21:20 - 15/04/2017

Πώς γιόρταζαν το Πάσχα στην Ελλάδα το 1930; [photos]

Οι Έλληνες γιόρταζαν και γιορτάζουν το Πάσχα παραδοσιακά, απολαμβάνοντας τον οβελία στη σούβλα αλλά και παραδοσιακούς χορούς και κρασί…

Οι ασπρόμαυρες εικόνες από την Ελλάδα από το 1930 μέχρι το 1960 δείχνουν τη γιορτή της Ανάστασης σε διάφορες γωνιές της χώρας, με τον κόσμο να απολαμβάνει αυτή την ιδιαίτερη για την ορθοδοξία ημέρα.

Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες και κάντε μια φωτογραφική αναδρομή στο παρελθόν…

Πώς γιόρταζαν το Πάσχα στην Ελλάδα το 1930; [photos] - Εικόνα1
Πώς γιόρταζαν το Πάσχα στην Ελλάδα το 1930; [photos] - Εικόνα2
Πώς γιόρταζαν το Πάσχα στην Ελλάδα το 1930; [photos] - Εικόνα3
Πώς γιόρταζαν το Πάσχα στην Ελλάδα το 1930; [photos] - Εικόνα4
Πώς γιόρταζαν το Πάσχα στην Ελλάδα το 1930; [photos] - Εικόνα5
Πώς γιόρταζαν το Πάσχα στην Ελλάδα το 1930; [photos] - Εικόνα6
Πώς γιόρταζαν το Πάσχα στην Ελλάδα το 1930; [photos] - Εικόνα7
Πώς γιόρταζαν το Πάσχα στην Ελλάδα το 1930; [photos] - Εικόνα8
Πώς γιόρταζαν το Πάσχα στην Ελλάδα το 1930; [photos] - Εικόνα9 Πηγή
tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 18
    0
    ΚΑΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί