09:03 - 04/04/2016

Πούτιν: Οι Ιλλουμινάτι σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το Ισλάμ για να ξεκινήσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πούτιν: Οι Ιλλουμινάτι σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το Ισλάμ για να ξεκινήσουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τους Ιλλουμινάτι, περιγράφοντας την καταστροφή από την πιο φευγαλέα οργάνωση του κόσμου ως την «πιο σημαντική κληρονομιά» , και σύμφωνα με πηγές του Κρεμλίνου, κατανοεί τον ρόλο του Ισλάμ στο σχέδιο των Iλουμινάτι,που θέλουν να ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Στη Ρωσία υπάρχει ένα παλιό ρητό που μεταφράζεται περίπου σε ‘Αν δεν καταλαβαίνετε το παρελθόν, δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε το παρόν, ή να διαμορφώσετε το μέλλον’.Ο Πούτιν ζει με αυτό το ρητό. Σύμφωνα με πηγές μελετάει την ιστορία των Iλλουμινάτι ώστε να μπορεί να καταλάβει τα σχέδιά τους και να καταστρέψει την επεμβατική οργάνωση.

Ο Albert Pike που ήταν κορυφαίος Ιλλουμινάτι,στην πρόβλεψή του για τους τρεις παγκοσμίους πολέμους το 1880, είχε δηλώσει ανοιχτά ότι το Ισλάμ θα είναι το κεντρικό στοιχείο στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, και ότι οι Ιλλουμινάτι θα οδηγήσουν το Ισλάμ σε άμεση αντιπαράθεση με τη Δύση.

Ζούμε στις μέρες μας,τη νέα παγκόσμια τάξη που μεταχειρίζεται το Ισλάμ για να υποθάλψουν μια
κρίση, και να φέρουν τη σύγκρουση των πολιτισμών. Ας μη γελιόμαστε,οι Ιλλουμινάτι χρησιμοποιούν το Ισλάμ για να πετύχουν τους στόχους τους.

Σύμφωνα με τους στενούς φίλους του Πούτιν, πιστεύει ότι η επιστολή του Albert Pike,που έγραψε ένα γράμμα σε ένα φίλο του,το 1871 περιγρλαφει με λεπτομέρειες αυτά που θα συμβούν κατά τη
διάρκεια του 3ου παγκοσμίου πολέμου.

Αυτή η περιβόητη επιστολή/προσχέδιο, του Albert Pike καταγράφει όπως λέγετε το στρατιωτικό πρόγραμμα που θα χρειαστεί τουλάχιστον 100 χρόνια μέχρι να φτάσει η ημέρα να εμφανίσουν τον αρχηγό τους βασιλιά-Δεσπότη όλου του κόσμου,και να επιβάλλουν την παγκόσμια δικτατορία πάνω σε ότι θα έχει απομείνει από το ανθρώπινο γένος.
Ο Pike φαίνεται να δείχνει μια συνωμοσία για να ξεκινήσει ο πόλεμος, έτσι ώστε ο Αντίχριστος να μπορεί να ανέλθει προς τη θέση του ,ως κυβερνήτης του κόσμου.

Αναφέρεται λεπτομερώς στους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους με την πτώση του Τσάρου στον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο και την επιβολή του κομμουνιστικού-αθε’ι’στικού καθεστώτος στην ΕΣΣΔ.Ενώ ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος έγινε για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.

Στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο το κεντρικό στοιχείο θα είναι το Ισλάμ για την πτώση της Δύσης.
Το Ισλάμ στη συνέχεια θα αποδεκατιστεί από μόνο του, επιτρέποντας τη νέα θρησκεία του
Σατανισμού να εξαπλωθεί στη γη. Όλοι οι μουσουλμάνοι θα πέσουν σε αυτό το σύστημα.

Το Ισλάμ χρησιμοποιείται από τους Ιλλουμινάτι σαν εργαλείο για την καταστροφή της Δύσης.Για την καταστροφή των Δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη το 2001 κατηγόρησαν τους μουσουλμάνους.

Το Ισλάμ ήταν η θρησκεία που χρησιμοποιήθηκε για να υποθάλψει την κρίση.
Και όπως όλοι γνωρίζουμε, από εκείνο το σημείο τα πράγματα έχουν χειροτερέψει. Ποιός είναι ο κοινός παράγοντας κάθε φορά που βλέπετε μια κρίση; Ποιος είναι πίσω από αυτό;
Το Ισλάμ.

Με αυτό δημιούργησαν την κρίση των Μεταναστών και αυτό χρησιμοποιούν για τα τρομοκρατικά κτυπήματα.Οι Ιλλουμινάτι θέλουν να διαμορφώσουν το μέλλον μας.θα τα καταφέρουν;

http://yournewswire.com/putin-illuminati-plans-to-use-islam-to-spark-world-war-3/

corfiatiko

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί