19:56 - 17/03/2017

Αυτή είναι η Ελλάδα των γκέτο και της νέας εποχής

Όπου κάθε έννοια της ασφάλειας του πολίτη έχει παρέλθει.

Στην Ελλάδα του 2017 απίστευτα σκηνικά εκτυλίσσονται, την ώρα που η κατάσταση σε όλα σχεδόν τα κέντρα φιλοξενίας των προσφύγων είναι εκτός ελέγχου.

Είναι χαρακτηριστικές οι οδηγίες που έχουν δοθεί στους στρατιωτικούς των hot spots, προκειμένου ακόμη και οι ίδιοι να προφυλάσσουν τους εαυτούς τους ελέω των ισλαμικών γκέτο που έχουν πλέον εδραιωθεί.

Το ίδιο το ΓΕΣ εξέδωσε ξεκάθαρες οδηγίες προς το στρατιωτικό προσωπικό που απασχολείται σε πολλές δομές ανά την Ελλάδα, καλώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις βάρδιές τους.

Τους συνιστούν μεταξύ άλλων να μην κυκλοφορούν πεζοί μόνοι (!!) μέσα στις δομές, ενώ στις περιοχές που είναι παρακείμενες των hot spots να κυκλοφορούν σε δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία και να αποφεύγουν τα στενά!

Οδηγίες οι οποίες δεν αναφέρονται μόνο στους απλούς πολίτες, αλλά και στους ίδιους τους στρατιωτικούς, καταμαρτυρώντας με τον πιο απτό τρόπο την άθλια κατάσταση που επικρατεί όχι μόνο στα κέντρα φιλοξενίας, αλλά και στις γύρω κατοικημένες περιοχές, που έχουν γκετοποιηθεί.

Αυτοί είναι οι κατά άλλους….επενδυτές που θα αφομοιωθούν εύκολα από την ελληνική κοινωνία.

el.gr
thesecretrealtruth

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας !

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 26
  1
  Αυτοι ειναι οι επενδυτες των 400 ευρω ο καθενας απο δικα μας λεφτα και το Ελληνικο αντρογυνο 300 ..
 2. Θεσσαλονίκη 17 Μαρτίου 2017 @ 21:26
  17
  0
  Χτυπατείναι καρωτιδα απευθειας χωρίς δεύτερη σκέψη.
 3. 0
  0
  MPA, DEN PROKEITE POTE NA VALOUME MYALO . POLI ARGA..EIMASTE VATHEIA MESA STO LOUKI!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί