12:26 - 20/03/2017

«Παραβιάσεις εσείς; Κοινή άσκηση με την Ισραηλινή αεροπορία εμείς», απαντά η Κύπρος στους Τούρκους

Αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται στις 22 Μαρτίου η προγραμματισμένη άσκηση με την επωνυμία «ΟΝΙΣΗΛΟΣ–ΓΕΔΕΩΝ 1/2017» από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ, μέσα στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η άσκηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου, διεξάγεται εντός του FIR Λευκωσίας και σε μεγάλο τμήμα του χερσαίου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε αυτή συμμετέχει προσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως η άσκηση αυτή που θα φέρει πολεμικά αεροσκάφη μιας από τις πιο εμπειροπόλεμες πολεμικές αεροπορίες του κόσμου όπως είναι η ισραηλινή, στον Κυπριακό εναέριο χώρο, σύμφωνα με αναλυτές αποτελεί και μία απάντηση της Λευκωσίας στις πρόσφατες απανωτές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της από την τουρκική πολεμική αεροπορία.

Πηγή

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. Δεν γίνεται 20 Μαρτίου 2017 @ 13:53
  8
  0
  Ευκαιρία να κάνουν και κατασκοπεία από ψηλά οι Ισραηλινοί στην Κύπρο.Εάν νομίζουν μερικοί ότι το Ισραήλ θα υπάρξει ποτέ σύμμαχος είτε με Ελλάδα είτε με Κύπρο σε πιθανό πλεμο εναντίον των Τούρκων, τότε αυτοί που νομίζουν έτσι πλανώνται. Το Ισραήλ θέλει την Ελλάδα και Κύπρο να γίνουν προτεκτοράτα του, (το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό), και να τα απομακρύνει από την Ρωσσία. Η Ευρωπαική ένωση από ποιούς ελέγχεται νομίζετε? Από τον παγκοσμιο εβραιο-σιωνισμό. Καν να μην αναφέρουμε και το θέμα θρησκείας, χριστιανισμός και εβραισμός/ιουδαισμός ουδέποτε μπορούν να συνηπάρξουν.Αν ψάξετε να βρείτε τι κάνουν οι φανατικοί ιουδαίοι στο Ισραήλ όταν βλέπουν ή παιρνούν μπροστά από χριστιανική εκκλησία θα μάθετε καλύτερα.
 2. 0
  0
  με τι θα κανουν πτησεις εκει στη κυπρο τι θα πετανε χαλουμια και σουβλες στον αερα και για πυραυλους θα πετανε φλαουνες ερε πλακα που εχετε απαντηση της κυπρου στη τουρκια κατατααααααλλαααα χωρις μαχητικα
 3. 0
  0
  Πάνε καλά οι Κύπριοι ? Το Ισραήλ είχε λυσαξει να φύγουν οι S-300 από το νησί και κατέληξαν στην Κρήτη και από εκεί στο Τατόϊ. Έχουν βλέψεις να καταλάβουν το νησί στο πλαίσιο δημιουργίας του «μεγάλου ισραηλ» μαζί με Συριακα εδάφη … Τι ασκήσεις κάνουν τώρα ???

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί