16:30 - 12/09/2017

Σμήνος εντόμων δημιουργεί ανησυχία στη Φιλαδέλφεια

«Μάλλον μια διαφυγη από τον τυφώνα,» λενε καποιοι..

«Οι άνθρωποι τρέχουν σε όλη την Παλιά Πόλη αναζητώντας καταφύγιο»,λενε καποιοι αλλοι..

Αλλά η αστυνομία λέει ότι δεν ξέρουν απο πού ήρθαν οι σκνίπες, ή οπως μερικοι τα φωνάζουν …τα ιπτάμενα μυρμήγκια….

«Χμμ. Όχι, δεν ξέρουμε από πού ήρθαν όλοι αυτα τα εντομα. Ωστόσο, εμείς καλωσορίζουμε τους νέους επισκεπτες μας», δήλωσε η αστυνομία σε ένα Tweet.

Ο Garrett O’Dwyer είπε στο CBS3: «Μπαινουν στα μαλλιά μας, στα παπούτσια και τα σορτς μας. Είναι βέβαιο ότι τα εντομα ειναι ενοχλητικα. »

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 2
    0
    thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/09/1_11.html
  2. 0
    0
    Δεν είναι σκνιπες.όντως είναι μυρμήγκια με φτερά.τα μυρμήγκια ζουν παντού.δέντρα,τοίχους,χώμα.όταν όλα είναι κάτω απο το νερό και γενικά υπάρχει τόση καταστροφή πανω και κάτω απο τη γη όσα έχουν φτερά και γλύτωσαν κάπου θα εμφανιστούν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί