Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:22 - 04/09/2015

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ: ΚΑΤΟΙΚΟΙ “ΚΕΡΑΣΑΝ” ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΑΥΓΑ, ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ….ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

avramo3

ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ!! ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ!

Νέα ενημέρωση 15:48:

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και Φρανς Τίμερμανς ήρθαν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες, με τους αγανακτισμένους κατοίκους του νησιού που περίμεναν έξω από το δημαρχείο, για να τους αποδοκιμάσουν ξανά. Οι δύο Επίτροποι πέρασαν πίσω από τους αστυνομικούς και προσπάθησαν γρήγορα να μπουν στα αυτοκίνητά τους.

Οι δεκάδες συγκεντρωμένοι άρχισαν να τους βρίζουν ενώ κάποιοι πέταξαν προς το μέρος τους αυγά και ντομάτες, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δείτε τι έγινε στο βίντεο…

Νέα ενημερωση 14:27: ΤΩΡΑ: Νέα επεισόδια σε βάρος του Αβραμόπουλου στην Κω!

avramopoylos-kos1-600x346

Προηγούμενη ενημέρωση: Λίγο πριν τις 10 έφτασε στο Δημαρχείο της Κω, ο πρώτος Αντιπρόεδρος της ΕΕ FransTimmermans και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού. Έξω από το δημαρχείο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες κάτοικοι του νησιού, που όταν είδαν τα αυτοκίνητα να σταματούν ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες.

”Προδότες να φύγετε από εδώ”, ”δοσίλογοι έχετε καταστρέψει τη χώρα” ήταν μερικά από τα όσα ακούστηκαν, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να επιταχύνει και να μπαίνει γρήγορα στο δημαρχείο, που είχε μετατραπεί σε φρούριο, μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει κατά την άφιξη του Πάνου Καμμένου.

”Έχουμε 7.000 κυνηγετικές καραμπίνες” φώναξε θαμώνας καφετέριας που βρίσκεται δίπλα στο δημαρχείο, όταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, εμφανώς αμήχανος, κοίταξε προς το μέρος του. Δείτε τα όσα έγιναν κατά την άφιξή τους στο επόμενο βίντεο…

Θα ακολουθήσει κλειστή σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Ε.Ε., παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Αθανασίου Δημόπουλου, του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννη Μουζάλα, του Αν. Υπουργού Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας Χρήστου Ζώη, του Δημάρχου Κω και του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου.

Δείτε το βίντεο του kostoday.gr

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ: ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ. ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

  1. χαχχαχα γρουσούζικη σκάλα όσοι την ανεβαίνουν την ανεβαίνουν τρέχοντας σαν τον καμένο χαχα
    κρίμα τα τρόφιμα εν καιρώ κρίσης…

  2. Αυτά .......... 09/04/2015 @ 4:35 ΜΜ

    Σώπα ρε ……

    φωνάξανε ουυυυυυ …… ρε τόσο καλά …. τους τα δείξανε …… πάει τους πεθάνανε στο φόβο … τους κοψοχολιάσανε λέμε ……. έεεε αυτοί της Κω είναι απάνθρωποι

    Ρε δε πάτε να πνιγείτε ….. τα θέλει ο κώλος σας

    Αυτό που πρέπει να κάνετε σε κάθε καθήκι που πατάει στα νησιά ….. πότε θα το κάνετε ;;

    Αλλά μάλλον ξέχασα …… εσείς είστε του διαλόγου
    έεε όταν θα σας πηδάνε ….. να ζητάτε διάλογο

    Τελικά είμαστε …… για πολύ κλάμα

    Αυτά ……….

    • Ανώνυμος 09/04/2015 @ 4:41 ΜΜ

      ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ
      ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
      ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΄΄ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ΄΄;
      ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ

  3. Γιωργος 09/04/2015 @ 4:40 ΜΜ

    Καλά τους κάνουνε αρκεί όταν έρθει η ώρα της ψήφου να μην τρέξουν όλοι μαζί να ευχαριστησουν το πολιτικό σύστημα

  4. ορθοδοξος ελληνας 09/04/2015 @ 4:49 ΜΜ

    Θαμωνας καφετεριας ειπε:εχουμε 7.000 καραμπινες.και μετα τι;;;;;;;;;;συνεχισε το φραπε του!!!!!!!!! Και ο αβραμοπουλος φορεσε μπεμπιλινο εεεε!!!! Τις καραμπινες εσυ παλικαρα να τις δειξεις στους λαθροτουρκους!!!!!!

  5. Υπάρχει μια έστω φωτογραφία με ολα αυτα στην “μούρη”
    γιατί τα videos ηταν θολά και δεν φαίνεται καλά…..
    ….ακου “στη μούρη”….!!!!!

  6. ανωνυμος 09/04/2015 @ 4:56 ΜΜ

    ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1967 ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΝΑΣ ΜΑΓΟΣ.ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ Π.ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΙΣ ΕΙΔΕ Ο ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΑΝΕ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ.ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΑΠΟΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΛΕΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΕ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΜΑΓΟΣ.ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΕΡ ΕΓΕΝΕΤΟ .ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΥΤΕ Ο Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΡΩΤΗΘΟΥΝ΄”

  7. ΑΝΔΡΕΑΣ-ΠΑΤΡΑ 09/04/2015 @ 5:13 ΜΜ

    Που ειναι τα γιαουρτια και τα αβγα;; Αντι να πατε με τις 7000 καραμπινες και να μη τους αφησετε καν να πατησουν στο νησι απλα πηγατε λιγοι και ψευτοφωναξατε…… Α και οι μισοι τραβουσαν βιντεο και φωτογραφιες με κινητα….
    ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο Αυτά……..!!!!!!!

  8. Ανώνυμος 09/04/2015 @ 5:13 ΜΜ

    ολοι ψηφο στον Τσιπρα να εγκλωβιστει στην εξουσια!

    • Σωστό κι αυτό

    • Ανώνυμος 09/04/2015 @ 8:17 ΜΜ

      ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΩΜΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
      ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ
      ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

  9. Θα τους σιχαθει ο κοσμος και θα τους παρει με τις πετρες.
    Το πανηγυρι εχει ξεκινησει.
    Μπραβο στο λαο της ΚΩ δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να μην μπορεις να κυκλοφορησεις στο δρομο η σε συγκεντρωσεις οπως πριν.
    Το τεταρτο επεισοδιο, μεσα σε 10 μερες και οσο περναει ο καιρος τα επεισοδια θα αυξανονται.
    Δεν θα τους γλιτωσει τιποτα και κανενας απο την οργη του αδικημενου λαου.
    Ναστε σιγουροι οτι αυτο το πολιτικο συστημα εχει για παντα τελειωσει.
    Ερχεται η τιμωρια που αξιζει στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  10. το νησι προσφερει και ρομαντικη περατζαδα απο τι ειδα μπροστα απο τον ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ.δειτε στο βιντεο 1 στο 30 δευτεΡο μεχρι το 33 δευτερο και θα καταλαβετε.χαχαχαχαχαχα
    ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  11. στο 0,27 περνανε 2 μεταναστες πιασμενοι απο το χερι????

  12. Ελευθέριος Νους 09/04/2015 @ 7:19 ΜΜ

    ΣΚΑΣΤΕ ή ΔΡΑΣΤΕ

  13. Ανώνυμος 09/04/2015 @ 8:19 ΜΜ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΕΒΡΟΣ !!!

  14. ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΠΙΝΕΙ
    ΣΥΡΙΖΑ 25%,
    Νέα Δημοκρατία 22%.
    Ποτάμι 6%,
    ΚΚΕ 6%,
    Χρυσή Αυγή 5,5%,
    Λαϊκή Ενότητα με 5%,
    ΠΑΣΟΚ 4,5%
    Ένωση Κεντρώων 4,5%
    Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%
    Όπως είναι γνωστό στο πλανήτης μας, από τις σκουληκότρυπες-στοές του Μαυροψύχη βγαίνουν τα μαυροψυχάκια. Τους έχει πιάσει απ’ τα γεννοφάσκια τους, επειδή και οι μπαμπάδες τους ήταν στις ίδιες σκουληκότρυπες, και συνεχίζεται το ίδιο καφριλίκι. Τους έχουν πλαισιώσει και τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) και ο Μεσαίωνας δίνει και παίρνει.
    Μια χώρα όπως η Ελλάδα, που η ιστορία της χάνεται στα βάθη των χιλιετηρίδων, και εκτός από τους εφιάλτες έχει να καταδείξει και απίστευτο φως (πνεύματος και φυσικών επιστημών), έχει τεθεί τα τελευταία 15 χρόνια, μετά από την εφαρμογή του νομίσματος (βαμπίρ ευρώ) σε ατελείωτο κίνδυνο αφανισμού.

    Τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) με τους εφιάλτες των σκουληκότρυπων μαυροψύχηδων πολιτικών, μόνοι τους αποφασίζουν και διαδίδουν ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Ρε κάφροι, που νομίζετε ότι απευθύνεστε σε πρόβατα και μάλιστα ηλίθια, προτού βγείτε καθημερινά στο γυαλί της αποχαύνωσης, δηλ, την τηλεόραση και όλοι μαζί με τς ίδιες ποδιές και γαντάκια που φοράτε, υπερασπιζόμενοι τάχα ότι οι Έλληνες θέλουν το ευρώ, γιατί δεν εξηγείτε τι έχει φέρει το βαμπίρ ευρώ στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια?
    Για πιο πράγμα να πρωτομιλήσουμε? Για την οικονομία? Την εξαφανίσετε. Για την ανάπτυξη? Πλέον θα εξαφανιστεί απ’ το ελληνικό λεξιλόγιο. Για τη μετανάστευση των νέων που πλέον έχει πάρει μορφή πανδημίας. Αφήσατε στην Ελλάδα μόνο τα παιδιά και τους συνταξιούχους και φέρατε στο όνομα του μαύρου πολιτισμού που υπηρετείτε όλους τους ισλαμοδολοφόνους από το στημένο πόλεμο της μέσης ανατολής (Συρία). Επειδή δεν έχετε καταλάβει οι περισσότεροι τί σημαίνει Ισλάμ, σας λέμε ότι έχει στρατιωτική οργάνωση, υπακούοντας οποιαδήποτε στιγμή στον Ιμάμη. Κι έτσι, με την μετανάστευση των Ελλήνων και την εισαγωγή – εισροή αυτών των δολοφόνων στον Ελλαδικό χώρο, φυσικά με την επικάλυψη των γυναικόπαιδων, κινδυνεύει ο Ελλαδικός χώρος να εμπλακεί σε μια νέα Συρία. Επειδή το αφεντικό σας ο Μαυροψύχης σας έχει δώσει τέτοια εντολή.
    Ας δούμε τώρα και τις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές αν γίνουν, γιατί φυσικά υπάρχουν και τα απρόοπτα. Όσοι εμφανίστηκαν στο πολιτικό προσκήνιο αυτή τη στιγμή, στην αρχή ήταν:
    1) ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο, έξω οι βάσεις του θανάτου, ΠΑΣΟΚ-μνημονιακό
    2)Ζάππειο 1 2 3, θα αλλάξουμε τη συμφωνία του μνημονίου που έκανε το ΠΑΣΟΚ, γιατί και έχει αποτύχει και είναι σε λάθος δρόμο και δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ γιατί πρέπει να λογοδοτήσουμε γι’ αυτά που έκαναν στον Ελληνικό λαό.
    Αυτά τα είπε η νέα Δημοκρατία, η οποία όταν πήρε τις εκλογές, το Ζάππειο 1 2 3 έγινε τελικά μνημόνιο, δεν άλλαξε τη συνταγή, και φυσικά συνεργάστηκε μ’ αυτούς που πριν κατηγορούσε.
    Κι έτσι είχαμε νέα Δημοκρατία μνημόνιο, συν ΠΑΣΟΚ μνημόνιο, βορά ο ελληνικός λαός στο βαμπίρ – νόμισμα ευρώ και στον απόλυτο έλεγχο του τερατουργήματος που ονομάζεται ευρωπαϊκή ένωση.
    3) Επειδή ο Μαυροψύχης όσα χρήματα χρειάζονται για να ταΐσει τους υπαλλήλους του τα έχει, δηλαδή κόβει χρήματα απ’ το μηχάνημα, διάλεξε σε ηλικία 16 ετών ένα μπουμπούκι του συστήματος, το έτος 1990, να δώσει συνέντευξη στο τότε βαρύ πυροβολικό της τότε δημοσιογραφίας των ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης), τη Παναγιωταρέα, για τα προβλήματα σχετικά με τις… κοπάνες στο σχολείο.. Επιθυμία του ήταν τότε να μην ενημερώνονται οι γονείς για τις κοπάνες του σχολείου, ώστε οι μαθητές να έκαναν κοπάνα απ’ το σχολείο χωρίς άγχος…. (σοβαρότατο πολιτικό θέμα…)
    4) Αυτός ο λεβέντης επαναστάτης, (φυσικά όλοι οι επαναστάτες έχουν αριστερό χρώμα, και με καρδιά που φέρνει από Κολοκοτρώνη και Λεωνίδα), αφού ο Μαυροψύχης τον πέρασε και από τα δημαρχιακά δρώμενα, το ελληνικός λαός τον εμπιστεύτηκε, μετά από την προδοσία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να οδηγήσει την Ελλάδα, πρωθυπουργός πλέον, έξω απ’ τα μνημόνια. Η μόνη σίγουρη συνταγή για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, ήταν να “σκίσει τα ρούχα του” ότι θα βγάλει την Ελλάδα απ’ τα μνημόνια και έταξε στους Έλληνες όπως και οι άλλοι, εκτός από τα πολλά “θα θα θα” (κατάργηση ΕΝΦΙΑ, κατώτατος μισθός 750 ευρώ το μήνα.. αλλά μάλλον εννοούσε 750 ευρώ το χρόνο.. η ΤΡΟΙΚΑ και το ΔΝΤ θα φύγουν με τις κλωτσιές απ’ την Ελλάδα – αλλά μάλλον εννοούσε ότι τις κλωτσιές θα τις φάνε οι Έλληνες).
    Και τελικά, μετά τις εκλογές, αντί να σκίσει τα μνημόνια και τα ρούχα του, έσκισε όλους τους έλληνες και όλα τα καλτσόν του.
    Ένα τραγικό μέσα σ’ όλα αυτά είναι, ότι μ’ ένα δημοψήφισμα που αμφιβάλλουμε και μεις οι ίδιοι τι ήθελε να πει ο ποιητής, βοηθώντας στο να κλείσουν και οι τράπεζες πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος, να απαντήσει ο ελληνικός λαός ναι στο σατανά Ευρώπη ή όχι στο σατανά Ευρώπη.
    Ο καταρρακωμένος, πουλημένος ελληνικός λαός απάντησε ξεκάθαρα “έξω σατανάδες”. Τελικά μάλλον πρέπει να στενοχωρήθηκε πολύ με το “όχι” και με τη βοήθεια του λεξικού του Μπαμπινιώτη, αποφάσισε μαζί με το αφεντικό του, τον Μαυροψύχη το “όχι” να το κάνει “ναι”, στον σατανά Ευρωπαϊκή Ένωση – βαμπίρ ευρώ.
    Μάλιστα, για να μη μείνει μόνος του, οι υπόλοιποι πολιτικοί βρυκόλακες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, του προσέφεραν χέρι βοηθείας, για να μη νιώθει αμηχανία, γιατί αυτοί ήταν από πριν στο πεζοδρόμιο του Μαυροψύχη.
    Όμως έχουμε και συνέχεια. Ο πονηρός Μαυροψύχης με τα πονηρά χρήματα και τα πονηρά πολιτικά κόμματα και τους πονηρούς υποψηφίους, θα δώσει στον ελληνικό λαό τη δυνατότητα να ψηφίσει δημοκρατικά.
    Οπότε έχουμε ΠΑΣΟΚ- μνημόνιο. ΝΔ μνημόνιο. ΣΥΡΙΖΑ μνημόνιο, ποτάμι μνημόνιο, λεβέντης Κεντρώοι μνημόνιο. Κίνημα Παπανδρέου μνημόνιο. Και μέσα σ’ όλο αυτό το 80% μνημόνιο, έχουμε ολίγον ΚΚΕ, ολίγον χρυσή αυγή, και ολίγον παλιό σύριζα, έτσι για να μη χαθεί η ελπίδα. Γιατί σ ένα δημοκρατικό λαό πάντα δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσει ελεύθερα ο λαός ένα από τα κόμματα που του προσφέρει ο Μαυροψύχης.
    Μαυροψύχη, σου βγάζουμε το καπέλο.

    ΥΓ. Από τη χώρα που έρχεσαι, για να αδειάσεις τα κοντέινερ στην Ελλάδα, να προσέχεις από δω και εις το εξής πάρα πολύ τον Ειρηνικό ωκεανό! Γιατί πολώνεται με το CERN…
    Αρχιλαμόγιο…

    • Ανώνυμος 09/04/2015 @ 9:06 ΜΜ

      ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΟΤΑΜΙ
      ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ
      ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ MEMORANDUM
      ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ
      ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΧ ΛΕΩ ΕΓΩ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΜΑΖΙ ΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩΩΩ

  15. Ανώνυμος 09/04/2015 @ 8:35 ΜΜ

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ , ΠΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΜΙΑ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΟΠΛΟΣ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

  16. ανωνυμος 09/04/2015 @ 8:42 ΜΜ

    ΕΤΕΡΟΣ ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΡΤ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ
    ΣΩΤΗΡΗΣ

  17. ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ; ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ .ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.

    • Ανώνυμος 09/04/2015 @ 9:01 ΜΜ

      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ
      ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ
      ΕΠΕΙΤΑ, ΤΟΥΣ ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΞΗ
      ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ
      ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ
      ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΜΩΣ ΩΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ
      ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΚΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ
      ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ

    • Ανώνυμος 09/04/2015 @ 9:08 ΜΜ

      ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
      ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ;
      ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΚΑΝΑΝ!
      ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ
      ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ

  18. Ανώνυμος 09/04/2015 @ 9:38 ΜΜ

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

  19. Δεν θα υπαρξει πολιτικη λυση, θα γινει κατι και θα ανατραπουν, αλλωστε οσα εχουν προφητεψει οι πατερες βγαινουν καθε μερα ενα, ενα. Τα βλεπουμε , τα ζουμε, για ολα εχουν μιλησει και για το χρεος και την φορολογια και την πεινα και το ρεμπελο. Ολα ειναι μπροστα στα ματια μας. Αρα οτι και να λεμε απο καπου θα ξεκινησει, το μονο που δεν ξερουμε ακομη, ειναι απο που θα ξεκινησει και ποτε?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*