21:02 - 10/07/2015

Οι Ουρανοί ανοίγουν και αποκαλύπτουν για την Ελλάδα

Το Ωροσκόπιο της Ελλάδος και η εξελισσόμενη κρίση

Τα γεγονότα που βιώνει η χώρα, ιδίως τις τελευταίες μέρες, σαν κατάληξη ενός μαραθώνιου ανασφάλειας που προηγήθηκε τους προηγούμενους μήνες, θα μπορούσαν χωρίς υπερβολή να θεωρηθούν δραματικά. Το ερώτημα που πλανάται στον αέρα και χρήζει άμεσης απάντησης, ώστε να μπορέσουμε με ψυχραιμία να επιλέξουμε την πορεία μας σαν έθνος, είναι, εάν μπορεί να σωθεί κάτι, και τι είναι αυτό. Από τη μελέτη των αστρολογικών χαρτών της Ελλάδος και της παρούσας κυβέρνησης η απάντηση φαντάζει μονόδρομος… Οι συνομιλίες της τελευταίας περιόδου που δημιούργησαν ελπίδες εύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης πραγματοποιήθηκαν υπό το φως της ευθυγράμμισης του Δία με τον Ουρανό, μια όψη που προδιαθέτει αισιοδοξία και δημιουργεί ελπίδες, ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα με μια συνετή ανάληψη κινδύνων από τους συνομιλητές. Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί και καθώς οι μέρες προχωρούν και η πλανήτες απομακρύνονται, μια συμβιβαστική λύση με καλούς όρους γίνεται όλο και πιο απίθανη.
Η διέλευση του ανάδρομου Ερμή, καθώς ευθυγραμμίστηκε με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα του ωροσκοπίου της Ελλάδος φαίνεται πως δυσκόλεψε τα τις συνομιλίες που διεξάγονταν. Κάτω από τις παρούσες αστρολογικές όψεις είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί μια ανεκτή, αν όχι θετική για την ελληνική πλευρά συμφωνία. Οι διαθέσιμες επιλογές από αστρολογική άποψη θα μπορούσαν να ήταν ή η υπογραφή μιας νέας συμφωνίας για ένα νέο γύρο επώδυνων μέτρων λιτότητας ή η οριστική διακοπή των συνομιλιών με όλες τις προφανείς συνέπειες.

Η ένταση και η αίσθηση του βάρους και τις πικρίας θα είναι ιδιαίτερα έντονη τουλάχιστον μέχρι τις 2 Αυγούστου 2015

Τότε ο Κρόνος τερματίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό και πραγματοποιεί στάση, προκειμένου να ξεκινήσει την ορθόδρομη κίνηση του και την επανείσοδο του στον Τοξότη. Επιπλέον, η στενή διέλευση της Σελήνης και της Αφροδίτης από το ωροσκόπιο του κ. Τσίπρα και της Ελληνικής Κυβέρνησης προαναγγέλλουν μεγάλες δυσκολίες από το τέλος Ιουνίου μέχρι το τέλος Αυγούστου 2015.
Σύμφωνα με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος, είναι καλύτερα να εγκαταλείψει οικειοθελώς και σε χρονική στιγμή της επιλογής της την Ευρωζώνη, μια και εάν δεν γίνει κάτι τέτοιο μέσα στο 2015, με τις τελικές ευθυγραμμίσεις των πλανητών που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2016, η έξοδος από την Ευρωζώνη είναι δεδομένη και αναπόφευκτη, αυτή τη φορά όμως κάτω από πολύ δυσμενέστερες συνθήκες για την χώρα και χωρίς να έχει τον έλεγχο των κινήσεων.
Ο κ. Τσίπρας έχει αυτή τη χρονική στιγμή την ευχέρεια επιλογής ενός «Grexit» υπό τις ευεργετικές για τη χώρα επιρροές της όψης Δία – Ουρανού, ενώ ο Δίας από τον Λέοντα και ο Κρόνος από τον Τοξότη υπόσχονται μια θεαματική μεταστροφή του οικονομικού κλίματος και σημαντικά θετικές οικονομικές εξελίξεις για την χώρα στα αμέσως επόμενα χρόνια (2016 – 2017).
Άλλωστε, από τη στιγμή που η οικονομία της χώρας βρίσκεται σε μη αναστρέψιμο κώμα και ο ελληνικός λαός ψυχορραγεί επί μισή δεκαετία, το ερώτημα δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι «θα ζήσω γιατρέ μου;», παρά μόνο εάν έχω επιλογή του χρόνου και του τρόπου θανάτου μου, ώστε να επέλθει το συντομότερο δυνατό η αναγέννηση.
-Αλίντα Κανάκη

Η Λίτσα Πατέρα μιλά για το τέλος της κρίσης!

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό μου», στις 18 Μαΐου (!), η Λίτσα Πατέρα συζήτησε με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά το ζήτημα της ελληνικής κρίσης. Κατά τη συζήτηση αυτή, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Βλέποντας τον Ιούλιο, διαπίστωσα ότι αρχίζει το τέλος της κρίσης. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και ενώ στα μέσα Ιουλίου θα υπάρχουν πολλές εντάσεις,  γίνεται μια Πανσέληνος και μια Νέα Σελήνη που σαν να σηματοδοτεί, σιγά σιγά αργά και σταθερά το τέλος της κρίσης. Δεν θα είναι εύκολο (!), αλλά από εκεί και πέρα, σιγά σιγά και από Σεπτέμβρη… Την κρίση αυτή την βλέπουμε και στο σύμπαν, στη φύση, στους σεισμούς, στις πλημμύρες… Μετά τα μέσα Ιουλίου, αρχίζει το τέλος της κρίσης»

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να κάνω μια σημείωση. Ανθρωποι αναγνωρίσιμοι, με θέση που μπορεί ενδεχομένως να επηρεάσει κόσμο προσέχουν πολύ όταν μιλάνε, και κρύβουν αρκετά στα λεγόμενά τους, προσπαθώντας να συμπήξουν το γενικό νόημα. Με άλλα λόγια, η φράση «Δεν θα είναι δύσκολο» αποδεικνύει πως μια ενδεχόμενη πτώχευση με όλα τα παρελκόμενα, είναι πιθανή αν όχι βέβαιη! Θα ήταν απερισκεψία να μην λάβουμε υπόψιν μας το γεγονός πως μιλάει ανοιχτά για σεισμούς, και πλημμύρες και ως σεισμογενής χώρα θα πρέπει να μας ενδιαφέρει αρκετά! Οπως θα δείτε και παρακάτω στις ημερομηνίες που παραθέτω, 14 έως 19 αλλά και στις 25 Ιουλίου, θα υπάρξει μεγάλη ένταση. Η Ενταση είναι αυτή θα είναι απόρροια των αποφάσεων και των εξελίξεων. Να είσαστε έτοιμοι, ενωμένοι και να φροντίσετε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Οποιος πιστέψει πως είναι ήρωας μάλλον θα γίνει ένας αριθμός στα σχέδια των μεγάλων! Πρώτα Ο Θεός, όλα θα πάνε καλά!

Σημαντικές ημερομηνίες για τους προσεχείς 2 μήνες για όλο τον κόσμο:

Ιούλιος
1-4, 8 Θετικές ημέρες
14-19, 25 Πάρα πολύ μεγάλη ένταση
Τέλος Ιουλίου καλό

Αύγουστος
2 ένταση και η αίσθηση του βάρους και τις πικρίας
4 Καλή ημέρα
5 Αυγούστου χωρισμοί
26 έως το τέλος Αυγούστου είναι εξαιρετικές ημέρες για σχέδια και εργασία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ: astrologos.gr

Loading...
Σχετικά με Stratis
Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. 0
  0
  ΣΤΡΑΤΗ ΜΟΥ…ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΛΛΟΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ,,, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ,,, ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ,,,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ»
  • 0
   0
   Υδροχόο γνώριζα κι εγώ… η κυρία Πατέρα λέει πως δεν είναι Υδροχόος. Ωραία άποψη. Συμφωνώ σχετικά με τις όψεις του Πλούτωνα και όσα φέρνουν! Ιδιαίτερα όσον αφορά την διατύπωση η οποία και περιγράφει επακριβώς τι θα ακολουθήσει, «…ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ,,,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ»! Και πάλι ευχαριστώ!
 2. 0
  0
  ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ….ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,,,ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ..,,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ……..ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ……..ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ΄΄ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ,,,ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΕΝΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ..,,,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ,,,,, ΦΙΛΙΚΑ Κ,Μ΄ ,,..
  • 0
   0
   Κ.Μ. φοβάμαι μην αποφασίσουν οικουμενική τη Δευτέρα για το καλό μας πάντα! Αν όχι… το σενάριο που περιγράφεις τόσο καλά, ομοιάζει να είναι και το πλέον πιθανό! Σε ευχαριστώ θερμά για το σχόλιό σου!
 3. 0
  0
  τι δουλειά έχει η φωτογραφία στο άρθρο με την Λίτσα πατέρα? Που μοιράζει τον γιεχωβά χελωνάκι σε έκδοση φενγκ σουι στα περιοδικά.
  • 0
   0
   Δύσκολοι καιροί… κάτι πρέπει να μοιράσει George K. . Αλλωστε το άρθρο το ετοίμασα εγώ, με αφορμή όσα είπε. Και προσωπικά αυτή είναι η Ελλάδα που αναπολώ, των προγόνων μας! Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου καθώς και για το σχόλιό σου!
 4. Ελένη Καβα-Καυγακου 11 Ιουλίου 2015 @ 00:18
  0
  0
  Η σίγουρη ημερομηνία γέννησης του νεότερου ελληνικού κράτους ειναι η 3-2-1830, με το νέο ημερολόγιο. Υπάρχουν πολλές απόψεις για το ποια ειναι η σωστή ώρα, όμως ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ειναι η ημερομηνία. Ειδικά επειδή ειναι κράτος, η ακριβής αντίθεση Ηλιου-Κρονου που ειναι όλην εκείνη την ημέρα, με τους δυο σε Αδυναμία, δηλ. Ειναι Νεκροί, που σημαίνει ότι η Ελλαδα ούτε Φως/Ηγεσία έχει ούτε Θεμέλια έχει και ακόμα με το τετράγωνο Δια-Πλούτωνα με το Δια στον Αιγόκερω που ειναι σε Πτώση-Αιχμαλωσία, που σημαίνει ότι η Ελλαδα δεν έχει αξιοπρέπεια και κοινωνική καταξίωση, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα την κάνει το κέντρο της διαπλοκής, των λαμόγιων-πολιτικαντηδων και των προθύμων για ξεπούλημα…. Αυτά τα δυο αρκούν για να βγει συμπέρασμα: Ουδέποτε αυτό το κράτος θα ορθοποδήσει με κανέναν τροπο! Να ειναι καλά η Αφροδίτη στους Ιχθείς στο Νότιο Δεσμό στους Ιχθείς που της στέλνει κάθε τόσο κάποιον σωτήρα ….. Όμως είμαστε πλέον στο τέλος του Κύκλου αυτής της χώρας! Ο προοδευμενος Κρονος ΤΩΡΑ ειναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ήλιο, ενεργοποιώντας την αντίθεση τους! Αυτό σημαίνει ΘΑΝΑΤΟΣ! Οι όψεις θα ολοκληρωθούν σε λίγα χρόνια, μέχρι 2024-2025 θα έχουν τελειώσει ΟΛΑ! Άλλη συνθήκη θα γίνει με άλλη γεωγραφία και για άλλο κράτος θα μιλάμε….. Πάρτε το χαμπάρι, κι αφήστε τις όνειρο φαντασίες και τις κατευθυνόμενες προφητειες που σας κοιμίζουν βαθύτερα…. Ο καθένας ας σκύψει μέσα του, κι ας βρει γιατι γεννήθηκε εδώ, γιατι ζει τώρα, για ποιες ΑΞΙΕΣ αγωνίστηκε και γιατι θα πεθάνει….. Η απάντηση του θα καθορίσει την συνέχεια για τον ίδιο…. Η Ελλαδα περνάει το Δικαστήριο της και μαζί της θα περάσει από Δικη και ο κάθε της κάτοικος… Καλά ξυπνητούρια!
  • 0
   0
   Ο Ερμής ο τρισμέγιστος είχε πει πως οι πλανήτες είναι οι δεσμοφύλακες μας. Είναι ξεκάθαρο πως μας επηρεάζουν εντυπωσιακά. Παρ’ όλα αυτά, κάθε επιρροή προέρχεται από ψηλά, και αναζητά τη δική μας αντίδραση. Σε ευχαριστώ θερμά Ελένη για την εξαιρετική και τόσο άψογα τεκμηριωμένη άποψη!
 5. 0
  0
  Καλώς ή κακώς, μας αρέσει – δεν μας αρέσει, τα γεγονότα τρέχουν και ξεγυμνώνουν αλήθειες που χρόνια τώρα, κρύβονταν κάτω από το χαλί. Ο Ουρανός (σύμμαχος του Υδροχόου) βοηθά στο ξεσκόνισμα, (οι στάβλοι του Αυγεία έπρεπε να καθαριστούν), σε ατομικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα δούμε κι άλλα. Κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Οι λαοί κατάλαβαν πως το ζήτημα είναι ταξικό, (όχι με την κομματική έννοια, αλλά με την έννοια που προσδίδουν οι επικυρίαρχοι, ως προς την πυραμίδα της διαστρωμάτωσης της κοινωνίας). Αν όχι ο Σύριζα με τη σημερινή του μορφή, σίγουρα κάποιοι άλλοι, θα αναλάβουν να μας οδηγήσουν σ’ αυτή τη νέα μορφή διακυβέρνησης, που θα έχει τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου, ισότητα, ανθρωπισμός και δικαιοσύνη. Όμως για να συμβεί αυτό, πρέπει εμείς οι ίδιοι πρώτα να είμαστε έτοιμοι να το δεχτούμε, αλλιώς κανείς δε θα μπορέσει, να επιτελέσει τον άθλο. Ναι, φεύγουμε από το σκοτάδι και εισερχόμαστε στο φως. Αν είμαστε έτοιμοι, η μετάβαση θα γίνει ομαλά, σε άλλη περίπτωση, αν χάσουμε την ψυχραιμία μας κι ανοίξουμε πρόωρα τα μάτια, τότε θα τυφλωθούμε. Άραγε μάθαμε από την συνεχή επανάληψη της ιστορίας ή θα ζήσουμε πάλι το δράμα; Η ερμηνεία μας, είναι το τεστ του Ουράνιου θόλου. Δεν φοβάμαι τίποτα περισσότερο, από εμάς τους ίδιους. (Πέρα από τα πολιτικά, βλέπετε το ίδιο πατρόν να επαναλαμβάνετε [σε μικρότερη σαφώς κλίμακα] και στην προσωπική ή καθημερινή σας ζωή;)
  • 0
   0
   Μας αρέσει δεν μας αρέσει, πρέπει να λάβει χώρα. Πρέπει ο κόσμος που γνωρίσαμε να αλλάξει και για να χτιστεί ένας νέος κόσμος, πρέπει οπωσδήποτε ο παλιός να έχει ισοπεδωθεί. Με έχετε εντυπωσιάσει με τις απόψεις σας. Ειλικρινά δεν σας περίμενα τόσο καλά προετοιμασμένους και τόσο καλούς στις διατυπώσεις! Σε ευχαριστώ Ανώνυμε για το σχόλιό σου!
 6. 0
  0
  Και επειδη οι πλανητες ειναι και αυτα κτισματα ,του ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ , και οι κινησεις τους καθορισμενες απο Αυτον….ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ λοιπον ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ !!!! και η πιστη μας σε Αυτον θα εχει συνεπεια ευεργετικη και πατρικη …ως ανταλαγμα .., σε εμας !!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί