16:02 - 17/02/2017

Βομβαρδίζουν γυναικόπαιδα οι Τούρκοι στην Αλ Μπαμπ – Νέα σφαγή με 11 παιδιά και 8 γυναίκες

Σε απελπισία ο τουρκικός στρατός, που πολιορκεί δίχως αποτέλεσμα την κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) πόλη Αλ Μπαμπ, στη βορειοδυτική Συρία (βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού), βομβαρδίζει στα τυφλά σκοτώνοντας δεκάδες αμάχους που έντρομοι βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Την Πέμπτη 24 πολίτες σκοτώθηκαν στην Αλ Μπαμπ καθώς ο τουρκικός στρατός και η τουρκική πολεμική αεροπορία πραγματοποίησαν νέους βομβαρδισμούς. Να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι βομβαρδίζουν την πόλη εδώ και τρεις μήνες.

Οι τουρκικές οβίδες σκότωσαν 11 παιδιά, 8 γυναίκες και 5 άνδρες, όλοι άμαχοι, κάτοικοι της πολιορκημένης πόλης.

Την είδηση μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας, SANA, επικαλούμενο τοπικές πηγές.

Το SANA επισημαίνει ότι οι Τούρκοι σφυροκοπούν τις γειτονιές της πόλης επίτηδες και κάνει λόγο για «σφαγή» αμάχων.

Το Ισλαμικό Κράτος, που είναι οχυρωμένο στην Αλ Μπαμπ, έχει αναρτήσει πολλές φορές βίντεο με νεκρούς αμάχους αλλά η προπαγάνδα των τζιχαντιστών τελεί πάντα υπό αμφισβήτηση.

Συριακές πηγές εκτιμούν ότι οι Τούρκοι έχουν σκοτώσει μέχρι στιγμής 400 πολίτες στην προσπάθειά τους να σπάσουν τις γραμμές άμυνας των τζιχαντιστών.

Με τη σειρά του το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που είναι φιλοϊσλαμιστικό, επιβεβαίωσε ότι οι Τούρκοι σκότωσαν πολίτες την Πέμπτη ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 34.

Βομβαρδίζουν γυναικόπαιδα οι Τούρκοι στην Αλ Μπαμπ – Νέα σφαγή με 11 παιδιά και 8 γυναίκες - Εικόνα0 Χάρτης της πολιορκίας της Αλ Μπαμπ. Οι Τούρκοι (πράσινο χρώμα) έχουν εισέλθει στην πόλη από τα δυτικά και ελέγχουν περίπου το 1/3.
tribune.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 5
    0
    Σκατάνθρωποι. Δεν περιμένουμε και τίποτα καλύτερο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί