Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:17 - 15/07/2015

Κεντρικό lidl Σερρων!!! Αδειο.!!! Μπραβο Σέρρες.!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

λιδλ
ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (62)

  1. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ!!!!

  2. Ανώνυμος 07/15/2015 @ 6:50 ΜΜ

    ΕΠΙΣΗΣ LIDL ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΩΡΑ

  3. Είπαμε,ψωνίζουμε Ελληνικά προιόντα κυρίως.

  4. Φίλε, Κυριακή πρωί την τράβηξες την φωτο????

    • Εννοείται Κυριακή θα είναι, δεν εχει καν αμάξια των εργαζομένων χαχαχαχαχαχα

    • Ανώνυμος 07/22/2015 @ 8:08 ΜΜ

      Σιγά μην το χάψαμε! Σαφώς και τραβήχτηκε Κυριακή η φωτο. Πού είναι τόσα αμάξια εργαζομένων; Μακάρι πάντως να ήταν αλήθεια και να κλείσει!

  5. Μπράβο να απολυθούν και οι εργαζόμενοι που δουλεύουν, να γεμίσουμε λίγους ακόμα άνεργους και κάποιοι που νομίζουν ότι αν κλείσει θα ανοίξει στην θέση του κανά Πανεπιστήμιο!

    • η αγορα καλυπτει τα κενα που τυχον υπαρχουν….αν κλεισει αυτο, θα ανοιξει καποιο αλλο στη θεση του οπως εγινε παντα στο παρελθον οταν καποιο αλλο εβαζε λουκετο….και μακαρι Ελληνικο.
      Και ο υπαλληλοι του, λογω προυπηρεσιας, προφανως και θα εχουν πλεονεκτημα και θα προσληφθουν ολοι πιθανοτατα στο καινουριο…..(κακως βεβαια, γιατι ολοι ξερουμε πως προσλαμβαναν τα lidl σε ολη την Ελλαδα – μεσω βουλευτων και νομαρχιων – οποτε τα βυσματα επαιρναν θεσεις εις βαρος αλλων αξιοπρεπεστερων , και πιθανον και με μεγαλυτερη αναγκη πολιτων!!!!! )

      Και στην τελικη….δεν τον καταλαβα τον εκβιασμο…………..μου θυμιζεις αυτα που ελεγαν οι επικεφαλεις εταιριων Κοκκαλισταν οταν απειλουσαν οτι αν τους ακουμπησει το δημοσιο για τις παραβασεις τους, θα κλεισουν και θα απολυθουν 3000 ατομα…….Ε αμα ειναι ετσι να τους αφηνουμε να κανουν οτι γουσταρουν με το φοβο για αυτο το επακολουθο…ολους!! Ετσι;;

      και παρεπιπτοντως….τον τροπο λειτουργιας της συγκεκριμενης εταιριας που μιλαμε, την γνωριζει κανεις; Το ποσο φορο πληρωνει στο Ελληνικο κρατος;; …οσο πληρωνουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ στην Ελλαδα….ΜΗΔΕΝ. Με τα οικονομικα κολπακια τους και με τον τροπο που λειτουργουν, οχι ως μια ενιαια εταιρια Πανελληνιως αλλα ως πολλες μικρες εταιριες ξεχωριστα και ανα καταστημα………

      σιγα μην κλαψω κιολας…………..ΟΥΥΥΣΤ!!!!

  6. Ti malakies lete re to Lidl tis Samou einai OXI ton Serrron…

    • Καλύτερα να κλείσει ελληνικό σουπερ μάρκετ και να μείνουν άνεργοι εκτός απο τους 10 υπαλληλους του και όσοι τους προμηθεύουν? Τα Lidl έχουν κατα 70% χαμηλης ποιότητας Ασιατικής προέλευσης εμπορεύματα.

    • Ανώνυμος 07/15/2015 @ 11:34 ΜΜ

      Α ρε ΣΑΜΟΣ αγαπημένο νησί

      • I love all of the work you have been doing. I look forward to continuing to read you beautiful and inspiring words. If there is one person out there who is innovating the idea of spreading mass consciousness its you!

    • Ανώνυμος 07/17/2015 @ 12:07 ΜΜ

      ειναι το LIDL του Λευκωνα στις Σερρες αλλα εχουν γινει εξωτερικα αλλαγες.μπορειτε να το διαπιστωσετε αν πατε στο instant streeti view

  7. Ανεκπλήρωτος 07/15/2015 @ 9:04 ΜΜ

    Πάντως προχθές το πρωί που πήγα στο Lidl της Βενιζέλου εδώ στην Πάτρα, γινότανε χαμός…

  8. Ανώνυμος 07/15/2015 @ 9:05 ΜΜ

    να κλεισουν..και να ανοιξουν ελληνικα!!! να δουλεψουμε εκει!! και να πουλαμε τα δικα μας!!! αυτο θελουμε…

  9. επισκευη υπολογιστη 07/15/2015 @ 9:31 ΜΜ

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΝ ΩΡΑ ΑΡΓΙΑΣ ΘΑ ΤΡΑΒΙΧΤΗΚΕ Η ΦΩΤΟ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ…..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΝΑ ΣΥΝΓΧΑΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ,ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ LIDL!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

    • Ανώνυμος 07/15/2015 @ 11:34 ΜΜ

      Δώσε τα φράγκα να ψωνίσουμε ελληνικά μαλακα Ε μαλακα …. με το δάχτυλο στο πληκτρολογιο να γράψεις την παπαρια σου ….

  10. Ανώνυμος 07/15/2015 @ 10:12 ΜΜ

    παντως οι εργαζομενοι ελληνες ειναι στα lidl δεν ειδα κανεναν γερμανο και αν κλεισει ελληνες θα απολυθουν οχι γεμανοι παντα προσωπικη μου αποψη ευχαριστω.

  11. Μην ξεχασετε φετος εκει στο Βορρα να ξαναπατε στα Σκοπια και στη Βουλγαρια για ψωνια φετος.

  12. Ανώνυμος 07/15/2015 @ 10:30 ΜΜ

    Μπορει να ειναι γερμανικα μαρκετ αλλα ελληνες δουλευουν εκει και αμα κλεισουν ελληνες θα μεινουν ανεργοι οχι γερμανοι

  13. Ανώνυμος 07/15/2015 @ 10:39 ΜΜ

    Xaxaxa ilithioi Pou eiste!!!!na kleisoun ta lidl nai!!!!na pswnizete apton ellina Pou einai pio akrivos… I idia I patrida sou Se klevei Kai thes na pswniseis apton ellina esy..eksupne ellina…

  14. ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

  15. Ρε παιδιά, μην πιστεύετε ότι σας πασάρει ο καθένας εδώ μέσα …
    η φώτο αυτή είναι από την εποχή που κατασκευάζονταν το κτίριο…
    μπάτε googlestreet και δείτε τώρα πως είναι το κτίριο (με 2-3 αυθαίρετες κατοικίες νεοελλήνων από πίσω) ….
    φιλικά πάντα 😉

  16. Ανώνυμος 07/15/2015 @ 11:05 ΜΜ

    Γιατί ρε παιδιά λέτε για το lidlmono γερμανικά πράγματα έχει τα περισσότερα είναι ελληνικά εγώ παντός κοιτάω την τσέπη μου από που θα πάρω περισσότερα ελληνικά επιδεικτικά φτηνά

  17. Τα lidl εχουν και πολλα ελληνικα προιοντα οχι μονο δικα τους οποτε στηριζουμε ελληνικα προιοντα για να μη χασουν και οι εργαζονενοι τις δουλειες τους αλλα και πολλες ελληνικες εταιριες που συνεργαζοντε με τα lidl και τους προμηθευουν ελληνικα προιοντα..και ετσι θα εχουν δουλεια και οι εργαζονενοι τους.. σκεφτηται το λιγακι..

  18. Ανώνυμος 07/15/2015 @ 11:17 ΜΜ

    ta lidl douleuoun me proionta pou paragonte stin Ellada kai dinoume kai se xores tou eksoterikoy se katastimata lidl apla den fenetai stin lithografia tous .An den kseroume na min krinoume!

  19. kala kanoun ta panta gia liga views parapano afta DEN einai ta lidl ton Srron alla tis Samou, opios den me pistevei as to psaksei.

  20. To Lidl einai mia etairia pou dinei apo tous megaliterous misthous simera. Den iparxoun oute vismata oute oi poutses pou petane merikoi edo mesa.Epeidi merikoi sas edo pera oneireutikate ti zoi sas piso apo ena grafeio na jinete tin arxidorafi sas kai den sas proslavanoun na apolithoun oloi diladi gia tin gavatha sas. Xairomai pou mas gamise o soible kai mou t epiveveonete kathe mera.Tosi poutsa pou thelete merikoi gia na strosete kai prota autos p ekane tin anartisi.Ta lidl proslavanoun me 8wra full me gamato ergasiako klima.DEN douleuo ekei exo alli douleia.Trava malaka ston ellina na se dilonei 4wro na douleueis 8wro k na plirwnese dioro. Fwtia poutso k jilo , euxomai na mi vreite douleia k na ejafanisteite sto makrino pakistan osoi krazete edo mesa.

  21. τιποτα απ εξω μονο ελληνικα !!!!!!!!!!!!!!!!

  22. Ανώνυμος 07/16/2015 @ 12:24 ΠΜ

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΡΚΕΤ ”ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ”, ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

  23. Ανώνυμος 07/16/2015 @ 12:32 ΠΜ

    Η φωτό είναι από το κατάστημα που βρίσκεται στο δρόμο Σερρών-Λευκώνα. Αύριο θα περάσω από εκεί και θα διαπιστώσω ιδίοις όμμασι αν ισχύει αυτό που δείχνει η φωτό!

  24. Τα lidl μας ενόχλησαν τώρα ; Οταν κύριοι θέλετε να πουλήσετε μούρη αγοράζετε Mercedes, BMW , Audi εκει δεν ειναι γερμανικά προϊόντα ;

  25. Ανώνυμος 07/16/2015 @ 1:43 ΠΜ

    Τώρα είμαστε εντάξει.Έχουμε βρεί όλοι τον εχθρό και εμείς είμαστε όπως πάντα άμοιροι ευθυνών για ότι συνέβαινε και συμβαίνει στη χώρα μας!Μπουκοτάζ λέει και να κλείσουν τα LIDL!γιατί;γιατί είναι λέει Γερμανικών συμφερόντων!αυτοί φταίνε για όλα!όχι εμείς που ψηφίσαμε πρωθυπουργό με 44% μάλιστα με σύνθημα λεφτά υπάρχουν και κάλεσε το Δ.Ν.Τ να μας σώσει.τέλος πάντων στο θέμα:1)στα καταστήματα αυτά εργάζονται εκατοντάδες Ελληνες εργαζόμενοι και ζουν από αυτούς οι οικογένειές τους.2)με τα καταστήματα αυτά συνεργάζονται πολλές Ελληνικές εταιρίες και βιοτεχνίες που απασχολούν τόσους άλλους!3)επειδή είναι καταστήματα low cost απευθύνονται κυρίως στα μεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα πολιτών και έτσι μπορούν κι αυτά να διαβιούν υποφερτά αφού δεν μπορούν ούτε καν να μπούν στα πανάκριβα Ελληνικά Σούπερ μάρκετ των καρτέλ.4)Καθόσον γνωρίζω η εταιρεία πληρώνει κανονικά τους εργαζόμενους της και αποδίδει κανονικά το Φ.Π.Α στο Ελληνικό κράτος.(Οι Ελληνικές επιχειρήσεις το κάνουν;)και εν μέσω κρίσης.Εάν κλείσουν αυτά τα καταστήματα τι θα κερδίσουμε;θα μας βγεί το γινάτι μας για τους Γερμανούς;Όπως όταν έκλεισαν τα Σατούρν ή τα Άλντι που απολύθηκαν τόσοι εργαζόμενοι;Επίσης να σας υπενθυμίσω ότι στη Γερμανία έζησαν και συνεχίζουν να ζουν χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες με τις οικογένειές τους και λειτουργούν εκατοντάδες Ελληνικές επιχειρήσεις μικρές και μεγαλύτερες τους κάνει κανείς μπουκοτάζ;Δεν είμαι υποστηρικτής των Γερμανών ούτε κανενός άλλου.Επιτέλους πάψτε να είστε λαικιστές και κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη(Κι εγώ μαζί)Οι αγορές είναι ελεύθερες και παίζονται παιγχνίδια γεωπολιτικής που ούτε τα φςντάζεστε!Απλά να σκέφτεστε σοβαρά και να μην παρασύρεστε!

  26. Ανώνυμος 07/16/2015 @ 2:02 ΠΜ

    αν προσεξατε οι γραμμες του παρκιν ειναι νοθρες που σημαινει οτι η φωτο δεν ειναι οταν το μαγαζι ειτανε υπο κατασκευη.μηπως να σας ενημερωσω οτι στην πηγη Σερρων αντι για ευρω εδω και ενα χρονο καταναλωτικο νομισμα εχουνε την δραχμη.οσο αφορα τις καλοπληρ ωμες γιατι να μην πληρωνει ο γερμανος?αφου η χρηματικη κερδοσκοπια παει σε αυτους και τους τα ξαναπερνει με τα μνημονια?στην ουσια?450 ευρω ο μισθος.

  27. ΨιλοΣερραιος 07/16/2015 @ 2:08 ΠΜ

    Οσοι τυχον ειστε περηφανοι για τους Σερραιους που δεν παν στα Lidl μαλλον δεν ειστε απο Σερρες και δεν εχετε ζησει την κατασταση εκει πανω… Αν πατε στο Lidl σε πολεις της Βουλγαριας (Petrich π.χ) θα δειτε τα 2/3 των αμαξιων στο parking να ειναι ελληνικα και δη να εχουν πινακιδες κυκλοφοριας Σερρων/Θεσσαλονικης. Αν δειτε τι φορτωνουν θα τρομαξετε! Φευγοντας φουλαρουν και την μπομπατη την βενζινουλα τους με 1.20 και γεμιζουν και το αεριο τους. Το ολο ταξιδακι μαζι με τον καφε που θα πιουνε εκει τα ψωνια και τα φθηνοτερα καυσιμα τους εξοικονομει κανενα πενηνταρικο στην χειροτερη. Αποτελεσμα ΑΥΤΟΥ του φαινομενου απεικονιζεται στην φωτογραφια του ρεπορταζ και οχι σε μποϊκοταζ. Και ενα δευτερο αποτελεσμα αυτου του φαινομενου ειναι ερημωμενα ελληνικα βενζιναδικα στα χωρια μας και παραδοσιακα μινι μαρκετ υπο εξαφανιση. Αν ξανακουσω Σερραιο να μου λεει πως εχει ερημωσει η περιφερεια .. απλα γελαω … οπως γελαω και με το τρολλοαρθρο αυτο …

  28. ΦΩΤΕΙΝΗ 07/16/2015 @ 3:17 ΠΜ

    Καλά κάνουμε εμείς οι κωλοσερραίοι που τώρα μας θυμηθήκαυε χαμουτζήδες. Την κρίση εδώ την παιρνάμε από το 2008 και εσείς από το 2009! Εμείς δεν έχουμε όυτε θέατρα, ούτε γήπεδα, ούτε ολυμπιακούς ..ούτε τίποτα, παρόλαυτά που μας έχετε χεσμένους εμείς σας ταϊζουμε με τα ζαρζαβάτια που παράγουμε εδώ πάνω στην Βόρεια Ελλάδα. Άντε πάρτε καμιά τσάπα και σηκώστε τον μαύρο κώλο σας από την Μύκονό σας να σπείρετε καμιά ντομάτα και μετά να μιλάτε για την Βόρεια Ελλάδα. Είδαμε και αυτούς που ψηφίζεται που είναι χειρότεροι από τους Βούλγαρους! Ελληνάρες..ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

  29. Ανώνυμος 07/16/2015 @ 3:46 ΠΜ

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΟΛΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΒΙΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ. ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :penna.gr/reportage/1257-german…. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝΩΝ : https://youtu.be/kiDTDWg0pUI

  30. Ειστε μαλακοτρυφτες εδω μεσα ολο μαλακ…. Λετε . Η μεσαια ταξη κυριοι χτιζεται μονο αν πας στο μαγαζακι της γειτονιας σου και του αφησεις 150 ευρω ψωνια ενωειτε με ελληνικα προιοντα .δεν λεω οτι θα παρεις 2-3 πραγματα λιγοτερα δεν πειραζει . Καλυτερα να εχεις εναν ανθρωπο να δουλευει στο μαγαζακι αυτο ελληνα ενοειτε παρα να πας στο βασιλοπουλο η βεροπουλο που μου ειχαν πει δεν θυμαμε που εκανε ταμεια νεας ταξης πραγματων αυτοματα και απολυσε το 30 % των υπαλληλων . Μου το ειπε ανθρωπος που το ειδε αλλα δεν θυμαμε σε πια περιοχη της αθηνας. Η μεσαια ταξη ετσι φτιαχνεται οεεεεεοοοοοο

    • Έχω φίλους στα κεντρικά του Βασιλόπουλου. Δεν απέλυσαν κανέναν.

      Ίσα ίσα στα αυτόματα ταμεία υπάρχει και υπάλληλος να προσέχει τους κλέφτες.

      …Που σου το είπε και άνθρωπος… αιντε πια με την παραπληροφόρηση…

      Ακούτε μια λαλακία και αντι να τη διασταυρώσετε την τουφεκάτε φόρα παρτίδα παντού.

  31. Φίλος της φίλης από Θεσσαλονίκη 07/16/2015 @ 11:04 ΠΜ

    Η διχογνωμία πλέον αγγίζει την διχόνοια. ΕΥΓΕ ΜΑΣ!!!!!!! Αν το barcode τελειώνει σε 520, το προϊόν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Τόσο απλά.

  32. Ανώνυμος 07/16/2015 @ 11:58 ΠΜ

    Παραμύθια!!! Έκλεισε αυτό λόγω δυσκολίας στην πρόσβαση των πελατών! Ελάτε να δείτε ουρες στα δύο άλλα Στο Σιδηροδρομικό σταθμό και στον ΑΗ-Γιάννη και μετά μιλάτε!!! Λαϊκό προσκύνημα λέμε!!! Ιδιαίτερα με τά το πέρασμα της Καρφούρ στο Μαρινόπουλο!!! Πλέον τα λιντλ μαζεύουν περισσότερο κόσμο από ότι όλοι οι άλλοι μαζί!!! Και ΄δεχεται μόνο μετρητά παρακαλώ!!!!! Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μη βαυκαλιζόμαστε….

  33. Ανώνυμος 07/16/2015 @ 12:26 ΜΜ

    ti palevete re tosi doulia pou ehoun oute repo de borw na parww!!

  34. Ανώνυμος 07/16/2015 @ 2:22 ΜΜ

    Den kobete to doulema ston nomo me ta megalitera pososta tou NAI…..afou trexoun oloi stin boulgaria gia psonia….poio lidl…exei konomisei kanas allos ekei??

  35. Ανώνυμος 07/16/2015 @ 2:39 ΜΜ

    to oti douleyoun ellines 8a xasoun thn douleiatoys to oti pernoun pragmata apo ellines paragogous kai 8a xasou to oti genika me to emparko pali oi ellines 8a xasoun den mas pernaei apo to mialo eeee? ellineres….

  36. ΣΤΑ lidl ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ lidl. ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕΤΡΗΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ Κ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΣ 10 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ
    ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΣΤΑ lidl ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ. ΤΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΜΕ.ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΚΕΕΙ ΤΠΤ ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΙΝΤΑΙ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝ
    ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΙ

  37. Καλά τα λέτε…
    μπράβο

    και σε όλους εσάς που γράφετε εδώ καλό θα είναι να μην επισκέπτεστε και το συγκεκριμένο site (katohika.gr) γιατί ο server του είναι στην Ολλανδία.

    Αντί οι κύριοι να έχουν το site σε έναν ελληνικό server προτιμούν να τα σκάνε στους Ολλανδούς.

    • Bravo Bravo… sosta pou les …. ala den mporo na katalaba meriki anthropoi pou autan briskoun ena blog/site theloun na baloun kaka logia, pe paidia kath ena ta dika tou….etsi emathe edw stin Ellada…eimai xenoi kai den mporo na pw tiporta apo ola auta pou diabasa…kath ena ta dika tou….psonisw apo sto Lidl, ala mono sta Ellinika pro’i’onta panta …kai giati eprepe na kanoume “boycott” sta magazia, opos lene epanw einai kati oikogenies pou exoun ena anthropo pou doulevoun sta tameia ekei e alou mes to magazi sti perioxei tous….an kanoume ‘boycott” di tha ginei me autoi anthropoi, pou na xasoun e thesei tous, pou na broun douleia pou exoume panw apo 1,000,000 anergoi.. skeftetai apo ta paidia kai yiayiades kai bapoudes… makari na exoume e egeia mas kai tipot ‘alo yiati xopis auto den mporoume na kanoume tiporta….kali sou mera kai re paidia min eimaste toso “kachia” (menw edw stin Kriti 😛 ) agapw e xopa sas…sagapw poli oli sas pe paidia – eimai Agglida kai prospathw na krapsw edw opos mporo..kai thimasai panta – kath’ena ta dika tou …xeretai.. 😀 xx

  38. Ανώνυμος 07/17/2015 @ 8:28 ΠΜ

    Έλληνες χρυσαυγίτες δουλεύουν ……πήγα στην περιοχή μου Θεσσαλονίκη και βλέπω μέσα υπαλλήλους ένα ζευγάρι που το παίζουν Έλληνες….περισσότερο από μας και Υποψήφιους στο κόμμα της αυγής

  39. Αυτοι που ανησυχουν για την ανεργια… ας ρωτησουν τις συνθηκες εργασιας και τα χρηματα που παιρνοιυν οι εργαζομενοι εκει….. τοσο πολυ αγχος εχετε ??? μιλησε ο καναπες και σφυριζει απο τις τρυπες…δεν εχω αλλο σαλιο για σας…
    τα Lidl θα συνεχισουν να υπαρχουν οσο υπαρχει φτωχια και “μιζερια” και απο οτι φαινεται θα συνεχισει για καιρο εντονοτερα…

  40. einai oloi patrakides kai ti egine pou douleuoun ellines ekei
    na ginoun anergoi san kai mena pou h diafora alla ta lamogia ta ellinika
    exoun anebasei kai autoi tis times kai koroeideuoun ton kosmo
    ara kai ayta na kleisoun gia na mathoun oti se auto ton polemo eimaste oloi mazi kai oxi
    o kathenas monos tou apla sas trelenoun me blakies entometaxi lefta den exoun kai anoigoun kainourgia super market
    ta apobrasmata otan the erthi h ora leilatiste afova afti tremoun poio poli apo mas se mia nixta ola tha exoun teliosh

  41. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ.
    ΕΙΠΑΝ: ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΕΙΠΕ: ΣΤΑ LIDL ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ LIDL.

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ? -> http://alturl.com/375nt

    ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΕΔΩ.

    ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΨΩΡΟΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ (ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ) ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ:

    ΘΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΖΩ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟΚΟ 7% (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ, ΤΟΝ/ΗΝ ΣΥΖΥΓΟ Η ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΚΟΜΗ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 1943-44. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ).

    ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΖΩ, ΕΣΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ (ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ) ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ MERCENTES, BMW, AUDI, VOLKSWAGEN, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ PRAKTIKER, LIDL ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ). ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 55% ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΙΘΙΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ?).

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΩ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 435 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.

    ΤΙ ΕΙΠΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ?
    ΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΑΓΑΜΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ 2164 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ…
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΤΙ ΜΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ? ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ….

    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΕΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΣΑΝΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ (ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΓΟΡΑΣΕ 12000 ΕΥΡΩ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “ΜΠΟΥΤΙΚ” ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ).

    ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ “ΑΝΑΒΑΤΕΣ” ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΡΥΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΞΙΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ? ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ?

    ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ
    ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?

  42. Gߋod post. I learn something totally new and challenging on websіtes I stumblеսpon every
    day. It’s always excіting to read content from other authors and use something from their sites.

  43. This site was… how do I say it? Relevant!!
    Finally I have found something which helped me. Kudos!

  44. Ανώνυμος 09/10/2016 @ 3:22 ΜΜ

    AΣ ΚΟΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ IPHONES ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΝΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ. Η ΜΑΝΑΒΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΚΑ(ΟΧΙ ΟΛΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ. ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ. ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΣΙΠΡΟΜΑΛΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΟΙ. ΠΑΙΡΝΩ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ SITES ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΤΕ…ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΠΟΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ Ή ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. ΠΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 5-6% ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    ΒΑΛΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΕΚΕΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΕΧΕΙ 4-5 ΟΙ 8ΆΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ lIDL ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ 2,8 ΤΗΝ 16ΆΔΑ. ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ 1000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ;
    ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ(ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ) ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 2500 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ , ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ. ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ε;;;;; ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ; ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ. ΠΡΩΤΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΥΓ:ΡΙΧΤΕ ΟΣΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*