13:02 - 19/03/2017

ΕΦΟΣΟΝ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΜΕ

ΕΦΟΣΟΝ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΜΕ

Στο πρώτο μέρος αυτών των κειμένων, θα μιλήσουμε για το θεολογικό ζήτημα και την σύγκρουση χριστιανών – δωδεκαθειστών, η οποία είναι τελείως ανούσια ακόμα και ιστορικά και ναι, θα σας το αποδείξω. Θα καταλάβετε, πως η αναμεταξύ σας σύγκρουση, είναι ανούσια, διότι κανείς μας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το τέλειο, αντιθέτως η έρευνα θα μας βοηθήσει ν’ανακαλύψουμε πολλά.

Σας δίνω λοιπόν και την δικιά μου θεολογική άποψη, η οποία είναι αντικείμενο σκέψης/ μελέτης/ προσωπικής και η οποία αποτελεί και είδος απόδειξης, ότι κακώς σκοτώνεστε μεταξύ σας!

Επίσης, είναι αυτονόητο, πως δεν μπορείς να ερμηνεύσεις τον θεό επιστημονικά, δεν γίνεται. Μπορείς όμως όσο γίνεται ν’ αναπτύξεις μια θεώρηση, μέσω της φιλοσοφίας και η θεολογία/ θεογονία, φιλοσοφία είναι.

Το άρθρο, θα έχει σκαμπανευάσματα! Θα χαρείτε όλοι αλλά θα απογοητευτείτε και όλοι, μια κρύο, μια ζέστη, μια θ’απογοητεύεστε, μια θα χαίρεστε και έτσι θα γίνεται συνέχεια. Υποστείτε το, διότι στο τέλος, θα επέλθει η ισορροπία, η πρότασή μου, είναι που δύναται να φέρει ισορροπία.

– Τι είναι ο θεός; – Αυτό που ουδείς δύναται να κατονομάσει.

– Τι ακριβώς είναι όμως; – Ενέργεια, η πηγή της δημιουργίας. Επίσης είναι τα πάντα.

– Και πως η ενέργεια δημιούργησε όσα ξέρουμε; – Η ενέργεια αποδεδειγμένα παράγει και άλλη ενέργεια και δημιουργεί ύλη.

– Και πως μπορεί να ναι τα πάντα; – Αποτελεί τα πάντα, διότι η ενέργεια παράγει και άλλη ενέργεια και η ενέργεια δημιουργεί ύλη, άρα ότι υπάρχει αποτελείται, από την αρχική πηγή δημιουργίας.

– Και πως η αρχική πηγή δημιουργίας αποφάσισε να δημιουργήσει και άλλη ενέργεια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και η ύλη; – Ίσως να μην τ’αποφάσισε, διότι ούτως η άλλως, η φύση της ενέργειας, είναι να πληθαίνει και να δημιουργεί.

– Άρα ο κόσμος είναι απλά μια συνέπεια; – Σίγουρα υπήρχε και κάτι πριν από αυτό που εμείς θεωρούμε αρχική πηγή δημιουργίας, δεν μπορούμε όμως να το εξηγήσουμε, το ονομάζουμε απλά θεό, η δημιουργό. Όπως και για την μετενσάρκωση, δεν μπορούμε να ξέρουμε, αν όταν πεθαίνουμε, φεύγουμε ως ένα ενιαίο ενεργειακό σώμα, η αν απλώς σκορπίζουμε ενεργειακά, όπως σκορπίζει και η ύλη μας… Όλα είναι πιθανά.

– Άρα υπάρχει θεός; – Σαφώς, για να τον βρούμε, η πρώτη περίπτωση, είναι ν΄ανατρέξουμε στην κεντρική πηγή όλου του σύμπαντος, αν μπορέσουμε ποτέ να την βρούμε και αν είμαστε σε θέση να πάμε σ αυτήν και αν μπορέσει ο νους μας να την αντιληφθεί. Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος πνευματικός.

– Άρα υπάρχει ελπίδα να μπορέσει η ανθρωπότητα κάποτε να τον δει, να τον ακούσει, να τον αντιληφθεί; – Όχι, είναι αδύνατον. »Κι άσε τον Αβραάμ να φαντάζεται ότι θέλει» Θα πρεπε να μπορέσουμε, αφού βρούμε την πηγή, να μπούμε και βαθύτερα μέσα σ’ αυτήν, σαν να κάνουμε ελεύθερη πτώση, μέσα σε ένα μόριο, μετά να βρούμε το κεντρικό άτομο, μετά να μπούμε και στο άτομο και δεν έχει τελειωμό. Άρα αυτή η μέθοδος, είναι ανέφικτη!

– Γιατί όμως να είναι έτσι ο δημιουργός; – Δεν είναι μόνο έτσι, δεν είναι τόσο απλό. Το μήλο βγαίνει απ το κουκούτσι, η ελιά, βγαίνει από τον σπόρο που κάνει ρίζα, η Γη, έχει τον πυρήνα της, ο γαλαξίας, έχει τον Ήλιο του και ο Ήλιος έχει επίσης τον πυρήνα του.

Βέβαια ο άνθρωπος, είναι ένα νοήμων σώμα, που δεν έχει πυρήνα, αντιθέτως, αποτελείται από πολλά όργανα, που σχηματίζουν τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα, να έχουμε έναν ζωντανό οργανισμό. Πολλοί άνθρωποι μαζί, αποτελούν έναν ενιαίο οργανισμό, με την όποια δράση και χαρακτηριστικά.

Η Γη, έχει και πυρήνα αλλά είναι και ένας οργανισμός, με νοήμων ανθρώπους, στον οποίον υπάρχει ροή.

Ο γαλαξίας έχει και αυτός πυρήνα αλλά είναι και αυτός ένας οργανισμός με πολλούς αστερισμούς, στον οποίον υπάρχει ροή.

Το σύμπαν το ίδιο, έχει και αυτό πυρήνα και ταυτοχρόνως, είναι ένας ενιαίος οργανισμός, με γαλαξίες στους οποίους υπάρχει κίνηση, ροή.

Όλ αυτά που υπάρχουν από κάπου προέκυψαν, άρα πρέπει ν ανατρέξουμε, στην πηγή δημιουργίας όλων των προαναφερόμενων και τότε, θα καταλήξουμε, στο ότι το πρώτο ενεργειακό σώμα, άρχισε να πληθαίνει και να δημιουργεί και ύλη, με αποτέλεσμα, να δημιουργηθούν τα πάντα και να συνεχίζουν να πληθαίνουν τα πάντα.

Ε λοιπόν αυτό είναι ο δημιουργός! Η πηγή που άρχισε να πληθαίνει/ διαστέλεται/ μεγαλώνει και έτσι θα συνεχίσει να συμβαίνει!

– Δηλαδή και τα δύο είναι ο δημιουργός; Και το όλον και η πηγή; – Ακριβώς! Είναι η αρχή και το τέλος ταυτόχρονα. Είναι η αρχή (πηγή δημιουργίας) και το τέλος (μέχρι εκεί που έχει φτάσει, πληθύνει αυτή τη στιγμή) γιατί δεν υπάρχουν όρια, η διαδικασία θα συνεχίζεται για πάντα.

Συνεπώς, όντως, είναι το Ά και το Ώ και όχι πρόσωπο. Άρα μόλις ερμηνεύσαμε τι θα πει: »Είναι το Α και το Ω μέσω της φιλοσοφίας» Σε καλό δρόμο είμαστε…

– Άρα δεν υπάρχει δωδεκάθεο, ούτε τριαδικός θεός έτσι όπως τον εννοούν, ούτε Βούδας, ούτε Σατανάς, ούτε τίποτα τέτοιο; – Έτσι όπως τα νομίζουν οι άνθρωποι όχι, πρέπει όμως να πιάσουμε το κάθε τι ξεχωριστά και να το ερμηνεύσουμε.

– Τι είναι το δωδεκάθεο; – Προσωποποίηση δυνάμεων της φύσης. Ταυτοχρόνως, ίσως να ναι και ιστορικά πρόσωπα που συνδέθηκαν με μια πράξη, π.χ. ο Άρης να ταν απλά ένας πολέμαρχος και να τον θεοποιήσανε.

Επίσης πριν δωδεκαθέου, οι Έλληνες λατρεύανε τον Ουρανό, που κατ αυτούς, ήταν ο θεός. Υπήρχαν και ανάλογες λατρείες, για τον Ήλιο, που θεωρούταν πηγή ζωής για τον γαλαξία μας. Φυσικά όπως πάντα, προσωποποιήσανε τον ήλιο με ανθρώπινη μορφή, θα μπορούσαν όμως, να ονόμασαν και έναν άνθρωπο έτσι, θεοποιώντας τον και συνδέοντάς τον με τον ήλιο, γιατί μπορεί να ταν εκείνος που τους απέδειξε ότι ο ήλιος είναι ο ζωοδότης της γης, συνδέοντας π.χ. έναν άνθρωπο με τον δημιουργό, επειδή θεωρούταν απεσταλμένος του. Όλα είναι πιθανά…

– Υπάρχει πιθανότητα και ο Ιησούς να ήταν ένας άνθρωπος, που θεοποιήθηκε; – Από την στιγμή που η ιστορικότητά του, δεν είναι αμφισβητήσιμη, ναι. Ότι άγγιξε όμως, αυτό που ονομάζουμε »Θέασις» η αλλιώς »Δέησις» άρα πλησίασε τον θεό, ισχύει και αποδεικνύεται, όπως και τα αποκαλούμενα θαύματα, αποδεικνύονται, καθώς τέτοιες μέθοδοι θεραπείας μέχρι και του καρκίνου, εφαρμόζονται και σήμερα, ειδικότερα από τους Σαολίν στο Νεπάλ.

– Μπορούμε να πλησιάζουμε τον θεό δηλαδή; – Τον θεό, εφόσον αποτελεί τα πάντα, μπορούμε να τον πλησιάσουμε. Παρ ότι αποτελούμαστε απ’ αυτόν και τον αποτελούμε, έχουμε μια αδυναμία στο να τον αντιληφθούμε. Αυτό οφείλεται στην ολική προσήλωσή μας στην ύλη και στο ότι δεν λειτουργούνε πλήρως οι αισθήσεις μας.

Άλλοι λένε ότι ζούμε σ’ ένα μάτριξ και το εννοούν κυριολεκτικά, ενώ είναι μεταφορικό.

Άλλοι λένε ότι ζούμε σε χαμηλότερη διάσταση και πάλι το εννοούν κυριολεκτικά, ενώ πάλι είναι μεταφορικό.

– Άρα τι δεν αντιλαμβανόμαστε; Τι είναι άλλη διάσταση; Τι είναι το μάτριξ; Τι λείπει και δεν τα καταφέρνουμε; – Δεν αντιλαμβανόμαστε, όσα δεν μπορούμε ν’αντιληφθούμε λόγω των εγκεφαλικών λειτουργιών μας, διότι δεν έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα σημεία του ανθρωπίνου εγκεφάλου και αυτό αλλάζει, μόνο με την νοητική εξέλιξη, την αύξηση της νοημοσύνης, την αποχή από πολλά που μας κρατούν προσηλωμένους στην ύλη και δεν επιτρέπουν τον νοητικό και πνευματικό μας κόσμο να εξελιχθεί.

Η αρμονία επίσης του ανθρώπου, πραγματική εσωτερική ειρήνη, είναι απαραίτητη, διότι όταν ζεις σε αρνητική ένταση και αρνητικά συναισθήματα, αυτό έχει επιπτώσεις και στην ύλη, με αποτέλεσμα να μην είμαστε καλά, διότι για να μαστε υγιείς στο σώμα οφείλουμε να μαστε και στον νου.

Όταν λέμε ότι κάτι, ζει σ’ ένα μάτριξ, εννοούμε πως δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω του.

Όταν λέμε ότι κάτι, ζει σε άλλη διάσταση, εννοούμε πως αντιλαμβάνεται, είτε κάποια πράγματα περισσότερα, άρα έχει περισσότερα μέρη του εγκεφάλου ενεργοποιημένα, είτε κάποια λιγότερα, άρα οι λειτουργίες του είναι σε χαμηλότερο επίπεδο.

Το μυρμίγκι π.χ. ζει στο δικό του μάτριξ, δεν ξέρει κάτι άλλο πέραν απ την δουλειά, δεν αντιλαμβάνεται π.χ. το να κάτσει ν απολαύσει μια θέα, ενώ επίσης ζει σε άλλη διάσταση, διότι δεν αντιλαμβάνεται την μορφή μας ως ανθρώπους και δεν βλέπει όπως εμείς.

– Άρα πρέπει ν’ ακολουθήσουμε την νοοτροπία των σύγχρονων βέγκαν ινδουιστών; – Όχι, είναι καθαρά ζήτημα προτίμησης. Ειδικά αν είσαι βαρέος αθλητής, παλαιστής, πυγμάχος κτλ. Καταρχάς ο άνθρωπος, χρειάζεται το κρέας, διότι έτσι αναπτύχθηκε το ανοσοποιητικό του, η κακιά υγεία μας, οφείλεται στα μεταλλαγμένα τρόφιμα και στον τρόπο ζωής μας, όπως και στο μυαλό μας.

Τώρα αν δεν σ’ αρέσει να τρως ζώα, μην τρως. Ο σκύλος τι πρέπει να φάει όμως; Φυτικές κροκέτες; Ξέχνα το, τον ταίζω με ότι τρώω κι εγώ, μαγειρευτά φαγητά. Σιγά μη του δώσω τις άλλες τις αηδίες, καταρχάς δεν του αρέσουν καν. Ότι τρώει όμως και λαχανικά, ναι, τρώει.

Επίσης, το να κάνεις διαλογισμό και να σαι φιλειρινηστής, δεν φτάνει σ’ αυτήν την ζωή, πρέπει να ξέρεις και να θυμώνεις και να πολεμάς και ο Ινδουισμός, δεν είναι καλός εκπαιδευτής επιβίωσης.

– Ναι αλλά όσο αναλώνεσαι σε αρνητικά συναισθήματα μένεις πίσω. – Δυστυχώς, πρώτα πρέπει να καθαρίσει η ήρα απ το στάρι. Ο κύκλος των πολέμων θα συνεχίζεται, μπορούμε όμως να φροντίσουμε να μαστε νικητές, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις και τις πηγές, που θα μας εκπαιδεύουν σωστά, από γενεά σε γενέα.

Θέλει όμως προσοχή, διότι όταν ασκείς μια δύναμη, γίνεσαι αυτή η δύναμη, αυτό σημαίνει πως μπορεί να πάρεις πολλά κακά μέσα σου, που θα κατατρώνε τον πνευματικό σου κόσμο. Θέλει πρώτα αυτογνωσία, αυτοπεποίθεση και διαμόρφωση της προσωπικότητάς σου και ότι κάνεις, να είναι μόνο το αναγκαίο, να σκοτώνεις, μόνο όταν είναι αναγκαίο και ν’ αφήνεις τον άλλον να ζήσει, όταν δεν είναι αναγκαίο να τον σκοτώσεις. κ.π.α που αφορούν το ήθος του πολέμου.

– Δηλαδή πρέπει να είμαστε σε θέση να σκοτώνουμε; – Ναι. Ο Ισλαμιστής, φονταμεταλιστής, έρχεται να σε σκοτώσει, άρα σχετικά μ αυτόν, ο αντικειμενικός σου σκοπός, πρέπει να ναι, όχι απλά να πας να τον πολεμήσεις αλλά να είναι σκοπός σου και να το χεις αποδεχθεί, πως πρέπει να τον σκοτώσεις! Το ίδιο ισχύει για κάθε εχθρό που έρχεται να σε σκοτώσει.

Όταν σε βάζει ένα κράτος να σκοτωθείς σε στημμένο πόλεμο, συμφερόντων, τότε αδυνατείς να σκοτώσεις πολλές φορές, λόγω ότι δεν το θεωρείς αναγκαίο. Όταν όμως το νιώθεις πως είναι αναγκαίο, άρα δίκαιο, τότε θα το κάνεις δίχως δισταγμό. Τουλάχιστον την πρώτη φορά, λόγω ότι είναι ασυνήθιστο, θα παγώσεις αλλά μόλις νιώσεις την ανάγκη, το ένστικτο της επιβίωσης θα σε καθοδηγήσει.

»Δεν θέλω να προσθέσω περισσότερη ψυχολογική ανάλυση τέτοιων καταστάσεων»

Ξέρω πάντως τι λέω και δεν είναι απλό πράγμα, μόνο ένας αναίσθητος σκοτώνει αδιακρίτως…

– Το δόγμα όμως της εκκλησίας λέει »ου φονεύσεις» – Αυτό το είπε απλά ένας Μωησύς και το κάναν δόγμα, κυρίως οι μάρτυρες του Ιεχωβά. Όμως όσο κακό είναι να σκοτώσεις κάποιον, άλλο τόσο κακό είναι ν’αφίσεις ζωντανό κάποιον που πάει να σε σκοτώσει η κάποιον δικό σου. Όπως επίσης τόσο κακό είναι, ν αφίσεις ζωντανό έναν βιαστή που καταστρέφει την ζωή μιας γυναίκας, πράγμα που ισούται με θάνατο. Η θανατική ποινή πρέπει να υπάρχει.

– Άρα πρέπει να εκτελούνται κάποιοι άνθρωποι μερικές φορές; – Σαφώς. Αν ένας Έλληνας π.χ. καταφύγει σε βία και επιχειρεί να σκοτώσει συν – Έλληνα, τότε είναι ένας επικίνδυνος προδότης εκτός ελέγχου, που σκοτώνει τον αδερφό του, π.χ. για θρησκευτικούς λόγους, η για πολιτικούς λόγους, οπότε πρέπει ν’ αντιμετωπίζεται ως κοινός εγκληματίας/ προδότης και η ποινή του οφείλει να είναι η εκτέλεση, ακόμα και επι τόπια, προκειμένου να σωθεί π.χ. μια αθώα ψυχή την οποία σκόπευε να σκοτώσει, προκειμένου να μην συνεχιστεί αυτός ο κύκλος.

– Και όσοι μόνο με τον λόγο τους υποκινούν σε βία κατά κάποιων για θρησκευτικούς λόγους; – Αυτοί πρέπει ν’απομονώνονται, μέχρι και να εξορίζονται από την χώρα, προκειμένου να μην πάρει διαστάσεις και δημιουργηθεί εμφύλλια σύγκρουση. Καθώς υπάρχουν και χριστιανοί και δωδεκαθειστές που το κάνουν αυτό.

Αυτή η σύγκρουση, οφείλεται στην διείσδυση του Ελευθεροτεκτονισμού στην Ελλάδα. Όχι του βαθύτερου Σιωνισμού, Σολωμονικού προτύπου αλλά του Ελευθεροτεκτονισμού.

– Τι είναι ο Ελευθεροτεκτονισμός; – Αποτελούν την χειρότερη συμμορία του πλανήτη, δεν έχουν πιστεύω, δεν έχουν θρησκεία. Ερευνούν κάθε θρήσκευμα, διεισδύουν σε κάθε θρήσκευμα και υποκινούν την πανθρησκεία, χρησιμοποιώντας κάθε θρήσκευμα, προκειμένου να προκαλλέσουν συρράξεις, έτσι ώστε να ζητήσει ως λύση ο άνθρωπος, την πανθρησκεία, για να σταματήσουν οι συρράξεις και να τους πετάξουν το δικό τους πρότυπο ως λύση.

Θέλουν ενιαίο θρήσκευμα, αδύναμους ανθρώπους, πνευματικά και υλικά, πούστιδες και λεσβίες/ υβρίδια/ τραβεστές/ προωθώντας τον ερμαφροδιτισμό, προκειμένου να καταργήσουν τις φυσικές γένες και να τις αντικαταστήσουν με τεχνικές, προκειμένου να καθορίσουν, στα υβρίδια που θα γεννηθούν ποιες θα ναι οι φυσικές τους δυνατότητες, έτσι ώστε να ελέγχουν τα πάντα, για πάντα και όλοι να είναι αναλώσιμοι αποκλειστικά και μόνο γι αυτούς.

Συνδέονται άμεσα, με τον Σατανισμό και την λατρεία του Κρόνου/ Saturn, όπου σύμφωνα με τον Ησίοδο, κατά την εποχή του Κρόνου όπως την αποκαλεί, υπήρχαν ερμαφρόδιτοι που είχαν μυαλό μωρού, οι οποίοι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν, δεν δημιουργούσαν τίποτα, ήταν άμυαλοι που αναλώνονταν μόνο σε απολαύσεις. Μάλιστα αποκαλεί το γένος αυτό, χρυσούν γένος, γιατί δεν μαλώνουν μεταξύ τους κλπ. κλπ.

Άρα σίγουρα δεν είχαν ελεύθερη βούληση, διότι η διαφωνία είναι στην φύση του ανθρώπου, καθώς κάθε ένας, έχει διαφορετική προσωπικότητα και θα σκεφτεί κάτι που σε κάποιον άλλον δεν πάει ο νους. Βέβαια το σωστό είναι να το συζητήσουν, όχι να σκοτωθούν μεταξύ τους αλλά επειδή υπάρχει κίνδυνος να σκοτωθούν μεταξύ τους, δεν θα καταργήσουμε την ελεύθερη βούληση, έτσι όπως θέλουν αυτοί, ούτως η άλλως, δεν το κάνουν από αγνή πρόθεση.

Σκοπός είναι να μάθει ο άλλος από τα λάθη του, αυτό φέρνει και την εξέλιξη.

Γι αυτό, προσοχή σε όσους παρα – θρησκευτικούς κύκλους, προωθούν με τον τρόπο τους, πανθρησκεία και έναν αδύναμο σωματικά άνθρωπο, μωρό στο μυαλό, αγαθιάρη και σας μιλάνε πολύ για το υδροχοικό ήθος, της εποχής του υδροχόου και το παριστάνουν απελευθερωμένοι. Πολλοί μάλιστα απ’ αυτούς πέσαν σε τραγική πλάνη, βοηθήστε τους να ξεκολλήσουν.

– Τι είναι ο βαθύτερος Σιωνισμός; – Η διάδοσή του, ξεκίνησε χάρην στους Ναίτες, έχει τις ρίζες του στην βαθύτερη Σολομωνική κοσμοθεωρία. Η Σολομωνική κοσμοθεωρία, έχει ως πρότυπο, ένα πυραμιδοειδές σύστημα διοίκησης, στο οποίο κάθε άνθρωπος εργάζεται για την κορυφή της πυραμίδας. Δεν είναι απλά πολιτικό. Το ίδιο δόγμα, το έχουν και από θεολογικής απόψεως.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Loading...
Σχετικά με ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ
Ζούμε έναν πόλεμο. Δεν είναι οικονομικός, η οικονομία είναι απλά ένα μέσο. Οι πόλεμοι ήταν, είναι και πάντα θα είναι κυριαρχικοί! Δεν ανήκω σε κανένα δόγμα/ θρήσκευμα/ ιδεολογία, διότι αυτά πάντα θα είναι αμφισβητήσημα και συζητήσημα θέματα μεταξύ των ανθρώπων, διότι ουδείς γνωρίζει τα πάντα και ούτε πρόκειται να τα μάθει ποτέ! Ζω για να επιβιώσω, να είμαι ελεύθερος, ώστε να μπορώ να προετοιμαστώ, για να νικήσω έναν πόλεμο, του Ελληνισμού, έναντι του συστήματος, όταν το σύστημα, φανερώσει το πραγματικό του πρόσωπο. Τίποτ' άλλο δεν μ' απασχολεί. Έχουμε τον ίδιο στόχο; Τότε όπως και να ερμηνεύεις τα πράγματα, όποιο και να ναι το δόγμα/ ιδεολογία σου, είμαστε συνέλληνες - σύμμαχοι, έναντι ενός κοινού εχθρού του έθνους μας. ''Το αίμα νερό δεν γίνεται'' Αν δεν το δέχεσαι αυτό, τότε εσύ προκαλλείς τον διχασμό... Εγώ είμαι απλά ένας αδογμάτιστος, εθνικόφρων αυτονομιστής και όραμά μου, είναι η ελεύθερη επιβίωσή μου, διατηρώντας τον Ελληνισμό ώστε να μην πεθάνει ποτέ και ούτε πρόκειται!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. 3
  9
  …»Τι είναι ο βαθύτερος Σιωνισμός; – Η διάδοσή του, ξεκίνησε χάρην στους Ναίτες, έχει τις ρίζες του στην βαθύτερη Σολομωνική κοσμοθεωρία»… 2 επισημάνσεις, α) Κανείς από τους Μάγιστρους του Κοινόβιου της Σιών (Ναΐτες) δεν ήταν Ιουδαίος στο θρήσκευμα,η έστω στην καταγωγή, και β) ο Σολομώντας ήταν ναι μεν Ιουδαίος στο θρήσκευμα και στην καταγωγή, αλλά οι Ιουδαίοι είχαν καταγωγή από την… Κρήτη! Η δε Βενιαμήτες από την…. Ρόδο, οι 2 αυτές φυλές ήταν που έσωσαν τις βασιλικές κάστες στο αρχαίο βασίλειο του Ισραήλ, αλλά και τα θρησκευτικά μυστήρια στις 10 υπόλοιπες φυλές. Αυτά.
  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 19 Μαρτίου 2017 @ 13:40
   2
   3
   Οι Ναίτες όμως καθώς έχουν άμεση σχέση με τον Σολομώντα και την κοσμοθεωρία του, καθώς δέχτηκαν επιροές, δεν τους κατηγόρησαν άδικα ως αιρετικούς, τυγχάχνει να έχουν και άμεση σχέση με τους Σιωνιστές στην εποχή μας. Υπάρχει επίσης η υπόθεση, πως οι Ιουδαίοι ήταν μια φυλή γύρω από τον Σινά απλώς και ζούσαν στην έρημο. Αυτό για την Κρήτη όμως πρώτη φορά τ ακούω σαν θεωρία. Θα το ερευνήσω.
 2. 2
  2
  Σαν στα παραμυθια που λεγε η γιαγια κι ολα τελιωναν κουφα την μιση αληθεια κρυβανε κι αυτα ψεμα που κυβερνα.ΣΟΛΟΚΙΝ ΣΟΜΙΣΑ την αλη μιση ισως την γνωρισουμε μετα την δραπετευση απο το matix.
 3. Φωτια μπετο 19 Μαρτίου 2017 @ 15:56
  6
  2
  Ρε φιλε και εμενα που δεν με ενδιαφερει ο πολεμος μεταξυ ολων αυτων και αλλων πολλων εταιρων τοτε τι; οι ιδιοι εφτιαξαν τα μαγαζια αυτα για να κρατανε τον κοσμο διερεμενο. Και τωρα που ο κοσμος σπαει γινετε θεμα. Και που αφηνω σχολιο για την παρτη τους πολυ τους ειναι.
  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 19 Μαρτίου 2017 @ 15:59
   5
   2
   Και πολύ σωστά κάνεις, που δεν σπας το κεφάλι σου, εγώ τι κέρδισα; Άλλαξε κάτι; Απλά πρώτη φορά που μπορώ να τα πω σε περισσότερους, διότι πριν δεν έγραφα σε σελίδα. Κάπου θα πιάσει κι αυτό τόπο, που θα πάει… Εξ άλλου μια φορά θα ναι και καλή.
 4. 2
  5
  Καλά το ξεκίνησες αλλά στην συνέχεια έχασες την μπάλα και έγινες ένα με την άλογη φύση του διπολισμού όπου καθετί έχει το αντίθετο του. Δεν μπορεί να επιφέρεται η Αρμονία μέσω του ενός άκρου του διπολισμού (να χωρίσει η ήρα από το σιτάρι), διότι και οι δύο αντίθετοι πόλοι ανήκουν στην δίχως λογική φύση.
  • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 20 Μαρτίου 2017 @ 00:26
   2
   1
   Δεν νομίζω πως ο Ελευθεροτεκτονισμός και οι Σιωνιστές ανήκουν στην ίδια λογική φύση με μας. Παραποιητές είναι που προσπαθούν να επιβληθούν στους άλλους.
   • 2
    1
    Κσι πως τους αντιμετωπιζεις; Με το δογμα «οφθαλμου αντι οφθαλμου;» Η αδιαφορωντας για τα επιγεια; πιστευοντας οτι κανεις δεν μπορει να αγγιξει τις ομορφες δικες σου σκεψεις και να σε φορτωσει στον δισκο σου ολα τσ αρνητικα δεδομενα του διπολου οπου φερουν παντα το κακο. Εισαι δημιουργος και αυτο που σκεφτεσαι αυτο υλοποιεις.
    • ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ 20 Μαρτίου 2017 @ 08:57
     2
     0
     Πως να τους αντιμετωπίσω; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι οι πολίτες, να έρθουμε σε επικοινωνία μεταξύ μας, από γωνιά σε γωνιά και να δούμε, πως μπορούμε να διαχειριστούμε την χώρα και μετά αφού έχουμε σχεδιάσει τι θα κάνουμε, τότε ν αναλάβουμε και καλλιεργώντας τον πολιτισμό μας και κάνοντας γεωπολιτική σωστή, δεν θα μαστε πλεον ευάλλωτοι στις επιροές και σχέδια του Ελευθεροτεκτονισμού. Μάλιστα αν το πρότυπο το πολιτειακό, πάψει να είναι το πυραμιδοειδές, τότε ούτε ο Σιωνισμός θα χει επιροή πλέον πάνω μας. Αυτό θέλω… Από κει και πέρα, γεωπολιτικά παιχνίδια θα μας κανουν και θα τα αντιμετωπίζουμε όπως κρήνουμε. Δεν λέω να ξεκινήσουμε εκστρατεία σ όλον τον πλανήτη… Εκτός αν είμασταν αναγκασμένοι και όντως μπορούσαμε.
     • 2
      1
      ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Με το να δικάζεις συνεχώς; Διότι η αδικία παύει να υπάρχει από την στιγμή που δεν υπάρχει δίκη..αυτός είναι ένας νόμος από την Δεκάδα που θα μας φέρει στην θέωση. Αν θέλουμε να παραμείνουμε θνητοί και να υπομένουμε το δίπολο για πάντα είναι ένα άλλο θέμα που έχει σχέση με την άγνοια μας για την αλήθεια.
 5. ΜΑΡΚΟΣ ΖΑΡΡΑΣ: ΔΙΧΑΣΜΟΣ VS ΛΟΓΙΚΗ 1-0 20 Μαρτίου 2017 @ 00:38
  2
  2
  Απ όσο φαίνεται, δεν έχει ενδιαφέρον ένα ενωτικό άρθρο που αποδεικνύει τα όσα λέει, μάλλον έχει περισσότερη πέραση και ενδιαφέρον στους Έλληνες ο διχασμός, οπότε προτιμούν τον δογματισμό μεταξύ τους και αυτόν επιλέγουν, παρακολουθώντας τα πράγματα σιωπηλά μες την αδράνειά τους. Εγώ τώρα γιατί να συνεχίσω να γράφω, μου λέει κανείς; Άρα, δεν έχει να κάνει με το αν μπορείς να γράψεις σε σελίδα, η όχι, έχει να κάνει με το αν θέλει ο Έλληνας να ξυπνήσει. Δεν θέλει όμως… Συνεπώς, από πέρσυ, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα! Τα ίδια και χειρότερα, στην νοοτροπία της κοινής γνώμης. Συγχαρητήρια!
  • 2
   0
   ΓΙΑΤΙ ΧΟΛΟΣΚΑΣ??? ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ΄ΝΑΙ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ IΧΩΡ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΝΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ <>.ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ.ΟΥΤΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΥΤΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΥΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΑΓΑΘΗ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ.
 6. 2
  0
  Εγινε μια παρανοηση κατα τη γνωμη μου…. ΣΟΦΟΣ εσυ τωρα μιλας ενταξει για την απολυτη θεωση!ζουμε ομως στο κτιστο κοσμο της υλης της διττοτητας με τα αισθητα θνητα σωματα. Ο Μαρκος μιλαει για την επιγεια κατασταση…και για τις 2 συγκεκριμενες σεκτες.Μιλαει για απτα πραγματα οταν λεει για διαχωρισμο η ηρα απ΄το σταρι.Ενταξει και εγω διαβαζω morfea sky…πολυ ωραια πραγματα γραφει , αλλα αφου εκ΄των πραγματων ζουμε στον υλικο κοσμο και εχουμε πολεμο αυτη τη στιγμη με παντος ειδους οντα…πρεπει να λειτουργησουμε βασει διπολισμου.
  • 3
   1
   Πως επιφέρεται όμως η Αρμονία στον θνητό κόσμο της διττότητας; με το να εναλλασσουμε τις κορυφές του διπόλου;τόσες χιλιάδες χρόνια αυτό δεν γίνεται; άλλαξε κάτι στον κόσμο; τίποτα δεν άλλαξε,απλά τρέφει ο ένας πόλος τον άλλον με την πόλωση των άκρων και της αντίθεσης, διότι με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η δίχως λογική φύση που ενδυθήκαμε αλλά κι εμείς που γίναμε ένα με το δίπολο. Οπότε αν θέλουμε έναν καλύτερο κόσμο θα πρέπει από σήμερα να σταματήσουμε να κάνουμε αρνητικές σκέψεις μίσους και διχόνοιας.
 7. 2
  0
  Δεν επιφερεται αρμονια στον θνητο κοσμο με την διττη φυση. Δεν γινεται,ειναι ουτοπια.Δεν προβλεπεται απο τον ΄κατασκευαστη΄…ειναι ετσι το μαγαζι φτιαγμενο…Για αυτο σου λεω ο Μαρκος μιλαει για απτα πραγματα. Οι σεκτες οι οποιες αναφερει δεν αντιμετωπιζονται με το να μην κανουμε αρνητικες σκεψεις για αυτους! Αφου ειναι σκατοψυχοι και θελουν να μας αποτελειωσουν! Με τι θα τους αντιμετωπισουμε με το σταυρο στο χερι; Οχι παντως στον αγγελικα ομορφο πλασμενο αυτον εδω κοσμο.
  • 1
   1
   Ακόμη και σ’αυτόν τον κόσμο είσαι ο δημιουργός, οι φόβοι του συλλογικού συνειδητού των ανθρώπων που τροφοδοτούνται καθημερινά στην ανθρωπότητα, υλοποιούν την πραγματικότητα μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί