12:45 - 14/02/2017

Σμήνη από ΑΤΙΑ στον Ήλιο!

Σμήνη από ΑΤΙΑ στον Ήλιο!

Μία ακόμη φωτογραφία τραβηγμένη από την δορυφορική κάμερα του Stereo Ahead COR2 που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του ήλιου μας, περίπου 180 εκατομμύρια μίλια μακριά από τη Γη.

Παρατηρήστε αυτά τα Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα τα οποία κινούνται σε ομάδες των εννέα, μια ακόμη απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνοι.

revealedtheninthwave

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας !

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 1
  1
  Αριθμός 9.. Μάλιστα. Στην πύλη του ηλιακού μας συστήματος.. Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς όλους. Έχει την άποψή ότι ο ήλιος παράγει θερμότητα ή ότι παράγει φως και ακτινοβολία όπου φτάνοντας στην γη λόγο των αερίων και του οξυγόνου δημιουργείτε θερμότητα;;;
  • 1
   0
   Ο Ηλιος στελνει τις ακτινες του ηλιου οι οποιες απορροφουνται απο την ατμοσφαιρα και φτανει ενα μερος της βλαβερης του ακτινας στη Γη το οποιο γινεται αβλαβες και θερμαινει την Γη

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί