16:33 - 20/04/2017

Γερμανία: Χάος στους δρόμους από την επέλαση του χιονιά … εν μέσω του Απρίλη

Παγετός στους δρόμους της Βαυαρίας, καραμπόλες στη Βεστφαλία, χαλάζι στο Mecklenburg! Το απόλυτο χάος προκλήθηκε στους δρόμους πολλών περιοχών της Γερμανίας λόγω της «ανοιξιάτικης» επέλασης του χιονιά.
Το χιόνι και ο παγετός, που προκλήθηκε από τις χαμηλές θερμοκρασίες, κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στους δρόμους της Γερμανίας: Στη Βαυαρία, οι οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν πολύ στον αυτοκινητόδρομο Α9 στο Oberfranken, όπου πολλά φορτηγά δίπλωσαν προκαλώντας έτσι μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Η δυνατή βροχή και η μεγάλη κίνηση στους δρόμους το βράδυ της Δευτέρας οδήγησαν σε συνολικά έξι ατυχήματα στους αυτοκινητοδρόμους της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Στις καραμπόλες τραυματίστηκαν – σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας – σοβαρά εννέα άτομα και άλλα πέντε ελαφρά.

Μεταξύ άλλων, ένα λεωφορείο με 58 νέους αθλητές, έπεσε πάνω σε μια ουρά αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να συγκρουστούν αρκετά από αυτά μεταξύ τους.
Στο Mecklenburg-Vorpommern περισσότερα οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους τη Δευτέρα του Πάσχα, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων και της έντονης χαλαζόπτωσης που επικράτησαν στην περιοχή. Η αστυνομία έκανε αναφορά για τέσσερις βαριά και τέσσερις ελαφρά τραυματισμένους από τα ατυχήματα που προκλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλότερα υψόμετρα καθώς και στις πεδινές περιοχές της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει στους -5 βαθμούς, προκαλώντας παγετό στους δρόμους.

 

allesgr

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 2
    2
    έλεος βρε παιδιά, αφού το ξέρουμε πως Απρίλιο αρχίζει ο χειμώνας στην Γερμανία και τον Ιούλιο οι Γερμανίδες φορούν βιζόν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί