15:14 - 13/11/2017

Συνωμοσιολόγος γραφικός και ο Michael Jackson

Προειδοποίησε και χαιρέτισε τον μάταιο τούτο κόσμο…. Όταν τα λένε οι μεγάλοι αστέρες αυτοί που ακούν δεν κατανοούν το μήνυμα σε βάθος… Όταν δεν τα λένε μεγάλοι αστέρες αυτοί που ακούν τους ονομάζουν γραφικούς…

Και πάντα στο τέλος επιπλέουν οι φελλοι….

KATOXIKA NEA

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. 16
    2
    MJ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ !!!
  2. 19
    1
    Βασιλια, κυνηγηθηκες όσο λίγοι.Ειπες την αλήθεια όπως ειναι και αλλαξες τη μουσικη ιστορια αυτού του πλανητη . Ας εισαι καλά όπου και να σαι. Θα σε θυμομαστε ΠΑΝΤΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί