμάς έχετε παύσει να είστε Χριστιανοί και Έλληνες.
Ο προφήτης Δανιήλ πριν 2.550 χρόνια περίπου λέγει για εσάς «εθεώρουν και το κέρας εκείνο εποίει πόλεμον μετά των αγίων και ίσχυσε προς αυτούς…και λόγους προς τον Ύψιστον λαλήσει και τους αγίους του Υψίστου παλαιώσει και υπονοήσει του αλλοιώσαι καιρούς και νόμον». (Δαν.Ζʹ,21-26). Αυτό ακριβώς επαληθεύσατε διά του νόμου περί ελεύθερης συμβίωσης των σοδομιτών .
Ας γνωρίζετε όμως, όλοι εσείς ότι με όλα αύτά, έχετε κάνει να ξεχυλίση το ποτήρι της ανοχής του Θεού και προκαλείτε την μακροθυμία του, τον οποίον υβρίζετε και πολεμάτε, και μέλλει να ξεσπάση σε όλους τους αμετανοήτους, που αποδέχονται αυτούς τους βλάσφημους νόμους, η δικαιοσύνη του Παντοκράτορος Θεού, επί τους υιούς της απειθείας.
Όπως γράφει και ο ψαλμωδός:«Ινα τι εφρύαξαν έθνη, και λαοί εμελέτησαν κενά; παρέστησαν οι βασιλείς της γης και οι άρχοντες συνήχθησαν επί το αυτό κατά του Κυρίου και κατά του χριστού».(ψαλ. Βʹ,1-2).
Τέλος δε, ως έσχατο και ολοκληρωτικό χτύπημα προς την Ορθοδοξία και την Ελλάδα προετοιμάζετε να φέρετε στην βουλή διά πονηράν διαβούλευσιν και προς ψήφισμα, την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα την οποία για λόγους παραπλανητικούς και ψυχολογικούς μετωνομά-σατε σε κάρτα του πολίτη.

Διά της ηλεκτρονικής ταυτότητος – κάρτας του πολίτη, ( δηλαδή το φακέλλωμα), γίνεται η εισαγωγή του σφραγίσματος. Έτσι χωρίς αυτήν, την οποία θα κουβαλάμε επάνω μας παντού και πάντοτε, δεν θα μπορούμε να ζήσουμε, και ύστερα από λίγο, για λόγους ασφαλείας, επειδή θα μας την κλέβουν, θα φροντίσετε για το καλό μας πάντα, να την βάλετε μέσα στο σώμα μας διά της εμφυτεύσεως του βιοτσίπ, στο δεξιό χέρι ή στο μέτωπο, επαληθεύοντας σε όλα πιστά την Αποκάλυψι.

Θα επιβάλλετε, λοιπόν διά νόμου και υποχρεωτικά να μας δώσετε και να μας σφραγίσετε με την βούλα του Σατανά, όπως έλεγε και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλος, ο διδάσκαλος και προφήτης του Γένους μας. Μέσα σ᾿ αυτό το μικροτσίπ, όπως γνωρίζουμε θα περιέχη και τον αριθμό του ονόματος του Αντιχρίστου, το 666, διότι για αυτόν τον αριθμό γίνεται όλος ο αγώνας. Βέβαια εσείς θα καθησυχάσετε την Εκκλησία και τον Λαό, ότι δεν θα υπάρχει μέσα το 666, καθότι πολύς λόγος έχει γίνει περί αυτού, ώστε η Εκκλησία να μη φέρη καμμία αντίδρασι και παραμείνουν πάλι άκαρπες οι προσπάθειές σας, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα λόγω της αντιδράσεως του πιστού λαού. Όλα αυτά βέβαια δεν είναι δικά μας λόγια, ούτε δικές μας προφητείες. Είναι αυτά τα οποία μας έχουν πεί η ιερά Αποκάλυψι και οι άγιοι της Εκκλησίας, πριν από αιώνες καθώς και σύγχρονοι άγιοι γέροντες.

Επειδή, δυστυχώς πολλοί εκκλησιαστικοί άνθρωποι, δηλαδή «κάποιοι γνωστικοί και διακριτικοί» γέροντες, θα παρασυρθούν από τους πολιτικούς ότι δεν θα υπάρχει το 666, και έτσι θα πλανήσουν και θα παρασύρουν πολλούς χριστιανούς να δεχθούν τις νέες ταυτότητες. Όλοι αυτοί, είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία θα επωμισθούν τεράστια ευθύνη εν ημέρα Κρίσεως

Η ταυτότητα είναι ένα αναγκαίο αυτοπροσδιοριστικό έγγραφο των πολιτών κάθε κράτους και άρα δεν είναι ένα απλό έγγραφο ούτε προαιρετικό. Με απλά λόγια η ταυτότητα, μας ταυτοποιεί, καθώς η σφραγίδα με την βούλα της, διότι «ταυτότητα σημαίνει ότι και η λέξη· ταυτίζεται δηλαδή κανείς με αυτά που δηλώνει, βάζουν τον διάβολο (δηλ. τον αριθμό του θηρίου-Αντιχρίστου), και υπογράφω, ότι τον αποδέχομαι. Πως μπορώ να το κάνω αυτό»; (Γέροντος Παισίου, Πνευματική αφύπνιση σελ.183).

Επίσης δεν μπορείς να την απορρίψεις όταν θέλήσης, όπως μια τραπεζική κάρτα, που αν θέλης την καταργής. Επομένως το πανανθρώπινο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού κάθε ανθρώπου καταργείται, εάν καταναγκαστικώς επιβληθεί η αποδοχή της.
Αυτό μας το λέγει και το κείμενο της Ιεράς Άποκαλύψεως: « ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού. ῟Ωδε η σοφία εστίν· ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί· και ο αριθμός αυτού χξςʹ.»( Αποκ. Ιγ’ 15-18). Δηλαδή οι άνθρωποι που θα σφραγισθούν θα φέρουν επάνω τους το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματός του, που είναι το 666.

Ήδη στις ημέρες μας έχει αρχίσει η αριθμοποίησι των ανθρώπων, και από πρόσωπο ο άνθρωπος μετατρέπεται σε νούμερο – αριθμό.

Γνωρίζουμε ότι ο στόχος της Ε.Ε, των Η.Π.Α. και πολλών άλλων κρατών, που είναι στο πνεύμα της Ν. Εποχής και της Παγκοσμιοποιήσης, επιδιώκουν μέσα στον προσωπικό αριθμό της ταυτότητας του κάθε ανθρώπου να περάσουν και τον αριθμό του ονόματος του θηρίου, δηλαδή το 666. Ήδη όμως στο σύστημα Barcode ΕΑΝ13 και στο μικροτσίπ που έχουν πολλές κάρτες εξυπηρετίσεως υπάρχει ο αριθμός του ονόματος του θηρίου -666.

Εκείνος που παραλαμβάνει την νέαν ταυτότητα-κάρτα δηλώνει εν τη πράξει ότι αναγνωρίζει ως κύριόν του τον αντίχριστο και αδεία αυτού κινείται και ασκεί τα δικαιώματά του. Εμείς ως χριστιανοί έχομεν ως Κύριόν μας και Θεόν μας τον Κύριον Ιησούν Χριστόν. Δεν δεχόμεθα άλλο βάπτισμα-σφραγίδα. Άρα, αυτή η αριθμοποίηση και η εισαγωγή του 666 στις ταυτοτητές μας- κάρτα του πολίτη είναι πτώση και συστέλλει την χάριν· διά τούτο και αποτελεί προθάλαμο και «αρραβώνα» για το τελικό σφράγισμα στο σώμα μας.

Σύμφωνα πάλι με τον άγιο γέροντα Παίσιο τον Αγιορείτη, η λήψη ηλεκτρονικών ταυτοτήτων — κάρτας πολίτη είναι πτώσις: « Η Εκκλησία πρέπει να πάρει μία θέση σωστή. Να μιλήσει, να εξηγήσει στους πιστούς, για να καταλάβουν ότι, αν πάρουν την ταυτότητα, αυτό θα είναι πτώση». (Πνευματική αφύπνηση,σελ. 183). « Σιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλ. το «φακέλωμα», θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα (στο σώμα με το βιοτσίπ). Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς, για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τους ανθρώπους και θα πούν:

Μόνο με τις κάρτες θα κινείσθε, τα χρήματα θα καταργηθούν. (Πνευματική αφύπνηση σελ. 185-6).

Η προφητεία της Ι. Αποκαλύψεως ( ιγ’ 15-18) σαφώς λέγει ότι όποιος δεν λάβει το χάραγμα-αριθμό δεν θα δύναται «αγοράσαι η πωλήσαι». Ο,τι ακριβώς γίνεται σήμερα: ‘’εάν δεν πάρετε τον αριθμό τάδε π.χ. ΑΜΚΑ, ΕΚΑΜ, (με ή χωρίς τον 666) δεν δύνασθε να έχετε εργασίαν, ασφάλειαν, νοσοκομειακήν περίθαλψιν, σύνταξιν, τραπεζικές ή κρατικές συναλλαγές, καίτοι είναι δεδουλευμένα. Για λεπτομερέστερη ενημέρωση σας παραπέμπουμε στο δημοσιευμένο ήλεκτρονικό έντυπο «Άγιορείτες Πατέρες, Κάρτα του Πολίτη, Εισαγωγή του Σφραγίσματος, 2η επηυξημένη έκδοση» (ηλεκτρονική διεύθυνση : Ιστολόγιο Καιόμενη βάτος).

Ιδού και οι συνέπειες για όσους αθετήσουν την προφητεία και δεχθούν τελικά το χάραγμα, ή προσκυνήσουν το θηρίο και την εικόνα αυτού: «ει τις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού, και λαμβάνει το χάραγμα επί του μετώπου αυτού η επί την χείρα αυτού, και αυτός πίεται εκ του οίνου του θυμού του Θεού του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού, και βασανισθήσεται εν πυρί και θείω ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του αρνίου. και ο καπνός του βασανισμού αυτών εις αιώνας αιώνων αναβαίνει, και ουκ έχουσιν ανάπαυσιν ημέρας και νυκτός οι προσκυνούντες το θηρίον και την εικόνα αυτού, και ει τις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματος αυτού». Αποκ. Ιδ’ 9-11.

Φαίνεται καθαρά απ᾿ αυτό ότι οι πολιτικοί θέλουν να μας αποκλείσουν από την ζωή και πριν ακόμη έρθει το τελικό χάραγμα του Αντιχρίστου. Εάν, λοιπόν χωρίς την λήψη-αποδοχή της ταυτότητας-κάρτας μας απαγορεύουν να πωλούμε και να αγοράζουμε κλπ. άραγε σημαίνει ότι ήδη ενεργείται σε ένα πρώτο στάδιο το χάραγμα και είναι θέμα χρόνου να το εμφυτεύσουν και στο χέρι μας.
Υστερα από όλα αυτά, ζητούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, να αποσύρη όλους αυτούς τους νόμους, που βλασφημούν την Ορθόδοξη πίστι μας και ντροπιάζουν την πατρίδα μας την Ελλάδα, και να μην προχωρήσουν στην υποχρεωτική παραλαβή της νέας ταυτότητος-κάρτας.

Προς την ποιμένουσα Εκκλησία, την Ιερά Σύνοδο, καθώς επίσης και προς την θεσμικήν αρχήν του Ιερού ημών Τόπου, εκφράζουμε την κατάπληξίν μας και την απορία μας για την όλη στάσιν τους απέναντι σε όλους αυτούς τους νόμους.

Προσδοκούσαμε και ευελπιστούσαμε, επί τόσα χρόνια, ότι κάποια στιγμή θα εγκαταλείπατε αυτήν την στάσιν της ‘’διακριτικής’’ ανοχής και δεν θα επιτρέπατε ποτέ να φθάση η Ελληνική Κυβέρνηση να ψηφίση αυτόν τον κατάπτυστον νόμον διά την ελευθέραν και νόμιμην συμβίωσιν των σοδομιτών.

Η μοναχική και αγιορειτική συνείδησί μας ουδέποτε θα αποδεχθεί αυτήν την στάσιν σας. Εσείς, έχετε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη από τους πολιτικούς. Ο Χριστός μας και η Εκκλησία βλασφημείται και προσβάλλεται διά των πιο χυδαίων νόμων, και εσείς αρκεσθήκατε μόνον σε κάποια κείμενα διαμαρτυρίας! Ο Χριστός και η Εκκλησία σας εμπιστεύθηκε την διαποίμανσιν του πιστού λαού Του και εσείς τόσα χρόνια με την σιωπή σας ή με την τυπική διαμαρτυρία σας, επιτρέψατε να φθάσουμε σε αυτό το χάος της αποστασίας και της απωλείας! Δεν ημπορούμε να το πιστεύσουμε. Δεν το χωράει ο νούς μας. Δεν το ανέχεται η συνείδησί μας. Η οδύνη, ο πόνος και οι προσευχές μας, θα ανεβαίνουν καθημερινώς προς τον θρόνον του Δικαίου Κριτού, θα στενάζουμε και θα ζητούμε να επέμβη ο Κύριος για να σταματήση το κακό. Σώσον Κύριε τον λαόν Σου και φύλαξον την κληρονομίαν Σου, το μικρό Σου ποίμνιο, το οποίο είναι ερριμένον και εγκαταλελλειμένον ως μη έχοντα ποιμένες.

Άγιοι Αρχιερείς και ποιμένες, με τον προσήκοντα σεβασμόν προς τα θεοτίμητα πρόσωπά σας, παρακαλούμε εσάς και όλους τους πνευματικούς φορείς της πατρίδος μας, έστω και τώρα, πριν είναι αργά, να ενεργήσετε δυναμικά, ομολογιακά, μαρτυρικά, ώστε ή να καταργηθή ο νόμος, ή να διαχωρίση η Εκκλησία την θέση της με το κράτος αυτό. Παράλληλα αγαπητικά και θεραπευτικά προς τα αποστατημένα αυτά παιδιά, η αγία Εκκλησία μας που δεν καταδικάζει τον αμαρτωλό άνθρωπο, αλλά πάντοτε φροντίζει να διδάσκη και να καλή εις μετάνοια όλους μας, πρέπει να καλέση και αυτούς σε αναθεώρηση και μετάνοια.

Διότι δεν δύναται ποτέ να ανεχθή η Εκκλησία, το πάρα φύσιν να νομιμοποιείται ως κατά φύσιν, και μάλιστα διά νόμου του κράτους. Αγαπά τον αμαρτωλό ως άρρωστο μέλος, μισεί όμως την αμαρτία. Η Εκκλησία ως πνευματικό νοσοκομείον θεραπεύει τον ασθενή αμαρτωλό, αλλά καυτηριάζει, και τέλος αν δεν θεραπεύεται, αποκόπτει την γάγγραινα για να μη μεταδοθή και προς τα υγιή μέλη της, το καρκίνωμα της αμαρτίας.

Παρακαλούμε κινητοποιήσατε τον πιστόν λαόν, ώστε να αναγκασθούν να ακυρώσουν και να αποσύρουν όλους τους ανωτέρω νόμους με αποκορύφωμα τον τελευταίον, για να εξαρθή πάσα ασέβεια και διαφθορά εκ μέσω του λαού, πριν ξεσπάσει επάνω μας η δικαιοσύνη του Χριστού,και να επανέλθη η πατρίδα μας στην αιώνια διαχρονική πορεία της ως Ορθόδοξη χώρα.

Το Πνεύμα το Άγιον ορίζει διά του ψαλμού «Συν ανθρώποις εργαζομένοις την ανομίαν και ου μη συνδυάσω μετά των εκλεκτών αυτών»( ψαλμ. ΡΜʹ).Εάν όμως, δεν αποσυρθούν και ακυρωθούν όλοι αυτοί οι επαίσχυντοι νόμοι του κράτους, τότε ζητούμε, για όσους πολιτικούς – βουλευτές παραμείνουν αμετάπειστοι και αμετανόητοι, η Ιεραρχία διά της Ιεράς Συνόδου να ενεργοποιήση τα δραστικά θεραπευτικά της φάρμακα, όπως είναι ο εκκλησιαστικός αφορισμός. Να τους απαγορευθή η είσοδος στους Ιερούς ναούς, και η συμμετοχή τους στα μυστήρια. Εξάλλου οι ίδιοι από μόνοι τους, διά των πράξεων τους έχουν αρνηθεί την χριστιανική τους πίστη και έχουν αυτοαφορισθεί (ξεχωρίσει τον εαυτόν τους από το σώμα της Εκκλησίας).Εκείνο όμως που κυρίως πλήττει εμάς ως μέλη της Εκκλησίας του Χριστού είναι η υποκρισία τους. Οι πολιτικοί αν και εξωτερικά εμφανίζονται ως χριστιανοί, λαμβάνουν διά των νόμων του κράτους θέση διωκτών της Εκκλησίας, εκτελώντας εντολές άνωθεν, από τα κέντρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου.

Παρακαλούμε, επίσης, και την ιδικήν μας Ιερά Κοινότητα διά επισήμου ανακοινώσεως να απαγορεύση σε όλους τους ανωτέρω αμετανοήτους βουλευτές, και σε όλους όσους υπερηφα-νεύονται δημοσίως διά αυτήν την ασχημοσύνη τους, και ιδιαιτέρως στον συνειδητά προστάτη των σοδομιτών, Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη, την είσοδό τους στο Περιβόλι της Παναγίας.

Ένας Γέροντας, θέλοντας να μας δείξη πόσο πολύ θλιμμένος είναι για όλους αυτούς τους αμετανοήτους βουλευτές και πόσο μεγάλο κακό θα κάνουν διαχρονικώς στην πατρίδα μας, είπε: «Όσοι ψήφισαν τους νόμους αυτούς, αυτοί είναι χειρότεροι από τον Φαραώ, που σκότωνε τα άρρενα τέκνα και χειρότεροι από τον παιδοκτόνο Ηρώδη που σκότωσε 14.000 νήπια, διώκοντας το Νήπιον Ιησού. Υπάρχει κόλασις και παράδεισος, μέλλουσα κρίσις και ανταπόδοσις. Εάν δεν μετανοήσουν και δεν αποσύρουν αυτούς τους αντίχριστους νόμους, ούτε η κόλασις δεν θα τους δεχθεί μετά θάνατον. Ο Θεός θα κάνει ειδική κόλασι γι᾿ αυτούς, όπου με τα υψηλά πολιτικά αξιώματά τους θα κοσμούν τα φρικτώτερα μέρη της ειδικής κολάσεως τους. Τεράστια ευθύνη μαζί με αυτούς έχουν και όσοι συνηγορούν, συνευδοκούν ή σιωπούν και δεν διαμαρτύρονται.

Τέλος ως προς την ηλεκτρονική ταυτότητα-κάρτα του πολίτη που προετοιμάζεται να εκδοθή, δηλώνουμε ως Αγιορείτες Μοναχοί ότι με την χάρι του Χριστού μας και την βοήθεια της Παναγίας μας, εφόσον κανείς δεν ημπορεί να κάνη τίποτε χωρίς την ενίσχυσιν του Κυρίου, θα αγωνισθούμε όσο ημπορούμε, ώστε κάθε καλοπροαίρετος χριστιανός και συνάνθρωπός μας, να ενημερωθή, να αφυπνισθή, για να μην την δεχθή, καθώς και κανένας αγιορείτης μοναχός.

Η απόφασις φυσικά επαφίεται στην συνείδησιν ενός εκάστου και είναι προσωπική. Δηλώνουμε ακόμη ότι θα αντισταθούμε με κάθε νόμιμον τρόπο, ακόμη και αν η Διοικούσα Εκκλησία και η Ιερά Κοινότης παρασυρθή και μας συστήσει αντίθετα από όσα μέχρι τώρα έχει συστήσει διά εγκυκλίων, ( Δ.Ι.Σ. 2626/1997 και 2641/1998). Δεν θα δεχθούμε τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες-κάρτα του πολίτη και θα χρησιμοποιούμε τα συμβατικά μέσα ταυτοποιήσεώς μας. (Ι. Κοινότητα Α.Ο. 22-4/5.5. 2011).

Νικητής θα είναι ο Χριστός, το εσφαγμένον αρνίον και όχι ο Αντίχριστος το θηρίον, το οποίον σήμερα φαίνεται να επικρατή παντού. Ο Χριστός και Κύριός μας θα θριαμβεύση τελικά και μαζί Του όσοι τον ακολούθησαν και δεν εφοβήθησαν το θηρίον.«Ιδού έρχομαι ταχύ, μακάριος ο τηρών τους λόγους της προφητείας… ο καιρός γαρ εγγύς… Εξήλθεν νικών και ίνα νικήση… Ναί έρχομαι ταχύ. Αμήν, ναί έρχου, Κύριε Ιησού». ( Ι. Αποκ. ΣΤʹ και ΚΒʹ κεφ.).
Οι υπογράφοντες:
Γέρων Γαβριήλ Μοναχός, Ι.Κ.Αγίου Χριστοδούλου, Ι.Μ.Κουτλουμουσίου
Γέρων Σάββας Μοναχός, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Ιλαρίων, , Ι.Κ.Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού, , Ι.Μ.Κουτλουμουσίου
Μοναχός Δοσίθεος, , Ι.Κ.Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού, Ι.Μ.Κουτλουμουσίου
Γέρων Ευστράτιος Ιερομόναχος, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Αρτέμιος, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Παΐσιος, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Χριστοφόρος, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Δωρόθεος, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Ιεζεκιήλ, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Ιερομόναχος Αθανάσιος, Δικαίος Ι. Σκήτεως Τιμίου Προδρόμου Ι. Μ. Μ. Λαύρας, μετά της συνοδείας αυτού, (25 μοναχοί)
Μοναχός Χερουβίμ, Ι.Κ.Αρχαγγέλων, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Ιωάννης, Ι.Κ.Εισοδίων Βίγλας, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Πατάπιος, Ι.Κ.Σκέπης της Θεοτόκου, Ι.Μ.Μ.Λαύρας και της συνοδίας αυτού (2)
Γέρων Γεώργιος, Ι.Κ.Βαρλαάμ και Ιωάσαφ Βίγλας, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Χαρίτων Ιερομ., Ι.Κ.Αναλήψεως Καρυές, Ι.Μ.Βατοπεδίου
Γέρων Μελέτιος, Ι.Κ.Γενέσιον της Θεοτόκου, Καψάλα, Ι.Μ.Παντοκράτορος
Ιερομ. Μακάριος, « « « « «
Γέρων Ζηνόβιος, Ι.Κ.Αγίων Αναργύρων, Ι.Μ.Παντοκράτορος
Γέρων Συμεών, Ι.Κ.Αγίου Συμεών Καυσοκαλύβια,Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Ησαΐας « « « «
Μοναχός Ευστάθιος, Ι.Κ.Αγίου Ευσταθίου Καυσοκαλύβια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Μοναχός Ερμόλαος, Καυσοκαλύβια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Χαρίτων, Καρούλια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Αθανάσιος,Ι.Η. Άγιος Σάββας, Καρούλια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Σοφρώνιος, Ι.Η. Αγία Τριάδα, Καρούλια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γρηγόριος Δανιηλαίος μετά της συνοδίας αυτού (Δανιηλαίοι, 10 μοναχοί) Ι.Η. Αγιορείται Πατέρες, Κατουνάκια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Γεράσιμος, Ι.Ησ. Αγιος Γεράσιμος, Κατουνάκια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Παντελεήμων Ιερομ., Ι.Η.Άγιος Ιωάννης Θεολόγος, Κατουνάκια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας.
Γέρων Κύριλλος, Ι.Η.Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Κατουνάκια, Ι.Μ.Μ.Λαύρας
Γέρων Θωμάς Ιερομόν. μετά της συνοδείας αυτού (Θωμάδες, 4 μοναχοί) Ι.Κ.Αγίου Αποστόλου Θωμά, Μικρά Αγία Άννα, Ι.Μ.Μ.Λαύρας.
Η συλλογή των υπογραφών συνεχίζεται και θα εκδοθούν στην εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος, στο τεύχος της Παρασκεής 5-2-2016.

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (34)

 1. 0
  0
  Άψογοι..μακάρι να το υπογραψουν και μητροπολίτες της χώρα αλλά δεν το βλέπω.εκτός από καναδυο.προβλεπω ?ενδιαφέρον» μέλλον για τη συνοχή της εκκλησίας της Ελλάδος
  • 0
   0
   Το πολυ πολύ να υπογραψουν οι: Σεραφείμ Πειραιώς, Νικόλαος Φθιώτιδος και η κοινότητα του Αγίου Όρους.. Είναι οι μόνοι που πήραν θεση δημόσια για την καρτα του πολίτη..
 2. 0
  0
  1 το σφραγισμα σε 2 δοσεις εξω απ το σωμα και μετα μεσα στο σωμα αγιος αρεθας περι καρτας πολιτη
 3. 0
  0
  Φτάνει πια στα ίδια κ τα ίδια λάθει… Για να καταλάβω, οι εκκλησία δεν φταίει καθόλου…? Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα αυτή η κολοκυθιά…? Βγαίνουν μερικοί να διαμαρτυρηθούν, οι στοές έχει κ δικά τους άτομα μέσα που θα συνεχίζουν να εκτελέσουν διαταγές εκείνων που καταστρέφουν κ σκλαβώνουν την ανθρωπότητα, κ πάλι θα ξανακουστεί η καραμέλα ότι δεν είναι όλοι ίδιοι… Όχι, φτάνει πια… Επειδή αυτό δεν πάει άλλο… Μήπως τελικά όσοι περιμένουν από εκεί κανά ηγέτη, θα πρέπει να καταλάβουν ότι αν εκείνοι αν βγουν απτό δωμάτιο κ ανοίξουνε την πόρτα, θα χαθούνε στην πραγματικότητα…? Μήπως οι σωστοί παπάδες που νοιάζονται τους Ανθρώπους πρέπει να αφήσουν το μαύρο ράσο, κ να ξεκινήσουν να έρθουν μαζί με τους Ανθρώπους, κ να σταματήσουν οι Άνθρωποι να πηγαίνουν σε εκείνους…? Μήπως πρέπει σιγά σιγά να σταματήσουμε να σταυροκοπιόμαστε, κ να συγκεντρωθούμε να αφυπνιστούμε, να ξεκινήσουμε να πιστέψουμε στην δύναμη τους εαυτού μας, να γίνουμε όλοι μαζί οι Έλληνες ηγέτες της ανθρωπότητας, να ενώσουμε την ενέργεια μεταξύ μας, κ να συγκεντρωθούμε μαζί για ελευθέρια η οποία να έρθει από ψηλά…?
  • 0
   0
   Φίλε μου έχεις δίκιο στα περισσότερα άλλα και οι προσευχές κάνουν δουλιά χάρις αυτές δεν της έχουμε ακόμα έχουν την δύναμη να ξυπνάνε εμάς άλλα σίγουρα δεν είναι μονό αυτές που κάνουν δουλιά πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος οποίος είναι ενημερωμένος δεν την θέλει είτε είναι άθεος είτε πιστός κανένας δεν θέλει να των ελέγχει η ελιτ άπλα οι περισσότεροι ξέρουν μονό τα θετικά αυτά που τους λέει η τηλεόραση βλέπουν τον Παπαδάκη να λέει τι κάνετε ακόμα βιαστείτε να την βγάλετε θα είναι πόλη εξυπηρετική και θα τρέξουν πρώτοι πρώτοι να την πάρουν τα ζωα
   • 0
    0
    Θα σου εξηγήσω γιατί αναφέρομαι στης προσευχές, αλλά κ διάφορα άλλα που πιστεύω οτι θα σου φανούν χρήσιμα… Η προσευχές αυτές δίνουν δύναμη στον θεό της κωλοφάρας (της ελίτ)… Το σύστημα της κωλοφάρας, μας μεγαλώνει όλους ύπουλα, τόσο ύπουλα που δεν το παίρνεις χαμπάρι, στο περνάνε υποσυνείδητα στην αντίληψη για να το συνηθίσεις ώστε να νομίζει ότι έτσι είναι η ζωή, αλλά αν θέλεις να δεις τι μας έχουν κάνει, θα το δεις στο αποτέλεσμα, κ όχι στα καλά κ άγια λογία τους… Το σύστημα της κωλοφάρας, μας καταστρέφει, κ έχουν την εκκλησία να μας καθησυχάζει με μαγικούς τρόπους… Ο Χριστός δεν θέλει αυτά που μας έμαθε η κωλοφάρα, το ότι έχουμε καταντήσει έτσι σαν ανθρωπότητα δεν είναι τυχαίο… Αν κατέβαινε ο Χριστός θα γκρέμιζε τα πάντα στο σύστημα, δεν αγαπάει αλλήλους όπως μας έμαθαν, τους ανθρώπους αγαπάει, όχι την κωλοφάρα που μας έχει σκλαβώσει… Ο Χριστός μας δίδαξε τον τρόπο ζωής για να εξελιχτούμε, δεν θέλει να ασχολούμαστε με το να τον προσκυνάμε, δεν θέλει να πιστεύουμε έτσι απλά στο όνομα του, αυτά είναι σαν να τον γλείφουμε για να εξασφαλίσουμε την ψυχή μας… Ο Χριστός μας δίδαξε της δυνάμεις που έχουμε σαν Άνθρωποι, δίδαξε κ πως να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, να φροντίζουμε με σεβασμό αυτόν τον πλανήτη ώστε μαζί με αυτόν, να σεβόμαστε κ της επόμενες γενιές, δίδαξε αυτά κ πολλά αλλά… Οποίος θα Αφυπνιστεί (σωστά) θα βρει τον οδηγό της Ανθρωπιάς μέσα του, σαν να του μιλάνε η ρίζες μας, δεν θα φοβάται, θα νιώθει γαλήνη… Από τότε που σταμάτησα να σταυρώνομε, να φοράω σταυρούς, κ απομακρύνθηκα γενικά από την εκκλησία (πολλά χρόνια πριν), ένιωσα Άνθρωπος, κατάλαβα ότι η πραγματική πίστη δεν πωλείτε κ δεν αγοράζετε, είναι μέσα μας, όμως δεν πρέπει να ήμαστε εγωιστές, αλλά να νοιαζόμαστε για όλοι την ανθρωπότητα, χωρίς να δίνουμε καθόλου δύναμη στην κωλοφάρα η οποία δεν αποτελείτε από ανθρώπους…
 4. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 30 Ιανουαρίου 2016 @ 22:46
  0
  0
  ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ, ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Η ΦΟΡΕΑΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ H ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ; ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.
 5. Αγρότης Ανεπιστήμονας 30 Ιανουαρίου 2016 @ 23:30
  0
  0
  Επιτέλους αυτό που περίμενα για να πράξω αναλόγος ως Χριστιανός.
 6. 0
  0
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ Κ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ Κ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΤΑ 17 ΑΠΟ ΤΑ 20 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΜΑΜΜΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΩΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΑΥΤΟ Κ ΚΑΚΟΣ ΟΙΩΝΟΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΓΡΟΝ ΥΓΟΡΑΖΕ. ΜΑΜΜΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ!
  • 0
   0
   Αφού, επί τόσα χρόνια, δεν τους καίγεται καρφάκι για τα συλλείτουργα με τον Πάπα και δεξιώνονται μεγαλοπρεπώς τον αναίσχυντο Προδότη της Εκκλησίας Βαρθολομαίο, τι περίμενες; Ν’ αντισταθούν; Σε τι; Αφού έχουν ήδη καταπιεί το χειρότερο και το μεγαλύτερο, αφού με τις πράξεις τους έχουν αναιρέσει την ίδια την βάση, τα θεμέλια της Εκκλησίας. Εκτός ολίγων εξαιρέσεων, οι περισσότεροι είναι ήδη εκτός της Εκκλησίας ως Σώμα Χριστού. Έχουν ήδη αποστατήσει. Για τα 30 αργύρια της ΕΕ. Ο «Φάρος της Ορθοδοξίας», φαίνεται πως θα έχει την ίδια κατάληξη με τον Φάρο της Αλεξανδρείας.
  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 31 Ιανουαρίου 2016 @ 10:53
   0
   0
   ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΦΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΨΩ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ. ΕΔΩ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.
 7. 0
  0
  Τυχαια φαγανε τον χριστοδουλο?μαλλον οχι.δεν μπορω να φανταστω με χριστοδουλο να γινοταν αυτα.θα ειχε στον δρομο 2 εκατομυρια ελληνες γι πλακα.γι αυτο τον φαγανε καλοι μου.ετσι εχουμε τον μαλακα που ουτε το ονομα γου δεν θυμαμαι και πολλους ακομα καραγκιοζιδες.μη γελιεστε ολοι καριολιδες ειναι.ενας δυο αξιζουν μονο,οι αλλοι για τα μπαζα.δεν ειναι τυχαιο οτι εκλεξαν αρχιεπισκοπο αυτον τον κοιμισμενο.ολοι μαζι στο κολπο ειναι και τα κονομανε.υπηρετες του μαμωνα(χρημα).
  • 0
   0
   Να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν πιστεύω στην εκκλησιά, πιστεύω στους Αρχαίους Έλληνες κ στον πραγματικό Χριστό (καμία σχέση με εκείνον που λέει η εκκλησία)… Είμαι από εκείνους συμπαθούσα τον Χριστόδουλο γιατί δίδασκε με τον τρόπο του την ελευθερία (αυτό είναι κάτι που δεν θέλει η εκκλησία) γιαυτό τον λόγο εκείνοι που βρίσκονται πίσω από την εκκλησία τον «έστειλαν»… Μην ξεχνάς ότι στα τελευταία του μηνύματα ο Χριστόδουλος μας μίλησε σαν Έλληνας, όχι σαν χριστιανός… Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
   • 0
    0
    αυτος ο πραγματικος Χριστος που ανακαλυψατε μερικοι τελευταια ποιος ειναι?
    • 0
     0
     Διάβασε τα παρακάτω, κ με τον καιρό αν είναι θα καταλάβεις… Ο πραγματικός Χριστός κ οι Αρχαίοι Έλληνες δίδαξαν τον τρόπο ζωής της Ελευθέριας, γιαυτό τους αγάπαγε οι Ανθρωπότητα… Όταν ήρθε η ώρα κ κατέβηκε ο πραγματικός Χριστός ήρθε για να μας Αφυπνίσει, δεν ήρθε ούτε για να μας κάνει απολωλότα πρόβατα του, ούτε να μας κάνει να καθόμαστε να σταυρωνόμαστε σκλαβώνοντας την ψύχη μας με το σύμβολο που τον σταύρωσαν, ούτε να φτιάξει θρησκείες για να μας πουλάει κ να αγοράζουμε την πιστή του μέσα στο εμπόριο… ‘Όταν κατέβηκε πραγματικός Χριστός η ανθρωπότητα ακόμα κ τότε ήταν σκλαβωμένοι από εκείνους που τον σταύρωσαν… Δίδασκε την εξέλιξη, γιαυτό κατέβηκε με την ανθρώπινη σάρκα, για να μας δείξει τι μπορούμε να κάνουμε με αυτήν… Δεν ήθελε τον κόσμο σκλαβωμένο, ήρθε να αφυπνίσει την Ανθρωπότητα… Είπε «πίστευε η μη, ερεύνα» (το οποίο το αφαίρεσε η εκκλησία από της γραφές) ακριβός γιατί ήξερε ότι θα τον εκμεταλλευτούν εκείνοι που τον σταύρωσαν (επειδή όταν δεν συνεργάστηκε μαζί τους, κατάλαβαν ότι δεν είναι δικός τους)… Εκείνοι που τον σταύρωσαν έστησαν την εκκλησία σαν δόλωμα για τους πιστούς (τους παγιδεύουν της ψυχές), τους οποίους μετατρέπουν σε σλάβους του δικού τους θεού Γιαχβέ (ο θεός που έχει σκλαβώσει κ παγιδέψει την ανθρωπότητα, κ δεν αφήνει την εξέλιξη μας)… Της πραγματικές γραφές του Χριστού της έχουν παραγράψει έτσι όπως θέλουν για να μας σκλαβώνουν, αυτά που μας διδάσκουν δεν αντιπροσωπεύουν τον πραγματικό Χριστό, αλλά κάτι Αντίθετο… —————————————– Δεν μας μεγάλωσαν σαν Ανθρώπους… Δεν θέλουν να μας εξελίξουν, μόνο μας σκλαβώνουν… Μας κρύβουν την πραγματική μας ταυτότητα… Το ποιους θα ακούς, το πως θα τα λαμβάνεις, το πώς θα τα επεξεργάζεσαι μέσα σου, κ τι θα επιλέγεις, για την ψύχη σου είσαι υπεύθυνος εσύ… Το τι ήσουν, το τι είσαι, κ τι θα επιλέξεις να είσαι, σημαίνει ότι μπορείς να αλλάξεις, να αφυπνιστείς, να εξελιχτείς… Στο βάθος είναι η ελπίδα, όχι η δική σου, αλλά όλης της ανθρωπότητας, οποίος θέλει να ενωθεί κ να συμμετέχει ας κάνει πρώτα μια επανεκκίνηση μέσα του, ας κάνει μια θυσία πρώτα για τον εαυτό του… ΘΥΣΙΑ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ… Πριν την αφύπνιση για την ελευθέρωση της ψυχής σου, θα περάσεις κάποια στάδια… Το να φτάσεις από την σκλαβιά της εικονική πραγματικότητας, στην ελευθέρωση της αφύπνισης, δεν γίνετε ούτε σαν να πατάς ένα κουμπί, ούτε είναι ένα ήσυχο πέρασμα από μια μεριά στην άλλη, δεν είναι κάποιο όμορφο παραμυθάκι, θα έρθεις στην πραγματικότητα… Πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή από αντιλήψεις, μέχρι την αλλαγή προσωπικότητας, κ κρατάει ανάλογος ποσό γρηγορά θα αφυπνιστείς, αν αφυπνιστείς, είπαμε δεν είναι παραμυθάκι… Να μην κοιτάς την πάρτι σου, αλλά το σωστό για το γενικό σύνολο της ανθρωπότητας… Να μην βλέπεις τα πράγματα με χρηματικές αξίες, αλλά την μελλοντική ουσία… Να ερευνάς αντικειμενικά πολυδιάστατα, κ όχι αυτά που σου μάθανε μονοδιάστατα… Δεν είναι δυνατόν να αφυπνιστείς αν πιστεύεις ότι είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν… Δεν είναι δυνατόν να αφυπνιστείς αν πιστεύεις ότι δεν υπήρχε ζωή κ προτού ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος… Απλά να θάμασε να μην επηρεάζεσαι από εκείνους που σου δείχνουν ότι είναι καλοί κ άγιοι, αλλά να αναλύεις μέσα σου καλά ότι συμβαίνει, από της πράξεις, χωρίς να επηρεάζεσαι από λόγια… Ο οδηγός σου πρέπει να είναι η αλήθεια, χωρίς να σε επηρεάζει μέχρι κ αυτό που σου είπαν ότι είσαι… Θα περάσεις από στάδια που μπορεί να σε φοβίσουν, να σε πληγώσουν, να σε θυμόσουν… Το κεφάλι σου θα πονάει κ η ψυχή σου θα κλαίει, η εικονικές συνήθειες θα αλλάξουν κ θα αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την πραγματικότητα, κ όχι αυτό που σε έχουν κάνει να νομίζεις ότι είναι το σωστό… Θα νιώθεις 2 χαρακτήρες μέσα σου να παλεύουν να σε πείσουν για το ποιον θα ακούς στην κάθε απόφαση, για το ποιος σου λέει την αλήθεια, θα είναι λες κ παλεύει μέσα σου Ο Χριστός με τον αντίχριστο, ο Άνθρωπος με το ερπετό, το σωστό με το λάθος, η αλήθεια με το ψέμα, θα περάσεις από την φάση της διπλής προσωπικότητας… Όταν Αφυπνιστείς, με τον καιρό ο χαρακτήρας σου λίγο η πολύ θα αλλάζει προς της Ανθρώπινες αντιλήψεις… Ανάλογος σε πιο στάδιο αφύπνισης θα είσαι, τόσο δύσκολα δεν θα ξεγελιέσαι, σαν να έχεις ασπίδα κ δεν θα μπορεί να μπει μέσα σου το ψέμα για να σε διχάζει… Θα καταλάβεις τι σημαίνει πραγματικός Άνθρωπος, κ όταν το καταλάβεις θα ενώσεις την ενέργεια σου με τους υπόλοιπους Ανθρώπους…
    • 0
     0
     ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΤΟΥ!!!!!!!
     • 0
      0
      Καμία σχέση με Τουλάτο, η με όπιον βγαίνει στην τηλεόραση, η με γνωστούς γενικά… Δεν πιστεύω τίποτα στο εμπόριο με τον τρόπο που προβάλλονται… Αν θέλεις τα διαβάζεις κ τα επεξεργάζεσαι μέσα σου…
  • 0
   0
   Θυμάσαι τι γινότανε, την νύχτα που έφυγε ο Χριστόδουλος; Μεγάλη ψυχή.
   • 0
    0
    Άσχετο με το Άρθρο… ΜΚΝ, οι βολαδόρες είναι τελικά οι μαύρες σκιές κ μπορούν να μεταλλαχτούν σε ανθρώπινες μορφές, είναι οι πιο σκατόψυχες οντότητες κ είναι στο στρατόπεδο των ερπετών… Αρά βολαδόρες ήταν… Βγάλαμε άκρη… Δεν χεριάζετε να μου πεις ευχαριστώ, χάρηκα που βοήθησα… Όσο για τον Χριστόδουλο ναι ήταν όντος μεγάλη ψυχή… Τον έφαγαν γιατί περνούσε στους Έλληνες Ελευθερία (γιαυτό άγγιζε της Ελληνικές ψυχές), έκανε τους γέρους να βλέπουν με διαφορετικό μάτι τους νέους, με τα μακριά μαλλιά, με τα σκουλαρίκια (προσπάθησε να ενώσει τους Έλληνες), αυτό δεν το ήθελε κατά βάθος η εκκλησία, όσο κ ακούγετε υπερβολικό, δεν ήθελαν κ δεν θέλουν τους πιστούς να δίνουν σημασία στα Ελεύθερα μυαλά για πάρα πολλούς λογούς… Ο Χριστόδουλος τράβηξε πολλοί κόσμο στην εκκλησία, αλλά η εκκλησία δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστόδουλο κ με τον πραγματικό Χριστό… Στα τελευταία του λογία που μας μίλησε σαν Έλληνας, ένιωθα σαν κάτι να φώναζε από μέσα του «που πήγα κ έμπλεξα…?» … Αν ο Χριστόδουλος δεν φορούσε ράσο, οι περισσότεροι χριστιανοί θα τον είχαν βγάλει μέχρι κ σατανιστή, όσο βαρύ κ να ακούγετε, φαντάσου εκείνη την εποχή να έβγαινε κάποιος χωρίς ράσο να μίλαγε για σκουλαρίκια στην εκκλησία, να πηγαίνουν όπως θέλουν κ.τ.λ…
    • 0
     0
     πιστεύεις στους Αρχαίους Έλληνες φιλοσοφους όχι στο δώδεκα θεό έτσι
     • 0
      0
      Οι Έλληνες δεν έχουμε θεούς κ θρησκείες… Ολύμπιοι λέγονται, δεν θέλουν ν αποκαλούνται θεοί… Εκεί πίστευαν κ οι Αρχαίοι Έλληνες κ όλοι οι Ανθρωπότητα (από πολύ πριν ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος), εκεί είναι οι πραγματικές ρίζες της Ανθρωπότητας… Κ ο πραγματικός Χρίστος με τον μέρος μας είναι, όταν ήρθε, ήταν για να αφύπνιση την ανθρωπότητα, γιαυτό τον σταύρωσαν εκείνοι που μας έχουν σκλαβώσει μέχρι κ σήμερα… Μην πιστεύεις τίποτα κακό που έχεις ακούσει από το εμπόριο για τους Αρχαίους Έλληνες, εκείνοι που παράγραψαν την ιστορία ζήλευαν πάντα τους Έλληνες κ θέλουν να μας καταστρέψουν, γιαυτό γίνονται όλα αυτά, για να αφανίσουν εμάς κ την πραγματική μας Ιστορία, να πάρουν την Ελλάδα…
     • 0
      0
      ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΟΤΙ Ο SANTA CLAUSS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ! Ξ Υ Π Ν Α !!!!!
     • 0
      0
      BAMBACHA, επειδή έχω κάποιες εμπειρίες στην ζωή μου, κ έχω βιώσει πράγματα που δεν τα φαντάζεσαι, δεν μιλάμε για άγιο Βασίλη, μιλάμε για πραγματικότητα… Έχω δει κ εκείνους που προερχόμαστε, έχω δει κ ερπετά… Κ δεν θα μου πει κανένας, αν τρελάθηκα η όχι… Θα σου πω κάτι σαν συμβουλή κ αν θέλεις κράτησε την… Μην πιστεύεις τίποτα από όσα μας μάθανε κ μας λένε στο σύστημα της κωλοφάρας, θέλουν να μας καταστρέψουν κ εμάς κ την ιστορία μας… Βλέπεις τι γίνετε, ακόμα κ να παραδεχτεί το σύστημα ότι υπάρχουν κ άλλες οντότητες, μην τους ακούς κ ας λένε την αλήθεια, επειδή στην αλήθεια θα ρίξουν τόνους λάσπη…
    • 0
     0
     @ Ανώνυμε, αν όντως είναι τα ίδια όντα, την κάτσαμε. Έχουν αρχίσει πια να κόβουν βόλτες ανάμεσά μας απροκάλυπτα, στο ίδιο συνεχές. Πάντως, η όλη του παρουσία είχε κάτι το βαθειά αφύσικο, γι’ αυτό και μου κίνησε την προσοχή. Σαν να ήταν μάλλον τρισδιάστατη φωτογραφία, παρά υλικός εκεί μπροστά μου, όλα του ήταν υπερβολικά τέλεια και αψεγάδιαστα, σαν ρετουσαρισμένη φωτογραφία από διαφήμιση σε περιοδικό και μάλιστα σε χαρτί ιλουστρασιόν. — Ο Χριστόδουλος γυρίζοντας τους νέους στην Εκκλησία, τους τραβούσε απ’ τον γενιτσαρισμό και τους επέστρεφε στην Ελλάδα, τους ένωνε με τις προηγούμενες γενιές Ελλήνων. — Για τα άλλα που γράφεις, έχω να σου πω λίγα πράγματα και σκέψου εσύ το πιθανό νόημά τους. 1) Η Παναγία, όταν εμφανίζεται, εμφανίζεται σαν μαυροφορεμένη γυναίκα με μαντήλι στο κεφάλι, συνήθως μεγάλης ηλικίας. Στον Β’ ΠΠ την έβλεπαν σε όλο το μήκος του μετώπου να τρέχει μπροστά απ’ τον στρατό, τους πέρναγε ο φόβος και η κούραση, κι έτρεχαν σαν πάνω σε ρεύμα αέρα, τους κατελάμβανε ενθουσιασμός. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες γι΄αυτό. (εν-θουσιασμένος/εν-θεος/αυτός που έχει τον θεό μέσα του/ο κατειλημμένος από θεό). Όμως… σαν μαυροφορεμένη γυναίκα μεγάλης ηλικίας με κεφαλομάντηλο εμφανιζόταν και η Αθηνά (π.χ. στον Οδυσσέα). 2) Στην Θεία Λειτουργία υπάρχει ένα σημείο που λέει: «Ότι αγαθός και φιλάνθρωπος Θεός υπάρχεις και σοι την δόξαν αναπέμπομεν». Στα νεοελληνικά αυτό σημαίνε: «διότι, εσύ ο Θεός που είσαι αγαθός και φίλος των ανθρώπων(φιλάνθρωπος), υπάρχεις και σε σένα στέλνουμε την δόξα». Πρώτον διαβεβαιώνει πως όντως υπάρχει Θεός με αγαθές προθέσεις και φίλος των ανθρώπων. Ύστερα, διευκρινίζει πως σ’ αυτόν, τον φιλάνθρωπο, στέλνουμε την δόξα, όχι σε κάποιον άλλον. Και τρίτον, η δόξα τι είναι; Στα αρχαία ελληνικά, που σ’ αυτά είναι γραμμένα τα εκκλησιαστικά κείμενα, δόξα σημαίνει λάμψη. Δηλαδή στέλνουμε την λάμψη. Ποιά λάμψη; Σκέψου. 3) Όταν συναντάς «αλλοιώτικα» πλάσματα, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι πραγματικά είναι. Ακόμα και οι εξαιρετικά πεπειραμένοι μπορεί να ξεγελαστούν. Μην εμπιστεύεσαι. Εμείς οι χριστιανοί, που είμαστε φιλύποπτα όντα, λέμε πως «ακόμα κι ο διάβολος παρουσιάζεται σαν άγγελος φωτός».
     • 0
      0
      ΜΝΚ, θα σου εξηγήσω τι συμβαίνει… Δεν βρίσκονται τώρα τελευταία ανάμεσα μας (είμαστε οι γενιές που τους πήραμε χαμπάρι)… Το έχω γράψει αρκετές φορές εδώ, ότι δεν πιστεύω σε τίποτα από εκείνα που παραχάραξε η κωλοφάρα (ερπετά του συστήματος = μάτριξ), την έχουν αλλοίωση την ιστορία από πριν δημιουργήσουν της θρησκείες, το σχέδιο τους εκτελείτε πάρα πολλά χρονιά, έχουν σκλαβώσει την ανθρωπότητα πολύ πριν κατέβει ο Χρίστος… Ο Χριστός κατέβηκε να διδάξει για να αφυπνίσει την ανθρωπότητα, το έργο του Χριστού το σταμάτησε η κωλοφάρα, κ όταν τον σταύρωσαν, δημιούργησαν στο εμπόριο τους, την θρησκεία στο όνομα του, για να τραβήξουν τους πάρα πολλούς πιστούς του, τους έκαναν να εμπιστευτούν την εκκλησία, κ με γοργούς ρυθμούς παραχάραξαν της γραφές του όπως τους βολεύει… Κάθε οικουμενική σύνοδο αλλάζουν κ κάτι ανάλογα με της συνθήκες κ τα σχέδια της κάθε εποχής, παράδειγμα, τώρα που δεν μπορούν να μας κρύβουν ακόμα ότι είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν, θα φέρουν την πανθρησκεία, θα ενώσουν της θρησκείες που δημιούργησαν για να παριστάνουν ότι θα μας πούνε την αλήθεια… Έχουν εκμεταλλευτεί τους πιστούς του κάθε είδους, κ γενικά όπου κ να ανήκεις μέσα στο σύστημα, σε όποιο παρακλάδι (κόμμα, στοά, θρησκεία κ.τ.λ.) όλοι οι δρόμοι οδηγούν κ ελέγχονται από τον θεό των ερπετών Γιαχβέ (ο οποίος παγιδεύει της ψυχές της ανθρωπότητας κ μας έχει κάνει σκλάβου του)… Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι, οι οντότητες αυτές των ερπετών μας έχουν σκλαβώσει από πριν ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος… Έχουν πολλά παρακλάδια, αλλά θα σου εξηγήσω πως προσανατολίζουν τους πιστούς του Χριστού (ορθοδόξους, καθολικούς κ.τ.λ.)… Τους προσανατολίζουν παρουσιάζοντας τους έναν χαρακτήρα όπως τον θέλουν (αγαθό), αυτό υποσυνείδητα λειτουργεί σαν υποδούλωση στην πράξει, σαν παράσιτο στην ψύχη, παράδειγμα, βλέπουμε τα λαμόγια του συστήματος να μας καταστρέφουν, κ πόλοι κάθονται κ λένε «ο θεός να βάλει το χέρι του», ποιος θεός…? Μάλλον ο θεός των ερπετών που έχει σκλαβώσει την ανθρωπότητα, είναι εκείνος που όταν ακούγετε το αλληλούια, δοξάζουν τα ερπετά έτσι τον θεό τους Γιαχβέ, κ όχι τον πραγματικό Χριστό… Έτσι κ με πολλούς άλλους τρόπους παγιδεύουν της ψυχές των πιστών του Χριστού, κ τους κάνουν να νομίζουν ότι όλα είναι γραμμένα, ότι είναι προφητείες, κ εκείνοι εκτελούν τα σχέδια του κρυφού θεού τους, κ αν φέρει αντίσταση κάποιος, έχουν κάνει τους πιστούς τους Χριστού να προστατεύουν την εκκλησία… Ο Τρόπος που μεγάλωσαν γενιές κ γενιές ήταν στημένος, είναι μια εικονική πραγματικότητα, είναι το μάτριξ… Μας δείχνουν το κακό με το δάχτυλο να το περιμένουμε από αλλού, κ εκείνοι είναι αυτοί που μας το έχουν ήδη φέρει…
     • 0
      0
      Απ’ ό,τι έχω διαβάσει, περέμεναν στις παρυφές του αισθητού σύμπαντος, αόρατοι στους πολλούς και γίνονταν στιγμιαία αισθητοί σαν περαστικές σκιές. Τα τελευταία 10-15 χρόνια έχουμε επιδημία υλικών(;) και αισθητών εμφανίσεων με μορφή ανθρώπου, σε όλον τον πλανήτη. Μεγάλη ποιοτική διαφορά. (Αν πρόκειται όντως για τα ίδια όντα…) ———————— Να το δεχτώ, πως -ίσως- είναι όλα απάτη και στημένα. Πως ίσως παίζουν θέατρο και μας δουλεύουν. Τίποτα δεν αποκλείεται σ’ αυτόν τον παλαβό κόσμο και για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ούτε καν για το τι είσαι εσύ ο ίδιος. Σ’ αυτή την περίπτωση, αυτούς τους προπάτορες που συνάντησες πως τους εμπιστεύεσαι; Πως μπορείς να είσαι βέβαιος πως είναι αυτό που δηλώνουν κι όχι μέρος της ίδιας απάτης;
     • 0
      0
      Υ.Γ. …χώνονται ανάμεσα στους ανθρώπους, επικοινωνούν, αλληλεπιδρούν, συμμετέχουν σε ανθρώπινες δραστηριοτητες… Δεν κρύβονται πια; Δεν μπορούν να κρυφτούν πιά; Κάποιος ή κάτι τους στρίμωξε εδώ; χαχα έχω δει και ΜΙΒ. άλλες πλάκες εκεί…
     • 0
      0
      ΜΝΚ, όταν είχα δει τα ερπετά ένιωθα το μίσος τους (τα έχουμε πει αυτά)… Της 4 φορές που έχω δει ιπτάμενα αντικείμενα ένιωθα σαν να πέρναγε μέσα μου ένα ρεύμα θετικής ενέργειας, μια ασφάλεια γαλήνης, ήταν ένα αίσθημα πιο πολύ στοργικό κ από το αγκάλιασμα της μάνας, ιδικά την τρίτη φορά που είδα ένιωσα το αίσθημα τόσο δυνατό, τότε ήρθα σε μια είδος πνευματικής επικοινωνίας μαζί τους, μου μίλαγαν στο μυαλό, όχι με φωνή, ένιωθα τι έλεγαν, εκεί έμαθα ότι ήταν δικοί μας, από εκείνους έχουμε ρίζες οι Ανθρωπότητα, παραπάνω από αυτά δεν χεριάζετε να πω, άλλα θα καταλάβεις τι είχε συμβεί στην συνέχεια… Με το καιρό πρόσεξα ότι με βοήθησαν να καταλάβω το τι έχει συμβεί, μέσα από εικόνες αφοσίωσης, καταλάβαινα μέχρι κ να συγκρίνω το πώς ήταν τα πράγματα πριν σκλαβωθούμε, κ γενικά διαφορά άλλα τέτοια τα οποία με βοήθησαν όσο μεγάλωνα να αντιλαμβάνομαι… Της εικόνες αυτές δεν μπορούσα να της αντιληφθώ έτσι απλά, υπάρχει παραπληροφόρηση παντού στο μάτριξ, κάποια στιγμή έμαθα πώς να εστιάζω σε αυτές της συχνότητες, αλλά δεν ήταν εύκολο στην αρχή, όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω καλύτερα αυτές της διαστάσεις της αφοσίωσης… Πρέπει να Αφυπνιστούμε, τώρα υπάρχουν πάρα πολύ που βοηθάνε σε σχέση με πριν 5 χρόνια… Εκείνα τα χρόνια όμως που ξεκίνησα να ερευνώ (πριν 27 χρόνια) ένιωθα μόνο μου, αλλά κ πριν ξεκινήσω να ερευνώ προβληματιζόμουν με πολλά που έβλεπα ιδικά από τότε που πήγα πρώτη δημοτικού… Πάντος όσο προσπαθούσα να καταλάβω απτήν εκκλησία, ήταν λες κ μου έβαζαν εμπόδια, με το που απομακρύνθηκα ένιωσα ελεύθερος Άνθρωπος… Όσο για τους ΜΙΒ έχεις ερευνήσει περισσότερα από εμένα, έτσι πρέπει να ενημερωνόμαστε κ να αλληλοβοηθάμε ο ένας τον άλλον… Τώρα που κάποιοι έχουμε πάρει χαμπάρι της διάφορες οντότητες των ερπετών, πλέων κρύβονται στην παραπληροφόρηση, τους περισσότερους τους έχουν κάνει να νομίζουν ότι όλα είναι ψέματα της τεχνολογίας… Δεν είναι τυχαίο ότι τώρα το μάτριξ ανακοινώνει σιγά σιγά ότι δεν είμαστε μόνοι μας, πολλοί από ότι φαίνεται δεν θα τους πιστέψουν για τους τεχνολογικούς λογούς, δεν είναι τυχαία η σειρά που παρουσιάζουν τα γεγονότα, αλλά όπως πάντα, με τόνους ψέματα στην κάθε αλήθεια… Ακόμα κρύβονται, αλλά αυτό που τους έχει στριμώξει είναι ότι έχει αλλάξει η εποχή σε σχέση με παλιά χρόνια, από την τεχνολογία που διαφέρει σε σχέση με παλιά στην ταχύτητα επικοινωνίας (ήχου, μηνύματος, εικόνας) που κυκλοφορούν τα νέα παντού, αλλά κ από παρουσίες ιπτάμενων αντικείμενών που έρχονται για να μας δείξουν ότι δεν είμαστε μόνοι μας, έτσι άρχισε να καταρρίπτετε το μεγαλύτερο τους ψέμα που μας έλεγαν ότι είμαστε μόνοι μας…
     • 0
      0
      Εντάξει φίλε. Οι δικές μου έρευνες με έχουν οδηγήσει αλλού. Ίσως εσύ να έχεις δίκιο κι εγώ να την έχω πατήσει, ίσως και το αντίστροφο. Ίσως και οι δυό να την έχουμε πατήσει, ίσως και κανένας μας. Μπορεί κάποτε να τα καταλάβουμε όλα. Προς το παρόν, όσο ο Χριστός δεν με προδίδει, προτίθεμαι να μην τον προδώσω κι εγώ, όσο μπορώ τέλος πάντων.
 8. 0
  0
  Χριστόδουλος, τον έφαγε η μασονία επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει τα σχέδια τους ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/09/blog-post_17.html
 9. ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - SOS!!!!! 31 Ιανουαρίου 2016 @ 16:24
  0
  0
  KAI ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΝΩΤΙΖΟΥΝ ME ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΧΑ ΠΟΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ!!! ========================= ΣΗΜΕΡΙΝΗ (ΤΡΑΓΙΚΗ) ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Τέλος προς πληροφόρηση σας, σας επισυνάπτουμε συνοπτικώς τις έσχατες προδοσίες του Καμμένου ως υπουργού (καταστροφής) της Άμυνας της προδοτικής μνημονιακής κατοχικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ. και των προηγούμενων μνηομονιακων κατοχικών κυβερνήσεων περιόδου 2009 – 2015 μαζί με τα συμπαιγνιακά μασωνικά ΓΕΕΘΑ-αρχηγεία του στρατού: Είναι ένοχοι «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» διότι επι συνολικών σήμερα ετησίων δαπανών των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, ενός δις και τριακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (1.300.000.000) με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ-3, δέχτηκαν να μειώσουν την ως άνω ετήσια δαπάνη, με διαταγές των ξένων δανειστων, ως ακολούθως: Μείωση 100.000.000 Ευρώ το 2015. Μείωση 200.000.000 Ευρώ το 2016. Μείωση 400.000.000 Ευρώ το 2017. ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΙΩΣΕΩΝ: 700.000.000 ΕΥΡΩ δια την τριετία. Υπόλοιπο αμυντικών ετήσιων δαπανών Ελλάδος: 600.000.000 Ευρώ, ήτοι λιγώτερο απο το μισό των σημερινών ετήσιων δαπανών των 1.300.000.000 Ευρώ. Η ως ανω προδοτική μείωση δαπανών, μειώνει δολίως την αμυντική ικανότητα της Ελλάδος, με σκοπό των εβραιοσαξόνων δανειστών, του προδοτικού «ΝΑΤΟ» και της προδοτικής συμμορίας των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ, την διευκόλυνση της εισβολής των στρατών της Τουρκίας και των βορείων γειτόνων (αξονας ΒΑΣΤ/Ρ) στην Ελλάδα. Με τον ίδιο προδοτικό σκοπό οι προδότες της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ, και οι ως ανω μασώνοι, ήτοι τεχνητοί εβραίοι, επιτελείς των ελληνικών ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, συμφώνησαν και διέταξαν: 1) Την πώληση Εικοσι (20) ελληνικών μαχητικών Α/φων F-16 εις την Βουλγαρία, ητοι σε εχθρική χώρα του άξονας ΒΑΣΤ/Ρ εναντιον Ελλάδος! 2) την πώληση διακοσίων (200) Τ.Ο.Μ.Α. (Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης – συνοδών των βαρέων αρμάτων), εις την Αίγυπτο. 3) την πώληση της Φρεγάτας «Μπουμπουλίνας» 4) Την πώληση δυο πλοίων – κανονιοφόρων του Ελληνικού πολεμικού Ναυτικού 5) τον παροπλισμό 2 τορπιλακάτων κλάσεως «Παναγόπουλος» του πολεμικού ναυτικού. 6) Κλείσιμο της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας «ΕΛ.Β.Ο.» (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), κατασκευάστρια των ερπυστριοφόρων Τ.Ο.Μ.Π. (Τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού) «ΛΕΩΝΙΔΑΣ-1» και «ΛΕΩΝΙΔΑΣ-2» και του ερπυστριοφόρου ελαφρού άρματος Τ.Ο.Μ.Α. «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» ως συνοδού βαρέων αρμάτων και ως απαραίτητου στοιχείου των ελληνικών μηχανοκίνητων ταξιαρχιών. 7) Ένταξη των ταξιαρχιών του προδοτικώς διαλυθέντος Β’ Σώματος Στρατού Βέροιας, εις το στρατηγείο του «ΝΑΤΟ» του πρώην Γ’ Σώματος Στρατού Θεσ/νικης, ωστε αυτές οι ταξιαρχίες να μη δύνανται να δεχθούν διαταγές απο τα ελληνικά ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ , δια την άμυνα της Ελλάδας. 8) Πλήρη Έλλειψη αντιαρματικών βλημάτων ΚΑΙ δια τις τέσσερις Ελληνικές Τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες των Βαρέων αρμάτων μάχης LEOPARD-2. 9) Έλλειψη των κοινών εκρητικών βλημάτων 120mm, με αποτέλεσμα, οι 2 απο τις 4 ταξιαρχίες των LEOPARD να είναι «μη επιχειρησιακές», και τα μισά ελληνικά άρματα μαχης LEOPARD-2 των 120mm, να εχουν αντικατασταθεί απο τα παλαιά M-48/-5 MOLF των 100mm. 10) Πλήρη Έλλειψη νέων τορπιλών υποβρυχίων. 11) Αχρήστευση των 6 απο τα 7 ελληνικά υποβρύχια, με αποτέλεσμα την ανυπαρξία ελληνικού υποβρυχιακού στόλου 12) Απόσυρση των κορυφαίων τυφεκίων «FN» από τον στρατό ξηράς, δήθεν δια «φωσφάτωση», και χρήση μόνον των προβληματικών τυφεκίων «HK» (G-3). 13) Διακοπή παραγωγής του αντιαεροπορικού «ΑΡΤΕΜΙΣ-30» απο την ελληνική «Ε.Β.Ο.» (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων) 14) Υπολειτουργία και κλείσιμο της «ΕΒΟ» 15) Υπολειτουργία και κλείσιμο της «ΕΑΒ» (Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας) 16) Μη συντήρηση και μη αναβάθμιση των ελαφρών αρμάτων μάχης Τ.Ο.Μ.Α., BMP-1 17) Πλείστες άλλες προδοσίες με αποτέλεσμα την δραματική κατάσταση στο στράτευμα που περιγράφει συνοπτικά ο Αρχηγός του ΓΕΣ Τελλίδης: «…..«Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε». Ούτε λεφτά για στολές των νεοσύλλεκτων έχουν πλέον οι ελληνικές ΈνοπλεςΔυνάμεις αποκάλυψε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης σε ενημέρωση των δημοσιογράφων. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι «Δεν μπορούμε να δεχθούμε ούτε καν τους νέους που θέλουν να διακόψουν την αναβολή τους και να καταταγούν αλλά είναι αδύνατον να τους δεχθούμε. Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε». elldiktyo.blogspot.gr/2015/10/strateyma-ypo-katarreysh.html ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ EINAI ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ: youtube.com/watch?v=DGEI-vok6Ks Η κρυφή ατζέντα της πρότασης για μείωση των αμυντικών δαπανών. Ποιους εξυπηρετεί ο αφοπλισμός; greeknation.blogspot.gr/2015/07/blog-post_10.html ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ «ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ» ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – Έρχονται περικοπές στις αμυντικές δαπάνες και το προσωπικό hellas-now.com/2015/09/blog-post_959.html ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ »ΜΜΕ», Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΚΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ 20 F-16, ΜΙΑΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ, ΔΥΟ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΩΝ , ΚΑΙ 200 ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ »Τ.Ο.Μ.Α/ΒΜΡ-1» ΠΡΟΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΕΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ »ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΗΣ 26/7/2015, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ , ΣΕΛΙΔΑ 19, ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ , ΜΕ ΕΜΑΙΛ: e.p.petrou -ΑΤ- gmail.com ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ : dimokratianews.gr

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί