00:15 - 18/10/2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας απόψε στη Βαρκελώνη.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην πρωτεύουσα της καταλονίας στη Βαρκελώνη.

Συγκεντρώθηκαν 200.000 άνθρωποι προκειμένου να υποστηρίξουν τους πολιτικούς κρατούμενους από τις Ισπανικές αρχές. Σύμφωνα με την El País, στη συνάντηση συμμετείχαν ορισμένα μέλη της καταλανικής κυβέρνησης και το γραφείο του δημάρχου στη Βαρκελώνη.

Ιδιες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε αρκετές πόλεις της Καταλονίας. Το ισπανικό δικαστήριο αποφάσισε νωρίτερα οι δύο αρχηγοί των κομμάτων της καταλονίας να κρατηθούν ακόμη με την κατηγορία της απόπειρας για Ανταρσία εναντίον της Ισπανικής Κυβέρνησης.

Νωρίτερα την Τρίτη το συνταγματικό δικαστήριο της Ισπανίας θεώρησε άκυρο το δημοψήφισμα στην Καταλονία.

Επιπλέον οι αρχές της Ισπανίας ερευνούν την περίπτωση περιορισμού της αυτονομίας της περιοχής.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί